12 rezultatų ieškant "jaucio sirdies misraine"
Nugarinės kepsnys su serbentais
Nugarinės kepsnys su serbentais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jaučio nugarinės, 2 šaukštai aliejaus, prieskonių, stiklinė raudonųjų serbentų, 3 šaukštai tarkuotų krienų, sojų padažo, brendžio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pamušti, kraštus įpjauti. Tada ją aptepti alie..
Recepto vertinimas:
Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..
Recepto vertinimas:
Pikantiška jaučių uodegų sriuba
Pikantiška jaučių uodegų sriubaIngridientai:1 svogūnas 20 g aliejaus 1 marinuotas agurkas 15 g medaus 3 g kario 3 g paprikos miltelių 1 kg jaučio uodegų 100 ml raudono vyno 50 ml brendžio 100 g grietinėlės druskosGaminimasUžpilkite jaučio uodegas 1,5 l šalto vandens, užvirkite, ..
Recepto vertinimas:
Jaučio liežuvis, keptas ant grotelių
Jaučio liežuvis, keptas ant groteliųIngridientai:800 g jaučio liežuvio, 500 g lašinukų, šaukštas acto, šaukštas garstyčių, šaukštelis miltų arba krakmolo, 2 šaukštai vyno arba brendžio, kepsnių prieskonių, lauro lapelis, keli juodųjų pipirų žirneliai, mėsos sultinio (kuris ..
Recepto vertinimas:
Pikantiški jaučio šonkauliukai
Pikantiški jaučio šonkauliukaiIngridientai:1 kg jaučio šonkauliukų, 125 g pomidorų padažo, 2 šaukštai Vorčesterio padažo, 2 šaukštai cukraus, skiltelė česnako, žiupsnelis maltų džiovintų čilių, šaukštelis maltų džiovintų paprikų, druskos.Gaminimas Šonkauliukus supjausto..
Recepto vertinimas:
Jaučio širdis padažeIngridientai:2 jaučių širdys, 1 svogūnas, 2 šaukštai sviesto, lauro lapelis, 5 stiklinės sultinio, stiklinė raudono vyno, druskos, juodųjų pipirų, saldžiųjų pipirų. Padažui: 2 šaukštai miltų, 2 šaukštai sviesto, stiklinė sultinio.Gaminimas Ja..
Recepto vertinimas:
Jaučio kepenėlių užkandėlėIngridientai:300 g. jaučio kepenų, 200 ml pieno, 2 kiaušiniai, 60 g. manų kruopų, 1-2 šaukštai krakmolo, žiupsnelis šviežių smulkintų krapų, maltų juodųjų pipirų, druskos, aliejaus kepti.Gaminimas Kepenis nuvalome, nuplauname ir nusausiname. Supjaust..
Recepto vertinimas:
Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmis
Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmisIngridientai:1 kg. jautienos kumpio, 400 g. jaučio kepenų, 100 g. svogūnų arba porų, 200 g. kiaulės lašinių, kiaušinis, 100 g. batono, 100 ml. pieno, maltų juodųjų pipirų, druskos, aliejaus kepti.Gaminimas Jaučio kepenis nuplauname, nupjauname ..
Recepto vertinimas:
Jaučio liežuvis drebučiuoseIngridientai:400 g. jaučio liežuvio, 2 šaukštai konservuotų žirnelių, 50 g. želatinos, cukraus, maltų juodųjų pipirų, 2 morkos, druskos, 4-5 petražolių šakelės.Gaminimas Liežuvį nuplauname, nusausiname ir nuplikome verdančiu vandeniu (galima ir kelio..
Recepto vertinimas:
Rytietiška svogūnų sriubaIngridientai:0,5 kg. jaučio krūtinėlės, 0,5 kg. svogūnų, 2 šaukštai pomidorų pastos, šaukštas sviesto, sriubos prieskonių, druskos, maltų pipirų, 2 šaukštai smulkintų petražolių.Gaminimas Jautieną supjaustome nedideliais 50-60 g. svorio gabalėliais, ..
Recepto vertinimas:
Troškinta jaučio širdisIngridientai:1,5 kg jaučio širdies, 4 pomidorai, 4 morkos, 5 svogūnai, 200 g saliero šaknies, 75 g rūkytos šoninės, 0,5 l sultinio, 100 ml grietinėlės, 2 šaukštai sviesto, šaukštas pomidorų pastos, šaukštas krakmolo, po šaukštą kajeno pipirų ir maltų sa..
Recepto vertinimas:
Liežuvis majonezo drebučiuoseIngridientai:250 g virto jaučio liežuvio,1 stiklinė sultinio nuo liežuvio, 200 g majonezo, 1 arbatinis šaukštelis krienų, 1,5 šaukšto želatinos, krapų, petražolių šakelių.GaminimasSultinyje išbrinkiname ir ištirpiname želatiną. Į formeles įpilame p..
Recepto vertinimas: