20 rezultatų ieškant "agurku marinavimas su garstyciom"
Keptos bulvės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g bulvių, 100 g sviesto, 80 g agurkų 80 g pomidorų, 100 g grietinės, druskos. Gaminimas: Žalias bulves supjaustykite skiltelėmis. Dėkite bulves į skrudintuvą arba į keptuvėje įkaitintus riebalus, pasūdykite ir kepkite kartais pamaišyd..
Recepto vertinimas:
Menkė virta agurkų sūryme Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 150 g daržovių, 50 g agurkų sūrymo, 50 g padažo, prieskonių. Gaminimas: Inde su vandeniu užvirinkite prieskonines daržoves, pagardinkite prieskoniais ir pavirkite dar 5 minutes. Supilkite agurkų sūrymą, užvirki..
Recepto vertinimas:
Naminė agurkų sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 40 g kopūstų, 100 g bulvių, 20 g morkų, 30 g petražolių, 10 g salierų, 20 g svogūnų, 20 g porų, 30 g sūdytų agurkų, 10 g margarino, 10 g rietinės, žalumynų, prieskonių, druskos. Gamini..
Recepto vertinimas:
Agurkų sriuba su inkstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 65 g inkstų, 45 g petražolių, 15 g salierų, 20 g svogūnų, 30 g porų, 20 g rūgštynių, 20 g špinatų, 30 g agurkų, 10 g pieno, 75 g pieno, 1 kiaušinis, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Inkstus perpjaukite ..
Recepto vertinimas:
Agurkų sumuštinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 15 agurkų ½ l vandens 100 ml 24% gryno acto arba 200 ml 12% acto spirito 300 ml smulkaus cukraus 25 ml druskos 50 ml geltonųjų garstyčių grūdelių 4 krapų stiebeliai pipirai Gaminimas: Gerai nuplaukite agurkus. Supjaustykite juos grieži..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir agurkų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g. pomidorų, 100 g. šviežių agurkų, 100 g. raugintų agurkų, 3 virti kaiušiniai, 2 skiltelės česnako, 0,5 stiklinės grietinės, druskos, svogūnų laiškų. Gaminimas: Nulupti agurkai, pomidorai ir kiaušiniai supjaust..
Recepto vertinimas:
Šviežių agurkų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g agurkų, 30 g grietinės, krapų, druskos. Gaminimas: Agurkai nulupami supjaustomi griežinėliais, užpilami grietine, druska, krapais. Į agurkų salotas galima pridėti svogūnų laiškų, kietai virto kiaušinio. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Šviežių pomidorų ir agurkų salotos
Šviežių pomidorų ir agurkų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 60 g pomidorų, 45 g agurkų, 15 g svogūnų laiškų, 30 g grietinės, pipirų, krapų, druskos. Gaminimas: Agurkai, pomidorai supjaustomi skiltelėmis, sumaišomi su svogųūnų laiškias, užpilami grietine, apibarstomi prie..
Recepto vertinimas:
Sumuštinukai su žuvimiIngridientai: 12 riekelių batono 20g sviesto 60g sūdytos ar rūkytos lašišos 5 rūkyti šprotai 30g silkių filė (marinuotos) truputis petražolių agurkų paprikų majonezo Paruošimo būdas: Batono riekeles supjaustyti norima forma ir pakepinti su svie..
Recepto vertinimas:
Agurkų salotos su imbieru Patiekalo šalis: Kinija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių agurkų, 4 šaukštai 3% vyno acto, 3 arbatiniai šaukšteliai cukraus, malto imbiero Gaminimas: Agurkus nuplauname, nulupame, supjaustome plonais šiaudeliais, sudedame į indą, apibarstome imbie..
Recepto vertinimas:
Agurkų sriuba su kroketais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 l jautienos sultinio, 6 rauginti agurkai, petražolių lapų, cukraus, druskos. Kroketams: 600 g virtų bulvių, 1 šaukštas bulvių krakmolo, 4 šaukštai miltų, 3 tryniai, 300 g taukų, druskos. Gaminimas: Agurkus nulupti ir supjaust..
Recepto vertinimas:
Žiemos gėlėIngridientai: 7 koncervuotų ananasų griezinelių 4 silkių filė puse poro 3-4 marinuotų agurkų 3 šaukstų majonezo 7 mažų pomidoriukų žalių petražolių lapelių Gaminimas: Silkių filė supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į dubenį. Suberiam..
Recepto vertinimas:
Agurkų ir paprikų salotos su aliejiniu ančiuvių užpilu
Agurkų ir paprikų salotos su aliejiniu ančiuvių užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g agurkų, 30g geltonų paprikų, 30g svogūnlaiškių, 30g raudonų paprikų, 1,5g druskos, 0,01g maltų juodųjų pipirų, 50g aliejinio ančiuvių užpilo Gaminimas: 100g ..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su kalafiorais ir saldrūgščiu alyvų aliejaus užpilu
Šviežių daržovių salotos su kalafiorais ir saldrūgščiu alyvų aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (Lolla Rossa), 15g morkų, 40g kalafiorų žiedynų, 30g pomidorų skiltelių, 30g a..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu ančiuvių užpilu
Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu ančiuvių užpilu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų, 10g morkų, 40g tarka sutarkuotų agurkų šiaudelių, 10g porų, 50g aliejinio ančiuvių užpilo. 60g sūdytos la..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su karšta kalakutienos filė ir avietiniu alyvų aliejaus užpilu
Šviežių daržovių salotos su karšta kalakutienos filė ir avietiniu alyvų aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), 10g morkų, apdėliokite 40g agurkų gab..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su karšta traškia jautienos filė ir pomidoriniu alyvų aliejaus užpilu
Šviežių daržovių salotos su karšta traškia jautienos filė ir pomidoriniu alyvų aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų, 10g morkų, 30g agurkų, 30g pomidorų, 30g raudonos paprikos, 10g..
Recepto vertinimas:
Rauginti agurkai Ingridientai: 10 kilogramų agurkų, 2 vienetai česnakų, 20 juodųjų serbentų lapų, 20 vyšnių lapų, 15 krienų, 15 krapų su stiebais, 4 šaukštai garstyčių grūdelių, 10 litrų vandens, 650 gramų druskos, 10 ąžuolo lapų Gaminimas Rauginimui parenkami ru..
Recepto vertinimas:
Rauginti agurkai žiemai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.kg agurkų, 3 šaukštų druskos, 2 šaukštų cukraus, 1 sauja krapų, skiltelės česnako, 3vnt serbentų lapų, 3 vnt vyšnių lapų, krienų lapų Gaminimas: Į švarų 3 litrų stiklainį dėkite pusę ..
Recepto vertinimas:
Traškūs agurkaiIngridientai:1 didelis agurkas, druskos, 50 g tarkuoto fermentinio sūrio, 25 g baltos duonos džiūvėsėlių, maltų juodųjų pipirų, 25 g sviesto, aliejaus.Gaminimas Orkaitę įkaitiname iki 200 °C temperatūros. Nuplautą ir neluptą agurką supjaustome 5 cm ilgio gab..
Recepto vertinimas: