Maltos mėsos troškinys

Ingridientai:
500g. maltos mėsos,
2 svogūnai,
1 morka,
po pusę raudonos, geltonos ir žalios paprikos,
300-400g. konservuotų pupelių,
200-300g. konservuotų pomidorų be odelių,
3-4 skiltelės česnako,
keletas "Čili" pipirų,
aštrių prieskonių,
pipirų, druskos.
Gaminimas
Į didelę keptuvę sudėkite stambiai supjaustytus svogūnus ir morką, apkepkite. Tada sudėkite maltą mėsą, pakaninkite prieskoniais ir 5-7 minutes pakepinkite. Stambiai supjaustykite paprikas, susmulkinkite česnakus ir sudėkite į keptuvę.

Įpilkite stiklinę vandens (sultinio), sumeskite supjaustytus čili pipirus ir troškinkite 10 minučių. Baigiant sudėkite pupeles ir pomidorus ir dar kelias minutes patroškinkite. Troškinį patiekite su balta duona.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!