7 rezultatų ieškant "graziau"
Upėtakis marškinėliuose Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 6 upėtakiai po 200 g (su galva gražiau) 6 petražolių šakelės 1 čiobrelių šakelė pusė arbat. šaukštelio kalendros žirnelių 1 citrina 3 salierų kotai 3 nedideli svogūnai aliuminio folijos sviesto, druskos, pipirų Gaminimas: ..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 20 didelių bulvių, druskos Įdaras I 500 gramų jautienos nugarinės, 1 kiaušinio, 1 svogūno, pipirų, druskos, mairūno, Poros skiltelių česnako Įdaras II 400 gramų varškės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas sviesto, druskos, 2 šaukštai s..
Recepto vertinimas:
Liežuvis arba mėsa drebučiuose
Liežuvis arba mėsa drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.300 g virto liežuvio arba mėsos, 2.300 g mėsos sultinio, 3.10- 12 g želatinos, 4.morkų, 5.pomidorų, 6.žalumynų. Gaminimas: Želatiną brinkinti 20—30 minučių šaltame vandenyje, paskui ją ištirpinti karštame skai..
Recepto vertinimas:
Trinta kalafiorų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: svogunas,česnakas, imbieras-pusė šaknelio, šaldytų kalafiorų pakelis, ( arba galvutė šviežio), 3-4 bulvės,grietinės Gaminimas: Paimti puodą su stroru dugnu ir jame aliejuje pakepinti svogūną, papjaustytą šesnaką ir imb..
Recepto vertinimas:
Greipfrutų su šampanu šerbetas
Greipfrutų su šampanu šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Greifrutų, 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno, 10g laimo arba citrinos, Gaminimas: Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sulčių, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno ir dė..
Recepto vertinimas:
Bannana split pie (smulkintų bananų desertas)
Bannana split pie (smulkintų bananų desertas)Ingridientai:1kg ledų (arba daug porcijų) plombyro, 200g šokolado, 2 bananai, šlakelis pieno.Gaminimas Ledus ištraukti iš šaldiklio ir leisti patyžti. Bananus supjaustyti maždaug 1cm didžio gabaliukais (kad nepajuostų galima apšlakstyti cit..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su mascarpone ir braškėmis
Pyragėliai su mascarpone ir braškėmisIngridientai:10 pyragėlių: 450 g šaldytos (arba šviežios) bemielės sluoksniuotos tešlos (10 lakštų); 2 kiaušiniai; 250 g mascarpone sūrio; 250 g varškės; 80 g cukraus; Citrinų sulčių; 400 g šviežių braškių; Cukraus granulių papuošimui.G..
Recepto vertinimas: