Virti varškėčiai
Ingridientai:
400 gramų varškės,
1 stiklinė miltų,
1 - 2 kiaušiniai,
druskos,
50 gramų sviesto,
3 šaukštai grietinės
Kiaušiniai ištrinami su druska, sudedama varškė, miltai, gerai išminkoma. Ant miltais pabarstytos lentos iš tos masės padaromi 1/2 - 2 centimetrų storio voleliai, supjaustomi 4-5 centimetrų ilgumo gabaleliai ir pasūdytame vandenyje išverdami (išverda per 3-5 minutes).
Išvirę varškėčiai išgriebiami, sudėdami į pašildytą dubenėlį, uždedami sviesto gabaliukai, grietinė ir tuojau valgoma.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!