20 rezultatų ieškant "jaunu"
Salotos su jaunomis dilgėlėmis
Salotos su jaunomis dilgėlėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 - 3 salotų lapai, 10 jaunų dilgėlių, 10 griežinėlių agurko, 2 šaukštai natūralaus jogurto, 1 arb šaukštelis citrinos sulčių, druskos, pipirų. Gaminimas: Dilgėles nuplauti ir nuplikyti verdančiu vandeniu. Pa..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriubaIngridientai:500 g jautienos su kaulais 300 g jaunų dilgėlių 200 g rūgštynių petražolių 1 svogūnas 1/2 šaukšto miltų 1 šaukštas riebalų 2-3 kiaušiniai 3 šaukštai grietinės 3 l vandens truputis porų ir salierųGamini..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių salotos su graikiniais riešutais
Dilgėlių salotos su graikiniais riešutaisIngridientai:150 g jaunų dilgėlių lapų, 30 g graikinių riešutų, 30 g žalių svogūnų laiškų, acto arba citrinų sulčių, petražolių, druskos.Gaminimas Dilgėlių lapus nuplauname ir 5 min. palaikome karštame vandenyje, po to išimame ir nu..
Recepto vertinimas:
Raudonos saldžiosios paprikos ir dilgėlių salotos
Raudonos saldžiosios paprikos ir dilgėlių salotosIngridientai:4-5 raudonos saldžiosios paprikos, 1 morka, 6-7 šaukštai sukapotų jaunų dilgėlių lapų, 1 šaukštas sukapotų mėtų lapų, 3-4 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas citrinų sulčių, maltų pipirų, druskos. Gaminimas Papriką n..
Recepto vertinimas:
Pienių lapelių salotosIngridientai:200 g pienių lapelių, 1 kietai virtas kiaušinis, 1-2 česnako skiltelės, druskos, grietinės.Gaminimas Jaunų pienių lapelius nuplauname ir smulkiai supjaustome arba suplėšome, įdedame supjaustytą kietai virtą kiaušinį, įberiame susmulkinto čes..
Recepto vertinimas:
Špinatų, šoninės ir pievagrybių salotos
Špinatų, šoninės ir pievagrybių salotosIngridientai:Padažui: 1/2 šaukšto aliejaus, 2 arbatiniai šaukšteliai laimų arba citrinų sulčių, 1/2 arbatinio šaukštelio tabasco padažo, 1 česnakų skiltelė, 1 šaukštas susmulkintų bazilikų, 1 šaukštas susmulkintų petražolių, 1/2..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių sriubaIngridientai:1 litras mėsos sultinio arba vandens, 500 g dilgėlių, 150 g rūgštynių, 1 morka, 1 petražolės šaknis, 2 svogūnai, žalių svogūnų laiškų, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai sviesto, 50 g grietinės, žalumynų, 2 kiaušiniai, laurų lapų, pipirų ži..
Recepto vertinimas:
Dilgėlių lapelių desertasIngridientai:1/2 stiklinės jaunų dilgėlių lapelių, 1 apelsinas, 1 obuolys, 2 šaukštai susmulkintų pakepintų graikinių riešutų 1 arbatinis šaukštelis medaus, 1 arbatinis šaukštelis citrinų sulčių, 1 šaukštas kokosu drožlių. Gaminimas Dilgėlių l..
Recepto vertinimas:
Džiovinti vaisiai su cinamonuIngridientai:400g džiovintų vaisių mišinio (slyvų, figų, abrikosų, razinų ir kt.), 400ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių pakelis jazminų arbatos, apelsino žievelė, 2 šaukšteliai malto cinamono, 2 šaukštai medaus, keletas lašų apelsinų vandens, 6..
Recepto vertinimas:
Žiediniai kopūstai žaliame padaže
Žiediniai kopūstai žaliame padažeIngridientai:1 žiedinis kopūstas. Padažui: 50 g svogūnų laiškų, 50 g špinatų, 50 g petražolių, 50 g kalendrų lapelių, 50 g jaunų dilgėlių lapelių 1/2 citrinos sultys, cukraus, druskos, 1 šaukštas miltų, 200 g grietinės. Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
LapienėIngridientai:600g jautienos ar kiaulienos, 400 g jaunų burokėlių su lapais, 1 morka, 1 petražolė, 1 svogūnas, 1—2 lauro lapeliai, 2 bulvės, 1—3 stiklinės grietinės, 2l. vandens.Gaminimas Burokėlių kotai su lapais supjaustomi nedideliais gabalėliais, įdedama duono..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena su žirniais
Troškinta veršiena su žirniaisIngridientai:800g veršienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, 0,5l. žaliųjų žirnelių arba tiek pat jaunų išmirkytų žirnių, petražolių ar krapų lapelių, 40 g sviesto, truputis miltų, 1/2 stiklinės sultinio, druskos.Gaminimas Supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Tuno apkepasIngridientai:Skardinė savo sultyse konservuoto tuno (185 g), 1 stiklinė ryžių, 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas manų, svogūnas (100 g), sauja jaunų svogūnėlių su laiškais, 0,5 stiklinės konservuotų kukurūzų, 4 pomidorai(400 g), 100 g tarkuoto fer..
Recepto vertinimas:
Jautienos salotos su smidraisIngridientai:200 g karštai rūkytos jautienos filė, 1 kg jaunų smidrų (šparagų), 2 šaukštai aliejaus, 4 šaukštai natūralaus vynuogių acto, žiupsnelis smulkintų petražolių lapelių.Gaminimas Smidrų stiebelius nulupti, pašalinti sumedėjusią žievę, ..
Recepto vertinimas:
Rizotas su pievagrybiais ir čiobreliais
Rizotas su pievagrybiais ir čiobreliaisIngridientai:4 porcijoms: 2 valg. š. sviesto; 1 supjaustytas plonais griežinėliais nedidelis svogūnas; 1 smulkiai sukapota česnako skiltelė; 350 g rizoto ryžių; 350 g jaunų pievagrybių; 90 ml sauso baltojo vyno; 3 stiklinės (750 ml) verdančio dar�..
Recepto vertinimas:
Pavasarinės ryžių salotosIngridientai:4-6 porcijos: 1 citrina, 200 g pailgų ryžių, 250 g jaunų šparagų, 3 saliero lapkočiai, 250 g lašišos riekelių, 45 ml (3 šaukštai) acto su pelerūnu, 10 ml (2 arb. šaukšt.) Dižono garstyčių, 175 ml dygminų aliejaus.Gaminimas Prikaistuvyje u..
Recepto vertinimas:
Salotos su krevetėmis ir grybais
Salotos su krevetėmis ir grybaisIngridientai:6 porcijos 3 citrinos, 6 česnako skiltelės, 60 ml (4 šaukštai) baltojo vyno acto, 250 ml alyvuogių aliejaus, 60 ml (4 šaukštai) kaparėlių, 18 neišlukštentų didžiųjų krevečių, 375 g jaunų grybų, druskos, petražolės šakelė.Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Braškių salotos su kiaulpienėmis
Braškių salotos su kiaulpienėmisIngridientai:4 porcijos 500 g braškių, 3 apelsinai, šaukštelis cukraus, 10-12 jaunų kiaulpienių lapelių, 2 šaukštai aliejaus, maltų aitriųjų paprikų.Gaminimas Kiaulpienių lapus gerai nuplauname ir nuvarviname. Du apelsinus nulupame. Abu perpjauname ..
Recepto vertinimas:
Meksikietiški ryžiai (Arroz a la mexicana)
Meksikietiški ryžiai (Arroz a la mexicana)Ingridientai:250 g baltų ilgagrūdžių ryžių; 250-300 g pomidorų; 1 svogūnas; 1 česnako skiltelė; Pagal skonį 1-2 aitriosios paprikos (chiles serranos); 4 valg. š alyvuogių aliejaus; Maždaug 750 ml vištienos sultinio; Druska ir pipirai; Ant pe..
Recepto vertinimas:
Morkų ikrą su dilgėlių salotomis
Morkų ikrą su dilgėlių salotomisIngridientai:0,5 l smulkiai sutarkuotų morkų, saujelė jaunų dilgėlių lapelių,3-4 šaukštai aliejaus,1 svogūnas, druskos, krapų.GaminimasDilgėlių lapelius nuplikome ir smulkiai supjaustome. Svogūną susmulkiname ir pakepiname aliejuje. Viską dedame į..
Recepto vertinimas: