20 rezultatų ieškant "isilgai"
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis
Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gūžė garbanotųjų salotų lapų ar „Poli“ salotų (200 g), 200 g ryžių „Jazmin“ ir raudonųjų ryžių „Blue Dragon“, 100 g šviežių saldžiųjų paprikų, 100 g konservuotų agurk..
Recepto vertinimas:
Ledjūrio menkių kepsneliai Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 4 ledjūrio menkių filė druskos pipirų saujelės krapų 8 šaukštų aliejaus 600 g virtų bulvių agurko svogūno šaukštelio garstyčių 2 šaukštų vyno acto 100 ml mėsos sultinio šaukšto smulkintų svogūnų laiškų Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Marinuotos strimėlės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 šaukštų alyvuogių aliejaus 12 mažų strimėlių druskos, pipirų šaukšto citrinų sulčių 50 g miltų saujelės raudonėlių 3 mažų aitriųjų paprikų 2 raudonųjų svogūnų skiltelės česnako 50 g vyno acto šaukštelio cuk..
Recepto vertinimas:
Kiniškai paruošta kalakutiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g kalakuto krūtinėlės 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuotų kukurūzų 150 g mažos cukinijos 10 g svogūnų 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuo..
Recepto vertinimas:
Žvejo pusryčiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Pailgų bandelių malti pipirai druskos actas 2 valgomieji šaukštai augalinio aliejaus 1 valgomasis šaukštas pikantiškų garstyčių 4 gabaliukai žuvies filė 1 ryšulėlis salotų 1 ryšulėlis ridikėlių 1 morka 1 saldi paprika Gaminimas: S..
Recepto vertinimas:
Įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 100 g prieskoninių daržovių, 200 g veršienos, 1 stiklinė pieno, 50 pyrago, 1 kiaušinis, truputis pipirų, druskos, marinuotų agrastų. Gaminimas: Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami ..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir cukinijų suktinukai
Baklažanų ir cukinijų suktinukai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 cukinija 1 baklažanas alyvų aliejaus prieskoninės druskos salotų 4 gabalėliai paruoštos žuvies mėsos sezamų Įdaras 75 g ožkos pieno sūrio 6 saulėje išdžiovintų ir aliejuje konservuotų pomidorų 150 ml trintos var�..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliumini..
Recepto vertinimas:
Įdaryti kiaulienos suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g kiaulienos filė 8 ploni griežinėliai lašinukų 2 šaukštai maltų džiūvėsių 6 šaukštai alyvų arba saulėgrąžų aliejaus 2 šaukštai garstyčių 2 šaukšteliai pomidorų padažo 1/2 šauk..
Recepto vertinimas:
Sūriu įdaryti baklažanai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g baklažanų, 2 kiaušiniai, 1 stiklinė kieto tarkuoto sūrio, 2 valgomieji šaukštai lydyto sviesto, česnako Gaminimas: Baklažanai nuplaunami, vaiskočiai nupjaunami, įpjaunami išilgai ir arbatiniu šaukšteliu išskobiamos sė..
Recepto vertinimas:
Įdaryti baklažanai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 baklažanai, 4 svogūnų galvelės, 200 gr rūkytos šoninės, 200 gr šviežių pievagrybių, išpjautas baklažano minkštimas, petražolių lapelių, maltų juodų pipirų, sviesto, tarkuoto sūrio. Gaminimas: Paruošti baklažanai per..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų, 1,5 kg morkų, 2,5 kg žalių ankštpipirių, 1 kg svogūnų, 500 g aliejaus, druskos pagal skonį. Gaminimas: Parenkami jauni, su dar neprinokusiomis sėklomis tamsiai violetiniai baklažanai. Nup..
Recepto vertinimas:
Lietuviški baklažanai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: vidutiniai baklažanai 4 skiltelės česnako 2 svogūnai 2 šaukšteliai aštrių garstyčių 1 šaukštelis druskos 8 šaukštai džiūvėsėlių 2 šaukštai sviesto 3 šaukštai aliejaus Gaminimas: Baklažanai nuplaunami, išilgai perpjauna..
Recepto vertinimas:
Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis
Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kiaulės kojelės, 1 l raugintų kopūstų, 100 g riebalų, 10 vidutinio dydžio bulvių, lauro lapelių, pipirų, druskos, 2-3 stiklinės vandens. Gaminimas: Kojeles nuvalyti, nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Kop�..
Recepto vertinimas:
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio im..
Recepto vertinimas:
Vaisių tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 kiaušiniai, 180 g sviesto, 180 g miltų, 180 g miltinio cukraus, 0,5 šaukštelio kėlimo miltelių, 3 obuoliai, tarkuotos citrinos žievelės, 200 g slyvų, 3 kriaušės, 1 stiklinė grietinėlės, truputis vanilinio cukraus. Gaminimas: Sviestą i�..
Recepto vertinimas:
Agurkų sriuba su inkstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 65 g inkstų, 45 g petražolių, 15 g salierų, 20 g svogūnų, 30 g porų, 20 g rūgštynių, 20 g špinatų, 30 g agurkų, 10 g pieno, 75 g pieno, 1 kiaušinis, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Inkstus perpjaukite ..
Recepto vertinimas:
Pakepintos daržovės Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 valg. šaukštas saulėgrąžų aliejaus; 1 vidutinio dydžio svogūnas, supjaustytas žiedeliais; ½ mažos cukinijos, išilgai perpjautos į dvi dalis ir supjaustytos į 1 cm gabalėlius; 1½ puodelio žiedinių kopūstų, su..
Recepto vertinimas:
Marinuoti agurkai su paprikomis (Ramunės)
Marinuoti agurkai su paprikomis (Ramunės)Ingridientai:3 kg agurkų 750 g paprikų, 3 šaukšteliai garstyčių sėklų. Marinatui: 1 l. vandens, 300 ml 9 proc. acto, 3-4 šaukštai cukraus, 2-3 šaukštai druskos, 6 laurų lapeliai, 6-8 kvapieji pipirai.Gaminimas Agurkus nulupti, perpjauti pusiau..
Recepto vertinimas:
Menkė su morkomis ir imbieru!Ingridientai:2-3 menkės gabaliukai,3-4 morkos,šaukštelis smulkiaia pjaustyto šviežio imbiero,1 šaukštas medaus,2 šaukštai sojos padažo,2 šaukštai sviesto,2 šaukštai citrinos sulčių,Druskos,Pipirų,Citrininių žuvies prieskonių.GaminimasŽuvį pabar..
Recepto vertinimas: