20 rezultatų ieškant "iberkite"
Ryžių sriuba su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 stiklinė biriai išvirtų ryžių, 1,5 l verdančio vandens, 1 stiklinė šiaudeliais sutarkuotų morkų, 150 g porų, prieskonių, druskos, šaukštas smulkiai supjaustyto česnako. Gaminimas: Išvirtus ryžius užpilkite verdančiu va..
Recepto vertinimas:
Vegan agurkienė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 litras vandens, 1 stiklinė virtų perlinių kruopų, 1 morka, 1 svogūnas, 1 didelis agurkas, 20 g aliejaus, 2 šaukšteliai susmulkinto česnako, 1 šaukštelis mairūno, keletas lauro lapelių, prieskoninės druskos. Gaminimas: Morką sutarkuoki..
Recepto vertinimas:
Bulvių troškinys su aviena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 4 bulvės, 1 morka, 300 g avienos, 0,5 kg šviežių kopūstų, 1 svogūnas, 1 lauro lapas, 1 šaukštelis kmynų, druska. Gaminimas: Nuo avienos nuimtus ir paspirgintus riebalus supilkite į puodą. Sudėkite smulkiai supjaustytu..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 - 10 bulvių, 2 svogūnai, 300 g žiedinių kopūstų, 100 g lašinių, 0,5 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas krakmolo, druska, mairūnas. Gaminimas: Sutarkuotas bulves sumaišykite su kapotais svogūnais, į..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba su koldūnais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 2 morkos, gabaliukas petražolės šaknies, 2 svogūnai, 3 šaukštai sviesto. Koldūnams: 1 stiklinė miltų, 5 – 6 grybai, 2 kiaušiniai. 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, pipirai, petražolės ir krapų šakelės..
Recepto vertinimas:
Želė skanumėlis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 spalvų ir skonių želė pakeliuose 2 šaukštų želatinos 1 indelio saldaus kondensuoto pieno šaukštelio vanilinio cukraus Geltonos želė užpilui – 0,3 kg konservuotų persikų, mangų, kriaušių, pjaustytų apelsinų ar mandarinų..
Recepto vertinimas:
Karaimų kibinai Ingridientai: Tešlai 900 gramų miltų 400 gramų sviesto 300 gramų grietinės 5 kiaušinių druskos Įdarui 500 gramų avienos 1 svogūną druskos pipirų Gaminimas Į dubenį persijokite miltus ir juos išminkykite su sviestu. Supilkite grietinę ir išplaktus kiau..
Recepto vertinimas:
Kalėdiniai riešutų sausainiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kiaušinių, 360g kvietinių miltų, 200g cukraus, 2,5g vanilės esencijos, 60g paskrudintų ir sukapotų graikinių riešutų, Gaminimas: Į dubenį išsijokite 360g kvietinių miltų, įmuškite 2 ki..
Recepto vertinimas:
Troškinta kiauliena garstyčių ir grybų padaže
Troškinta kiauliena garstyčių ir grybų padaže Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Gabalas neriebios kiaulienosPora skiltelių česnakoŠaukštas garstyčių padažoSvogūnoSaujelės šviežių arba džiovintų grybų2 šaukštų majonezoŠaukštelio miltų Gaminimas: Supj..
Recepto vertinimas:
Rūgštynių sriuba su omletuIngridientai:1 sauja rūgštynių 1 l vandens 1 kiaušinis 2 šaukštai grietinės 2 šaukštai aliejaus druskos krapaiGaminimasĮ verdantį vandenį sudėkite supjaustytas nuplautas rūgštynes. 2-3 min. pavirkite, įberkit..
Recepto vertinimas:
Troškintos daržovėsIngridientai:2 morkos, svogūnas, 2 saldžiosios paprikos, 2 porai, 1/4 kopūsto, pomidoras, juodųjų ir baltųjų pipirų, imbiero, bazilikų, čiobrelis, ciberžolės, aliejaus, druskos.Gaminimas Įkaitintame aliejuje atskirai pakepinkite smulkintas morkas, juostelėmis pj..
Recepto vertinimas:
Savojinių kopūstų balandėliai su grybais
Savojinių kopūstų balandėliai su grybaisIngridientai:Savojinis kopūstas, 300 g šviežių, 200 g marinuotų pievagrybių, 250 g varškės, svogūnas, poras, 2 morkos, pagal skonį druskos, laurų lapelių, šviežiai maltų juodųjų pipirų, smulkintų žalumynų.Gaminimas Šviežius pievagry..
Recepto vertinimas:
Apetitiški maltinukai (Ramunės)
Apetitiški maltinukai (Ramunės)Ingridientai:2 riekelės baltos duonos, 100 ml pieno, 1 svogūnas, 1 skiltelė česnako, 100 g saulėgrąžų sėklų, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, 400 g jautienos faršo, 1 kiaušinis, 1 šaukštelis džiovinto mairūno, druskos, maltų juodųjų pipirų, 5 po..
Recepto vertinimas:
Makaronų - kalakutienos apkepas (Ramunės)
Makaronų - kalakutienos apkepas (Ramunės)Ingridientai:500 g makaronų (spiralių), 400 g pievagrybių, 2 pomidorai, 300 g šaldytų žirnelių, 500 g kalakuto krūtinėlės file, 3 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų, žalių petražolių, 250 g riebios grietinės.Gaminimas Pasūdytame vandenyj..
Recepto vertinimas:
Varškės pyragas su razinomis (Ramunės)
Varškės pyragas su razinomis (Ramunės)Ingridientai:Tešlai: 200 g sviesto, 250 g miltų, 80 g cukraus, 3 kiaušinių trynių, druskos. Įdarui 500 g varškės, 2 kiaušinių baltymų, 200 g cukraus, 50 g razinų, 1 pakelio vanilinio cukraus.Gaminimas Tešlai kambario temperatūros svies..
Recepto vertinimas:
Kepta ėriena (Tajine Äagneau)
Kepta ėriena (Tajine Äagneau)Ingridientai:2 kg ėriuko nugarinės, 6 stambūs svogūnai, 150 g žaliųjų alyvų (be kauliukų), 150 g išgliaudytų migdolų, 3 valgomieji šaukštai medaus, žiupsnelis šafranų, žiupsnelis trintų imbierų, žiupsnelis kmynų, kuokštelis šviežių koriand..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su žaliais žirneliais
Kiaušinienė su žaliais žirneliaisIngridientai:Žirnelių košei: 3 kg šviežių žalių žirnelių, 90 g sviesto, 3 valgomieji šaukštai grietinėlės, druskos, pipirų. Kiaušinienei: 18 kiaušinių, 90 g sviesto, druskos, pipirų. Rūgščiam padažui: 6 valgomieji šaukštai grietinėlės..
Recepto vertinimas:
Egiptietiškai ruoštos šaltos žuvys
Egiptietiškai ruoštos šaltos žuvysIngridientai:1 kg žuvies (sterkų), 50 g alyvuogių aliejaus, 5 g česnakų, druskos, pipirų, 0,5 l vandens, pusantros citrinos, smulkintų petražolių.Gaminimas Paruoštas žuvis supjaustykite 2 cm storio gabaliukais. Puode su auselėmis pašildykite alyvuo..
Recepto vertinimas:
Kubietiškas pyragas su vištiena
Kubietiškas pyragas su vištienaIngridientai:1 kg miltų, 250 g margarino, 250 g sviesto, 250 g cukraus, 6 kiaušinių tryniai, 100 g chereso vyno, druskos, pipirų, smulkintų petražolių, tarkuoto muskato riešuto, 1 višta (1 kg 300 g), 350 g pomidorų, 2 žali ankštiniai pipiraqi, 120 g svog�..
Recepto vertinimas:
Afganiška paukštiena su ryžiais
Afganiška paukštiena su ryžiaisIngridientai:1 višta ir 1 laukinė antis, 250 g ryžių, 500 g svogūnų, 300 g morkų, druskos, pipirų, 120 g aliejaus (avienos taukų), 100 g Afganistano, Smimo arba kitokios rūšies razinų, 1-2 kajeno pipirai arba 3-4 nedideli raudonieji pipirai.Gaminimas Vi..
Recepto vertinimas: