Virti varškėčiai

Ingridientai:

400 gramų varškės,
1 stiklinė miltų,
1 - 2 kiaušiniai,
druskos,
50 gramų sviesto,
3 šaukštai grietinės

Gaminimas

Kiaušiniai ištrinami su druska, sudedama varškė, miltai, gerai išminkoma. Ant miltais pabarstytos lentos iš tos masės padaromi 1/2 - 2 centimetrų storio voleliai, supjaustomi 4-5 centimetrų ilgumo gabaleliai ir pasūdytame vandenyje išverdami (išverda per 3-5 minutes).

Išvirę varškėčiai išgriebiami, sudėdami į pašildytą dubenėlį, uždedami sviesto gabaliukai, grietinė ir tuojau valgoma.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!