Lenkiški migdolų sausainėliai

Ingridientai:
2 kiaušiniai,
200 g nuluptų maltų migdolų,
200 g cukraus,
3 lašai karčiųjų migdolų esencijos,
cukraus pudros.
Gaminimas
Atskirti kiaušnių trynius ir baltymus. Baltymus suplakti. Likusius ingridientus išmaišyti kartu su kiaušinių tryniais ir tuomet įmaišyti į baltymus. Masę užtepti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti orkaitėje 100 laipsnių temperatūroje apie 2 val. Kiek ataušinti ir supjaustyti 2,5 x 6 cm ilgio stačiakampiais ar rombais. Apibarstyti cukraus pudra.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!