ITALIŠKAS PYRAGAS

Ingridientai:
500g miltų, 40g mielių
0,5 stiklinės šilto pieno
1 šaukštelis vanilinio cukraus
pusės citrinos sulčių
6 kiaušiniai, 250g sviesto
žiupsnelis druskos
200g vaisių cukrinukų
80g smulkintų migdolų
150g cukraus
200g razinų, sviesto patepimui

Gaminimas
Miltus sudėti į dubenį, viduryje padaryti įdubimą. Į dubenį sutrupinti mieles, įdėti 1 šaukštelį cukraus, supilti pieną ir su trupučiu miltų išmaišyti. Palaikyti apie 15 min. šiltoje vietoje.
Likusi cukrų bei prieskonius supilti ant tešlos. Įmušti kiaušinius, sudėti gabalėliais supjaustytą sviestą ir išminkyti tešlą. Palikti pastovėti 30 min.
Sviestu ištepame kepimo formos dugną ir kraštus. Kepti prieštai įįkaitintoje orkaitėje 150C temperatūroje apie valandąą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!