21 rezultatų ieškant "geltonos"
Paprikos salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g žalių pipirų ankščių, 100 g pomidorų, 10 g svogūno, susmulkinti petražolių lapelių 2-3 šaukštai, 2 šaukštai aliejaus ir vandens. Gaminimas: 200 g žalių pipirų ankščių (tinka ir geltonos) nuplauname, pašaliname sėklas ir su..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su daržovėmis
Avienos troškinys su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 110 g avienos, 15 g tirpinto sviesto, 100 g bulvių, 20 g morkų, 20 g ropių, 10 g petražolių, 25 g svogūnų, 15 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstyki..
Recepto vertinimas:
Želė skanumėlis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 spalvų ir skonių želė pakeliuose 2 šaukštų želatinos 1 indelio saldaus kondensuoto pieno šaukštelio vanilinio cukraus Geltonos želė užpilui – 0,3 kg konservuotų persikų, mangų, kriaušių, pjaustytų apelsinų ar mandarinų..
Recepto vertinimas:
Bulvinių blynų pieva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Bulvinių blynų, žalios, geltonos, raudonos paprikos, pievagrybių, svogūno, prieskonių, fermentinio sūrio Gaminimas: Iškeptus blynus išdėlioti skardelėje, ant kiekvieno užberti pjaustytos paprikos, pievagrybių, svogūno, paba..
Recepto vertinimas:
Tortas "Mozaika" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 pakelis forminių sausainių 75 g sviesto 4 šaukštai citrinos sulčių 1 šaukštas miltinio cukraus 400 g riebios varškės 400 g grietinėlės 4 šaukštai želatinos 3 pakeliai želė (geltonos, oran�..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė eglutė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Papločiui: 75 g sviesto, 1 kiaušinis, 50 g cukraus, 300 g miltų. Biskvitiniams lakštams: 6 kiaušiniai, 300 g cukraus, 250 g miltų, 6 šaukštai verdančio vandens, 2 šaukštai kepimo miltelių..
Recepto vertinimas:
Topinambų salotos su pomidorais
Topinambų salotos su pomidoraisIngridientai:500 g topinambų, 400 g pomidorų, 2 česnakų skiltelės, 1 šaukštas citrinų sulčių, 3 šaukštai alyvų aliejaus, 12 žaliųjų alyvuogių, petražolių, druskos, maltų pipirų.Gaminimas Topinambus nuplauname, nulupame, supjaustome, sudeda..
Recepto vertinimas:
Grilyje keptos daržovėsIngridientai:2 geltonos saldžiosios paprikos, 2 žalios saldžiosios paprikos, nedidelė cukinija, 2 šaukštai aliejaus, 2 šaukštai baltojo vyno acto, 2 šaukštai susmulkintų petražolių, maltų juodųjų pipirų, cukraus, druskos.Gaminimas Giliame dubenyje sumaiš..
Recepto vertinimas:
Makaronų salotosIngridientai:makaronų ( gražiausiai atrodo kaspinėliai), raudonos ir/ar geltonos paprikos, saliero stiebo, pomidoro, agurko, kaiušinis, ananasas konservuotas, kalakutienos krūtinėlės, žalumos. Užpilas : Majonezas, garstyčios, ananasų suktys,pipirai, druska,..
Recepto vertinimas:
Maltos mėsos troškinysIngridientai:500g. maltos mėsos, 2 svogūnai, 1 morka, po pusę raudonos, geltonos ir žalios paprikos, 300-400g. konservuotų pupelių, 200-300g. konservuotų pomidorų be odelių, 3-4 skiltelės česnako, keletas "Čili" pipirų, aštrių prieskonių, pipirų, druskos.Gami..
Recepto vertinimas:
Savojinių kopūstų balandėliai su daržovėmis
Savojinių kopūstų balandėliai su daržovėmisIngridientai:Savojinis kopūstas, 100 g cukinijos, 2 pomidorai, po pusę raudonos, žalios ir geltonos paprikos, 2 morkos, pusė poro, raudonasis svogūnas, pusė stiklinės virtų laukinių ryžių, šaukštelis sojų padažo, pagal skonį druskos, ..
Recepto vertinimas:
Bulviniai kukuliai su mėsos padažu (Jelenos)
Bulviniai kukuliai su mėsos padažu (Jelenos)Ingridientai:8-10 bulvių, 1 kiaušinis, žiupsnelis druskos, 50 g varškės, 1-2 šaukštai krakmolo. Padažui: 400 g maltos mėsos (veršienos ar kitos mėgstamos), 2 galvutės svogūno, keli giežinėliai raudonos ir geltonos paprikos, pipirų, dru..
Recepto vertinimas:
Gaivinantis tortas su migdolais (Ramunės)
Gaivinantis tortas su migdolais (Ramunės)Ingridientai:2 pakelių geltonos spalvos želė, 2 pakelių žalios spalvos želė, 4-5 šaukštų želatinos, pusė indelio kondensuoto pieno. migdolų, 2 - 3 apelsinų arba 6 -7 mandarinų.Gaminimas Želatiną išbrinkinti nedideliame kiekyje šalto vand..
Recepto vertinimas:
Kario padažasIngridientai:alyvuogių aliejus, sviestas, 2-3 obuoliai, vienas didelis svogūnas, 1-2 skiltelės česnako, 1 šaukštelis kario, 1 stiklinė balto vyno, 0,5 šaukštelio krakmolo, prieskoniai sriubai, cukrus, ananasų sultys, tiršta grietinė.Gaminimas Alyvų aliejuje ir ..
Recepto vertinimas:
Gaiviosios salotos (Jūratės)Ingridientai:Agurko, žaliosios paprikos, birios varškės, krapų, geltonos ar žaliosios citrinos, natūr. jogurto.Gaminimas Agurką, papriką susmulkinti. Citriną nulupti, supjaustyti griežinėliais ir juos susmulkinti. Nupilti sultis, susidariusias smulkinant ..
Recepto vertinimas:
Karštos salotos (Robertos)Ingridientai:1 baklažanas; 3 pomidorai; 150 g konservuotų pupelių; ½ raudonos paprikos ir ½ geltonos; 1 cukinija; pomidorų padažas; 3 valg. š. grietinės.Gaminimas Baklažaną supjaustyti riekelėmis, taip pat ir cukiniją. Paprikas ir pomidorus supjaustyti ne..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su daržovėmis
Avienos troškinys su daržovėmisIngridientai:110 g avienos; 15 g tirpinto sviesto; 100 g bulvių; 20 g morkų; 20 g ropių; 10 g petražolių; 25 g svogūnų; 15 g pomidorų tyrės; 5 g miltų; Druskos ir pipirų; Žalumynų; Sultinio.Gaminimas Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstykite pipirai..
Recepto vertinimas:
Paprikose marinuoti agurkai (Renatos)
Paprikose marinuoti agurkai (Renatos)Ingridientai:8-10 plonos geltonos saldžiosios paprikos, 8-10 vidutinio dydžio agurkai, kelios šviežios morkos, kelios skiltelės šviežio česnako. Marinatui: 1 l vandens, 5 valg. š. cukraus, 1 valg. š. druskos, 100 ml acto, 1 arb. š. prieskonių mišini..
Recepto vertinimas:
PAUKŠTIENOS PLOVASIngridientai:450 g anties krūtinėlės200 g svogūnų3 susmulkintos česnako skiltelės200 g geltonos paprikos200 g raudonos paprikos4 šaukštai razinų150 g ryžių2 stiklinės sultinio1/2 šaukštelio ciberžo..
Recepto vertinimas:
Geltonos trešnės su juodaisiais serbentais
Geltonos trešnės su juodaisiais serbentaisIngridientai:1 kg trešnių, 200 g juodųjų serbentų. Sirupui: 1 l vandens, 300 g cukrausGaminimasUogas gerai nuplauti. Iš trešnių išimti kauliukus. Paruoštas uogas talpiai sudėti į stiklaini..
Recepto vertinimas:
Salotos su fermentiniu sūriuIngridientai:(2 porcijos)5-6 salotų lapai,100 g fermentinio sūrio,100 g marinuotų agurkų,100 g virtų bulvių,100 g geltonos paprikos,50 g kukurūzų, truputis svogūnų laiškų.Padažui:1/3 arbatinio šaukštelio cukraus,1/3 arbatinio šaukštelio druskos,3 šaukš..
Recepto vertinimas: