21 rezultatų ieškant "kapoti"
Žuvies suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Žuvies filė Faršo (Faršui tinka įvairūs produktai: apkepti svogūnai, kapoti kietai virti kiaušiniai, daržovės, paskanintos sviestu ir pipirais bei pasūdytos. Svarbu neužmiršti paruošto įdaro atšaldyti, nes suktinukai praras formą, o..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis su mėsa Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10 bulvių 300 g kiaulienos stiklinė pieno 2 šaukštai miltų 2 kiaušiniai 2 svogūnai pusė šaukštelio mairūno druskos Gaminimas: Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, užplikomos verdančiu vandeniu, suberiami miltai, įm..
Recepto vertinimas:
Itališkas velykinis pyragas su makaronais
Itališkas velykinis pyragas su makaronais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 250 gr. miltų, 125 gr. sviesto, 1 kiaušinis, 65 gr. cukraus, žiupsnelis druskos. Įdarui: 300 gr. pieno 100 gr. labai plonų vermišelių, pusė arbatinio šaukštelio cinamono, 150..
Recepto vertinimas:
Riešutų pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 300 gr. miltų, 150 gr. sviesto, 1 kiaušinis, 125 gr. cukraus, 1 žiupsnelis druskos. Įdarui: 300 gr. žemės riešutų, 20 gr. sviesto, 200 gr. cukraus, 250 ml. grietinėlės. Gaminimas: 1.Miltus, sviestą..
Recepto vertinimas:
Vafliniai pyragėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.4-5 dideli vafliai, 2.1 stiklinė medaus, 3.1 stiklinė cukraus, 200 g sviesto, 4.1 šaukštas kakavos miltelių, 5.1 arbat. šaukštelis miltų, 6.50 g riešutų, prieskonių (vanilinio cukraus, imbiero), šokolado, miltinio cukraus puoši..
Recepto vertinimas:
Kimšta bandelė „Vitaminas“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5 bandelės, 2.150 g sviesto, 3.200 g virtos dešros, 4.2 kiaušiniai, 5.2 rauginti agurkai, petražolių, krapų, 6.50 g fermentinio sūrio, pipirų, druskos Gaminimas: Perpjovus bandelę, išskaptuoti jos vidų. Tada pagam..
Recepto vertinimas:
Kakavinis kolos pyragas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.2 stiklinės miltų, 2.1,5 stilinės zefyrų, 3.1 stiklinė cukraus, 4.1 stiklinė sviesto, 5.2 arbatiniai šaukšteliai kakavos, 6.1 stiklinė kolos, 7.0,5 stiklinės rūgpienio, 8.2 išplakti kiaušiniai, 9.1 šaukštelis sodos. Glaistui: 1..
Recepto vertinimas:
Mini tortas su kiviais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 180 g miltų 80 g miltinio cukraus 1 kiaušinis 2 šaukštai pieno ar grietinėlės 113 g sviesto 1 šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės druskos Vanilinis kremas 1 stiklinė pieno 1 šaukštelis vanilini..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su įdaruIngridientai:6—7 bulvės, 100 g sviesto, 2 kietai virti kiaušiniai, 2 šaukštai grietinės, 20 g „Rambyno" sūrio, druskos, žiupsnelis mairūno.Gaminimas Nuskustos bulvės dedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdamos 5 min. Pavirusios išgriebia..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis su mėsaIngridientai:10—12 bulvių, 300 g kiaulienos, stiklinė pieno, 2 šaukštai manų kruopų, 2 kiaušiniai, 2 svogūnai, 0,5 šaukštelio mairūno, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, užplikomos verdančiu pienu, suberiamos manų..
Recepto vertinimas:
Antis, įdaryta bulvėmisIngridientai:Antis, 3—4 virtos bulvės, skilvis, širdis, kepenėlės, 2 svogūnai, 0,5 šaukštelio maltų kmynų, mairūno, 50 g sviesto ar anties riebalų, kiaušinis, šaukštas pyrago džiūvėsėlių, šaukštas grietinės, druskos.Gaminimas Antis i�..
Recepto vertinimas:
Troškinys su kumpiuIngridientai:4—5 virtos bulvės, 50 g margarino, 200 g rūkyto kumpio, 2 svogūnai, 50 g „Sėtos" sūrio, 3 vidutinio dydžio pomidorai, 2 šaukštai grietinės, stiklinė vandens, druskos.Gaminimas Margarinas ištirpinamas, sudedamos skiltelėmis supjaustyt..
Recepto vertinimas:
Kapoti kiaulienos pjausniaiIngridientai:600 g kiaulienos nugarinės, 2—3 riekelės pyrago, 3 skiltelės česnako, 1 šaukštas miltų, 60 g aliejaus ar kitokių riebalų, prieskonių (maltų pipirų, kalendrų, peletrūno ir kt.), druskos, 1 stiklinė pomidorų padažo.Gaminimas Mėsa s..
Recepto vertinimas:
Mėsos kukuliaiIngridientai:1/2kg jautienos, prieskonių, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 svogūnas, 30g sviesto svogūnams pakepinti, 2—3 riekelės pyrago, džiūvėsėlių, petražolių lapelių, druskos, 50 g riebalų kepti.Gaminimas Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu nuspaust..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis (kugelis)Ingridientai:I. Paruošimas 1 kg bulvių, 1 kiaušinis, 1 svogūnas, 2 šaukštai miltų, druskos. II. Paruošimas 1 kg bulvių, 300 g kiaulienos, 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, 2 svogūnai, 1/2 šaukštelio mairūno, druskos.Gaminima..
Recepto vertinimas:
Bulvių kapotinėIngridientai:7—8 bulvės, 100 g taukų, 2 šaukštai išmirkytų smulkių miežinių kruopų, 1 svogūnas, maltų pipirų, lauro lapelių, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, smulkiai sukapojamos ar stambiai sutarkuojamos. Į puodą dedami riebalai, išlydomi, dedamos..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai su aguonomis ir kakava
Pyragaičiai su aguonomis ir kakavaIngridientai:Tešla: 600g. miltų, 400g. margarino, 200g. cukraus, 4 tryniai, vanilinio cukraus, Aguonų masė: 500g. aguonų, 5 kiaušiniai, 200g. sviesto arba margarino, stiklinė cukraus, galima dėti šaukštą medaus arba šaukštą razinų, migdolų aliejaus..
Recepto vertinimas:
Paprasti žagarėliaiIngridientai:Stiklinė miltų, šaukštas sviesto, šaukštas acto arba spirito, grietinės. riebalų kepimui, cukraus pudros.Gaminimas Sviestą kapoti su miltais, įpilti acto arba spirito ir tiek grietinės, kad tešla būtų kieta (kaip makaronams). Tešlą įdėti į puodą..
Recepto vertinimas:
Obuoliai tešlojeIngridientai:500g. miltų, 250g. sviesto, 2 tryniai, keletas šaukštų tirštos grietinės, 200g. cukraus pudros, pakelis vanilinio cukraus, 1kg. obuolių, baltymas, 6 šaukštai cukraus.Gaminimas Miltus kapoti su sviestu, išmaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įdėti kelet..
Recepto vertinimas:
Sausainiai su kremuIngridientai:3 stiklinės miltų, pakelis sviesto, 3/4 stiklinės tirštos grietinės, trynys,www.skanus.lt šaukštas riebalų. Kremas: 1/2l. pieno, 1/2 pakelio sviesto, po 2 šaukštus krakmolo ir miltų, 2 kiaušiniai, 1/2 stiklinės cukraus, 2 pakeliai vanilinio cukraus.Gamin..
Recepto vertinimas:
PYRAGAS SU PUPELĖMISIngridientai:100g miltų80g margarino80g cukraus1 kiaušinis3 šaukštai grietinės2 šaukšteliai kepimo miltelių1 stiklinė rūgštaus džemo2 šaukštai aliejaus skardai pateptiPupelių masei: 100g pupelių1..
Recepto vertinimas: