9 rezultatų ieškant "gelsves"

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kopūstas, 1 morka, 1 petražolės šaknis, 1 svogūnas, 1,5 šaukšto sviesto, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 šaukštas miltų, 2 lauro lapeliai, pipirų, druskos, džiovintos ..

Recepto vertinimas: 0

SU ŽELATINA MARINUOTI PATISONAI

SU ŽELATINA MARINUOTI PATISONAI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg patisonų, 0,5 kg pomidorų, 300 g svogūnų, 2 saujos petražolių lapų, 1 sauja gelsvės lapų. Marinatui: 1 l. vandens, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai cukraus, 3 šaukšteliai citrinų rūgšties, laurų lapų, pipirų, 3 ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir pupelių sriuba su gelsve

Bulvių ir pupelių sriuba su gelsveIngridientai:2—3 bulvės, 2 šaukštai išbrinkintų pupelių, 0,5l pieno, litras vandens, gelsvės lapelių, druskos.Gaminimas Išbrinkintos pupelės verdamos litre vandens, kol pradės minkštėti. Paskui sudedamos supjaustytos bulvės. Kai bulvės ..

Recepto vertinimas: 0

Virtas upėtakis

Virtas upėtakisIngridientai:800 g upėtakių, 1 citrina, 20 g sviesto, prieskoninių daržovių (morka, petražolė, poras, gelsvės), druskos, 1 stiklinė krienų arba garstyčių padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Paruoštas upėtakis užpilamas parūgštintu citrinos sultimis šiltu..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinės kepsnys su gelsve.

Nugarinės kepsnys su gelsve.Ingridientai:0,5 kg kiaulės nugarinės, 3 svogūno galvutės, 2 ankštiniai pipirai, maltų karčiųjų ir kvepiančiųjų pipirų, geras ryšelis Šviežių gelsvės lapų, aliejaus kepimui.Gaminimas Mėsą pasūdyti, įtrinti pipirais. Svogūną supjaustyti kubeli..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su gelsve

Omletas su gelsveIngridientai:8 kiaušiniai, ryšelis gelsvės lapų, svogūnų laiškai, krapai, petražolių lapeliai, tarkuoti muskato riešutų, pusė stiklinės pieno, 2 šaukštai sviesto.Gaminimas Visus žalumynus supjaustyti kuo smulkiau. Kiaušinius išplakti mikseriu beriant žalumyn..

Recepto vertinimas: 0

Gaivinančios salotos

Gaivinančios salotosIngridientai:300 g pieniškų dešrelių, 3 raudonieji pipirai, nedidelis kopūstas (arba 0,5l. marinuotų žirnelių), petražolių, krapų, gelsvės lapų, majonezo.Gaminimas Dešreles supjaustyti kubeliais ir pakepinti nedideliame aliejaus kiekyje. Kol auš, griežinė..

Recepto vertinimas: 0

Patisonai, marinuoti su želatina (Ramunės)

Patisonai, marinuoti su želatina (Ramunės)Ingridientai:1 kg patisonų, 0,5 kg pomidorų, 300 g svogūnų, 2 saujos petražolių lapų, 1 sauja gelsvės lapų. Marinatui: 1 l vandens, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai cukraus, 3 šaukšteliai citrinų rūgšties, laurų lapų, pipirų, 3 ša..

Recepto vertinimas: 4

Rugpjūčio receptas (agurkų marinavimo būdas)

Rugpjūčio receptas (agurkų marinavimo būdas) Ingridientai: Marinatas 3 litrų stiklainiui 2 lauro lapeliai, 3 - 4 pipirai, šaukstas cukraus, 2 šaukstai druskos, šaukštelis citrinos rūgšties, krapų, vyšnių, serbentų, krienų, gelsvės lapų (galima dėti tik krapų) Gami..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: gelsves