ITALIŠKAS RYŽIŲ TROŠKINYS
Ingridientai:150g ryžių
400g kepenėlių
100g rūkytos šoninės
2 svogūnai
2 šaukštai miltų
1/2 šaukštelio pipirų
2 raudonosios paprikos
1 marinuotas agurkas
2 šaukštai sviesto
1 šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
1/8 l mėsos sultinio
2 šaukšteliai kapotų p
Gaminimas
Užvirinti 1l vandens, pasūdyti, suberti ryžius, virti 16 min. uždengtame puode.
Išvirtus ryžius nuvarvinti sitelyje. Kepenėles supjaustyti juostelėmis, dubenėlyje sumaišyti su miltais ir pipirais. Nuluptus svogūnus ir šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepti svieste, sudėti kepenėles ir kepti 6 min. Suberti papriką,supilti sultinį ir užvirinti. Sudėti supjaustytas raudonąąsias paprikas ir pavirti 5 min. Galiausiai suberti ryžžius, petražžoles, sudėti pjaustytąįą aguąrką. Pagardinti pagal skonį.
(Lina Mikolaitytė)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!