20 rezultatų ieškant "grybu konservavimas"
Grybų ir žuvies apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g. šviežių ar savo sultyse virtų grybų, 250 g. virtos ar keptos žuvies, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio, (1 svogūnas). Gaminimas: Formą pa..
Recepto vertinimas:
Grybų apkepas su grietinės padažu
Grybų apkepas su grietinės padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto arba aliejaus, druskos. Padažui: 3 šaukštai miltų, 1 stiklinė grybų sultinio, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Šviežius g..
Recepto vertinimas:
Švilpikai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 porcijoms paruošti reikia: 7-8 bulvių; 2 kiaušinių; 3 šaukštų miltų; 1 šaukšto grietinės; druskos. Padažui: 2 džiovintų grybų; 1 šaukšto miltų; 1 stiklinės grybų sultinio; 1 svogūno; druskos. Gaminimas: Virtos bulvės sumalamos mėsm..
Recepto vertinimas:
Baravykai drebučiuose Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1l virtų baravykų kepurėlių, 2 kietai virti kiaušiniai, 0,5 grybų sultinio, 1 šaukštelis želatinos, 1 virta morka, Lauro lapeliai, Druska. Gaminimas: Grybus sudėti į dubenėlį. Supjaustytas morkas bei kiau..
Recepto vertinimas:
Grybų kišenėlės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 svogūnai, 1 šaukštas riebalų, druskos, maltų džiūvėsėlių. Tešlai: 2 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės vandens arba pieno, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai ištirpinto sviesto, druskos. Gaminimas: Grybus sukapoti, s..
Recepto vertinimas:
Šviežių grybų įdaras Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, druskos, 50 g riebalų, 1 svogūnas, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės grietinės. Gaminimas: Grybus nuvalyti, nuplauti, smulkiai sukapoti ir troškinti riebaluose su kapotais svogūnais, kol išgaruos skystis. Į ..
Recepto vertinimas:
Kepti švieži grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų kepurėlių, 3 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų, 5 šaukštai miltų. Gaminimas: Sausus ką tik surinktus grybus nuvalyti. Jeigu reikia plautį, nuplautus grybus išdžiovinti ant servetėlės. Kotelius nupjauti ir s..
Recepto vertinimas:
Paniruoti kepti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, druskos, muskato riešuto arba pipirų, 3 šaukštai miltų, 1 kiaušinis, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, sviesto. Gaminimas: Grybų kepurėles nuvalyti, storesnes šiek tiek pasmulkinti, pabarstyti druska, muska..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su miežinėmis kruopomis
Grybai, troškinti su miežinėmis kruopomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sūdytų arba 60 g džiovintų grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai. 0,5 stiklinės kruopų, 2 stiklinės vandens arba grybų sultinio, 1 šaukštas pomidorų tyrės arba 2 švieži pomidorai, druskos, 3 šaukštai g..
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g. šviežių, 100 - 125 g. virtų arba 30 - 40 g. džiovintų grybų, 1 litras sultinio ar vandens, 1 mažas svogūnas, gabalėlis saliero, sviesto, 1 morka, 4 - 5 bulvės, druskos, pipirų, 0,25 rauginto agurko, 1 šaukštas grietinės..
Recepto vertinimas:
Baltasis grybų padažas Ingridientai: 100 gramų sviesto, 250 gramų sūdytų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šauksto miltų, 2 stiklinės vandens, pieno arba nuoviro, druskos, pipirų, 3 šaukštai grietinės, svogūnų arba laiškinio česnako laiškų Gaminimas Lašiniukus supjaustyt..
Recepto vertinimas:
Tiesiog grybų salotos su silke
Tiesiog grybų salotos su silke Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g marinuotų grybų, 400 g pomidorų, 100 g svogūnų laiškų, 2 silkės, 2 virti kiaušiniai, 1 raugintas agurkas, 2 šaukštai varškės, 1 stiklinė grietinės. Gaminimas: Grybus, pomidorus, kiaušinius ir svogūnų laiškus sm..
Recepto vertinimas:
Šalta grybų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g grybų, 1 l grybų nuoviro, 200 g virtos jautienos, 1 agurkas, 1 virtas kiaušinis, 50 g svogūnų laiškų, 0,5 stiklinės grietinės, kumpio ar dešros, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Grybus ištroškinti arba išvirti savo sultyse...
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su grybai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 didelės riekės ruginės duonos, 30 g margarino, 1,5 stiklinės keptų arba troškintų grybų, 5 virti kiaušiniai, salotų lapelių, arba svogūnų laiškų. Gaminimas: Duonos riekes iš abiejų pusių apkepinti keptuvėje arba pad..
Recepto vertinimas:
Grybų rasalas su karštomis bulvėmis
Grybų rasalas su karštomis bulvėmisIngridientai: 1 didelės saujos džiovintų grybų 2 valgomieji šaukštai perlinių ar miežinių kruopų 1 svogūnas krapai juodieji pipirai druska 1 rūgštus obuolys arba citrina bulvių Geriausia šiam patiekalui pasirengti iš anksto - Kūči..
Recepto vertinimas:
Virti žuvų vyniotiniai su grybų padažu
Virti žuvų vyniotiniai su grybų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g žuvų filė, druskos, citrinos sulčių, vandens, pipirų, 1 svogūnas, 1 lauro lapelis, 300 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno arba grybų sultinio, krapų, citr..
Recepto vertinimas:
Grybų sultinysIngridientai:300 g džiovintų baravykų 100 g įvairių džiovintų grybų 2 morkos petražolių 1 poras (baltoji dalis) 1/2 saliero 75 ml sauso chereso 1 šaukštas sviesto pipirų druskosGaminimasIš įvairių grybų išvirkite sultinį, prieš tai juo..
Recepto vertinimas:
Bulviniai sklindžiaiIngridientai:0,5 kg šviežių bulvių, 1 kiaušinis, maltų pipirų, džiovintų susmulkintų mairūnų arba šalavijo lapelių, 2 šaukštai miltų, druskos, 50 g džiovintų grybų, 1 svogūnas, aliejaus.Gaminimas Bulves nuplauname, nuskutame ir sutarkuojame stambia ..
Recepto vertinimas:
Bulvių maltinukaiIngridientai:4—5 virtos bulvės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, šaukštas grietinės, riebalų kepimui, druskos. P a d a ž a s. 30 g džiovintų grybų, šaukštas miltų, 50 g margarino, stiklinė grybų sultinio, svogūnas, druskos.Gaminimas Bulvės sum..
Recepto vertinimas:
Bulvių maltinukaiIngridientai:7—8 bulvės, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai miltų, 1 šaukštas grietinės, riebalų kepimui, druskos. Padažui: 30 g džiovintų grybų, 1 šaukštas miltų, 50 g sviesto, 1 stiklinė grybų sultinio, 1 svogūnas, druskos.Gaminimas Virtos bulvės suma..
Recepto vertinimas: