20 rezultatų ieškant "gvazdikeliu"
Neriebus meduolis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g medaus, 5 kiaušiniai, 1,2 stiklinės cukraus, 2,5 šaukšto tirpinto sviesto, stiklinė grietinės, 3,5-4 stiklinės miltų, šauktas sodos, 2 šaukšteliai prieskonių mišinio: maltų gvazdikėlių, cinamono, muskato riešuto, kvapiųjų pip..
Recepto vertinimas:
Meduoliukas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Stiklinė medaus, 200 g sviesto, 3 kiaušiniai, 200 g grietinės, 1 šaukštelis sodos, 1 stiklinė cukraus, 4 keturios stiklinės persijotų miltų, prieskonių mišinio, maltų kvepiančiųjų pipirų, cinamono, pakelis vanilinio cukraus, 10 maltų gvazd..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su daržovėmis
Troškinta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g jautienos, 100 g bulvių, 15 g sviesto, 35 g morkų, 25 g ropių, 35 g svogūnų, 15 g petražolių, 20 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, lauro lapelių, pipirų, druskos, cinamono, gvazdikėlių, mairūno, kmynų. Gaminimas: J..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g raugintų kopūstų, 10 g marinuotų bruknių, 20 g marinuotų obuolių, 10 g cukraus, 10 g marinato, 10 g aliejaus, cinamono, gvazdikėlių, druskos. Gaminimas: Kopūstai supjaustomi kvadratėliais. Nuo marinuotų obuolių ir brukni..
Recepto vertinimas:
Raudongūžių kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g kopūstų, 50 g acto, 10 g cukraus, aliejaus, cinamono, gvazdikėlių, druskos. Gaminimas: Kopūstai smulkiai supjaustomi, ištrinami su druska, paliekami šiek tiek pastovėti. Po to nusunkiama, įpilama acto ir paliekama pasto..
Recepto vertinimas:
Kaimiškas meduolisIngridientai: 2 stiklinių miltų 1/2 stiklinės cukraus medaus 2 kiaušinių truputi sodos 1 šaukštelis cinamono gvazdikėlių Paruošimo būdas: Kiaušinius su cukrumi ištrinti , medų pakaitinti ir jame ištirpinti sodą ( dėl spalvos įdėti deginto cukraus)..
Recepto vertinimas:
Duoninis biskvitas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 12 kiaušinių, 400 g cukraus, 1 stiklinė juodos duonos džiūvėsėlių, 3 šaukštai pieno, 40 g krakmolo, 5 g kakavos, 70 g riešutų, 1 šaukštelis prieskonių: cinamono, gvazdikėlių, kardamono. Gaminimas: Kiaušinio trynius ištrinkite su ..
Recepto vertinimas:
Keptas kumpis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g kiaulienos kumpio, 2.100 g lašinių, 3.pipirų, 4.lauro lapelis, 5.gvazdikėlių, 6.česnako, 7.druskos. Gaminimas: Kumpyje pradurti skylutes ir įdėti česnako, lašinukų, gvazdikėlių, pipirų. Tada įtrinti druska. Į indą įpilti 3 šau..
Recepto vertinimas:
Bruknių padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 40g bruknių uogienės, 23g raudono sausu vyno, 0,5g sutrėkštų kadagių uogų, 0,01g maltų gvazdikėlių, 2g brendžio Gaminimas: 40g bruknių uogienės atskieskite 23g raudonu sausu vynu, įberkite 0,5g sutrėkštų ..
Recepto vertinimas:
Kalėdinė antis su spanguolių padažu
Kalėdinė antis su spanguolių padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2kg anties, 30g preseliu išspaustų česnakų, 20g druskos, 5g maltų kalendrų, 5g maltų pankolių sėklų, 2g maltų cinamonų, 2g maltų gvazdikėlių, 2g maltų imbierų, 2g maltų juodųjų pip..
Recepto vertinimas:
MARINUOTOS KRIAUŠĖS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3kg. gražių, neprinokusių kriaušių, 1kg. cukraus, 1/2l. acto, keletas gvazdikėlių ir truputį cinamono. Gaminimas: Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėmis vandens, į..
Recepto vertinimas:
MARINUOTOS SLYVOS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg. vengrinių slyvų, stiklinė 6% acto, stiklinė vandens, 250g. cukraus, keletas gvazdikėlių, cinamono žievelė. Gaminimas: Slyvas nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles ir sudėti į stiklainius. Actą sumaišyti su vandeniu, įberti..
Recepto vertinimas:
Kriaušių kompotas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kg gražių, neprinokusių kriaušių, 1 kg cukraus, 1/2 l acto, gvazdikėlių, cinamono, Gaminimas: Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėm vandens, įdėti gvazdikėlių ir ..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos kepsnysIngridientai:1 kg kiaulienos kumpio, 100 g lašiniukų, pipirų, 1 lauro lapelis, gvazdikėlių, česnako, druskos.Gaminimas Šviežio kumpio gabalas keliose vietose praduriamas peiliu ir į skylutes prikemšama česnako skiltelių, lašiniukų, gvazdikėlių, pipirų. Į mė..
Recepto vertinimas:
Keptas rūkytas kiaulės kumpisIngridientai:kiaulės kumpis, apie 1kg. ruginių miltų, maltų ir nemaltų gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų, cinamono.Gaminimas Rūkytas kiaulės kumpis nakčiai pamerkiamas į šaltą vandenį. Rytą gerai nuplaunamas ir nusausinamas. Iš ruginių miltų, užplikiu..
Recepto vertinimas:
MeduolisIngridientai:5 šaukštų medaus, 3 šaukštų grietinės, 3 kiaušinių, 150 g sviesto arba margarino, saujos razinų, kepimo miltelių, cukraus, miltų, gvazdikėlių, cinamono. Vietoj gvazdikėlių ir cinamono galima naudoti meduolių mišinį.Gaminimas Miltus sumaišyti su k..
Recepto vertinimas:
Marinuotos kriaušės su trupučiu cinamono
Marinuotos kriaušės su trupučiu cinamonoIngridientai:3 kg. gražių, neprinokusių kriaušių, 1kg. cukraus, 1/2l. acto, keletas gvazdikėlių, truputį cinamono. Gaminimas Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėmis vandens, ..
Recepto vertinimas:
Marinuotos slyvos su cinamono žievele
Marinuotos slyvos su cinamono žieveleIngridientai:1kg. vengrinių slyvų, stiklinė 6% acto, stiklinė vandens, 250g. cukraus, keletas gvazdikėlių, cinamono žievelė. Gaminimas Slyvas nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles ir sudėti į stiklainius. Actą sumaišyti su vandeniu, įb..
Recepto vertinimas:
Kriaušių kompotas su cinamonu (Ramunės)
Kriaušių kompotas su cinamonu (Ramunės)Ingridientai:3 kg gražių, neprinokusių kriaušių, 1 kg cukraus, 1/2 l acto, gvazdikėlių, cinamono.Gaminimas Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėm vandens, įdėti gvazdikėlių ir ..
Recepto vertinimas:
Obuolių kompotas Ingridientai: 1 litras vandens, pora apelsino žievelių, 3 obuoliai, gvazdikėlių, cukraus Gaminimas Užvirti vandenį, supjaustytus obuolius, keleta gvazdikėlių ir apelsino žieveles suberti į puodą su verdančiu vandeniu. Įberti 3 šaukštus cukraus, pamašyti ir p..
Recepto vertinimas: