10 rezultatų ieškant "gervuoges"
Karalienės pyragasIngridientai : Tešla: 2,5 stiklinės kefyro 2,5 stiklinės cukraus 4 stiklinės miltų 1 šaukštelis sodos 200g sviesto 2 šaukšteliai vanilinio cukraus žiupsnelis druskos Įdaras: uogų mišinys (mėlynės , avietės , braškės , gervuogės , serbentai) 3..
Recepto vertinimas:
Uogos su pienu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.500 g uogų, 2.100—200 g miltinio cukraus,3.0,5 litro pieno ar grietinėlės. Gaminimas: Uogos perrenkamos, nuplaunamos, sudedamos į stiklinį pusdubenį, pabarstomos miltiniu cukrumi ir užpilamos pienu arba grietinėle. Taip paruošiamos bra�..
Recepto vertinimas:
Vaivorykštė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: braškių bananų aviečių kivių gervuogių Gaminimas: nuplauk vaisius ir uogas.Tada supjaustyk juos griežinėliais.sudėliok braškių gabalėlius pusapskritimiu.Po juo sudėliok bananų griežinėlius.paskui išdėliok a..
Recepto vertinimas:
Citrininis pudingas su uogomis
Citrininis pudingas su uogomisIngridientai:225g mėlynių, 25g minkšto sviesto, 100g rudojo cukraus, tarkuota citrinos žievelė ir sultys, šaukštas miltų, 2 kiaušiniai, 150ml pieno.Gaminimas 1. Uogas nuplauname, nusausiname ir lygių sluoksniu suberiame į 600ml talpos kepimo formą. Keletą ..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai su vaniliniu padažu
Pyragaičiai su vaniliniu padažuIngridientai:Tešlai: 150 g miltų, 150 g maltų migdolų, 150 g cukraus, 150 g sviesto, žiupsnelis druskos. Papuošti: 2 šaukšteliai cukraus pudros, 4 avietės, 4 gervuogės, šaukštelis skaldytų migdolų, 4 mėtos lapeliai. Padažui: kiaušinis, 30 g cukrau..
Recepto vertinimas:
Saldi vidurvasario sriubaIngridientai:4 porcijos 250 g aviečių, 250 g braškių, 250 g grietinės, 300 ml vandens, šaukštelis krakmolo, 150 g cukraus, mėtos šakelė.Gaminimas Uogas perrenkame, nuplauname ir padarome iš jų tyrę. Tyrę pertriname per sietelį. Ant sietelyje likusių išspau..
Recepto vertinimas:
Jogurto ir grietinėlės tortas su avietėmis ir gervuogėmis
Jogurto ir grietinėlės tortas su avietėmis ir gervuogėmisIngridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai; 100 g cukraus; ½ citrinos tarkuota žievelė; ½ pak. vanilinio cukraus; 100 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai ištepti. Įdarui: 8 arb. š. želatinos; 500 g jogurto; 15..
Recepto vertinimas:
Trikampėliai su gervuogėmis ir varške
Trikampėliai su gervuogėmis ir varškeIngridientai:24 trikampėliams: Tešlai: 350 g miltų; 25 g mielių; 125 ml pieno; 60 g sviesto; 40 g cukraus; Žiupsnelis druskos; Citrinos esencijos; Apelsinų arba citrinų žievelių cukrinukų (cukatų); 2 kiaušiniai; Riebalų skardai ištepti. Varšk..
Recepto vertinimas:
Gervuogių uogienė su žemuogėmis (Ramunės)
Gervuogių uogienė su žemuogėmis (Ramunės)Ingridientai:1 kg. gervuogių, 700 g. žemuogių, 2 stiklinės vandens, 1,3 kg. cukraus, 2 citrinų nutarkuotos žievelės.Gaminimas Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į jį suberiame perrinktas ir nuplautas uogas. Verdame, kol gervuogės ims b..
Recepto vertinimas:
Cukinijų ir gervuogių salotosIngridientai:1 labai jauna cukinija; ½ stiklinės gervuogių; 10-12 lazdyno riešutų; 1 petražolių šakelė. Padažui: 2 valg. š. plaktos grietinėlės; 2 valg. š. majonezo; 2 valg. š. gervuogių uogienės arba sirupo.Gaminimas Cukiniją nuplauname, nulupam..
Recepto vertinimas: