20 rezultatų ieškant "galva"
Sumuštinis Siurprizas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 baltagūžio kopūsto galva, 200 g fermentinio sūrio, 200 g rūkytos ar virtos dešros, 100 g virtos mėsos ir kumpio, agurkas, pomidoras, keletas ridikėlių, vynuogių kekė, obuolys. Gaminimas: Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius ..
Recepto vertinimas:
Kukuliai unguryje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Ungurio galva 0,5 kg žuvies faršo Pora riekelių batono 0,5 stiklinės pieno Kiaušinis Virta morka Nedidelė svogūno galva Žuvies prieskonių Druskos Gaminimas: Išplauname ungurio galvą, su pagaliuku pražiodome, įdedame į verdantį vanden�..
Recepto vertinimas:
Triguba žuvienė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 asmenims 1,5 kg ešeriukų 2-3 bulvės Druskos Krapų Karčiųjų juodųjų pipirų Gaminimas: Ešeriukus padaliname į dvi dalis. Išvalome tik vidurius (žvynus ir galvą paliekame). Vieną žuvies dalį išverdame 2 litruose vandens. Druskos de..
Recepto vertinimas:
Balandėliai Ingridientai: 1 didelė kopūsto galva 800g faršo 1 stiklinė ryžių 1-2 galvos svogūnų įvairių prieskonių 1-2 kiaušiniai Tarkuotų morkų 1-2 stiklinės Padažui 1 stiklinė vandens 1-2 valg.šaukštai miltų 100g grietinės 50g tomatų pastos druskos pagal skon�..
Recepto vertinimas:
Velykiniai zuikiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Produktai 10-čiai vienetų:500 g "Malsenos Ekstra" miltų,40 g mielių,225 ml pieno,80 g cukraus,100 g sviesto,30 šaukštai citrinų sulčių,1 citrinos tarkuota žievelė,2 šaukštai grietinėlės,1 kiaušinio trynys,10 razinų,druskos Gaminim..
Recepto vertinimas:
Siurprizas (sumuštinis)Ingridientai: 1 baltagūžio kopūsto galva 200 g fermentinio sūrio 200 g rūkytos ar virtos dešros 100 g virtos mėsos ir kumpio agurkas pomidoras keletas ridikėlių vynuogių kekė obuolys Gaminimas: Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius lapus, n..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis (kugelis) Ingridientai: 6-8 didelės bulvės 1 arbatinis šaukštelis druskos, 0,5-1 svogūno galva, 1 kiaušinis, 1 stiklinė peno 1-2 šaukštai aliejaus Padažui 50 gramų sviesto, 250 gramų grietinės Gaminimas Įkaitinti orkaitę iki 225° C. Nuluptas bu..
Recepto vertinimas:
Pustutės spurgutės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0.5 kg varškės 1 stiklinės cukraus 4 kiaušiniai 3-4 stiklinės miltų1-2 šaukšteliai sodos Apibarstymui cukraus pudros Pustutėms spurgutėms virimui aliejaus!!!! :) Gaminimas: Viska sumetam i viena bliud..
Recepto vertinimas:
Velykiniai zuikiaiIngridientai 10-čiai vienetų: *500 g "Malsenos Ekstra" miltų, *40 g mielių, *225 ml pieno, *80 g cukraus, *100 g sviesto, *30 šaukštai citrinų sulčių, *1 citrinos tarkuota žievelė, *2 šaukštai grietinėlės, *1 kiaušinio trynys, *10 razinų, *druskos P..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų salotosIngridientai: 1 nedidelė žiedinio kopūsto galva 2 pomidorai 1 didelė raudona ar geltona paprika 2 agurkai 1 poras petražolių Padažui: 100ml natūralaus jogurto 100ml galima ir mažiau majonezo baziliko česnako Gaminimas: Kopūstą numirkome s..
Recepto vertinimas:
Vištienos krūtinėlė indiškai Patiekalo šalis: Indija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 dideli svogunai 1 galva cesnako 5 morkos 1 poras 4 normalaus dydzio vistienos krutineles 400 gr JASMIN ryziu druskos pagal skoni curry milteliu 3 sauksteliai pipiru juodu 3 saukkstai aliejaus 3kubeliai v..
Recepto vertinimas:
Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu
Žiediniai kopūstai su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Nedidelę žiedinio kopūsto galvą, pusę šaukštelio maltų pipirų, šaukštelį itališkojo žolelių mišinio ir sutrintą česnako skiltelę. 2.Supilkite 440g. talpos skardinę konservuotų pomidorų tyrės. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Virta šerno galva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Šerno galva 2.2 stiklinės acto 3.5 lauro lapai 4.1 šaukštas pipirų 5.5 svogūnai 6.1 česnakas 7.Keli šaukštai majonezo 8.1 citrina Gaminimas: Išvalytą šerno galvą kelioms valandoms pamerkti šaltame vandyne, o paskui apiplikyti karšt..
Recepto vertinimas:
Kiaulės galva su kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kiaulės galva, 1.1 l raugintų kopūstų, 2.morka, 3.svogūnas, 4.taukų, 5.prieskonių kiaulienai, 6.pipirų, 7.druskos. Gaminimas: Kiaulės galvą sukapoti, sudėti į puodą, suberti prieskonius, druską, pipirus ir šutinti 1 valan..
Recepto vertinimas:
Karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 didelis šviežias karpis, 2.2 morkos, 3.3 šaukštai smulkintų petražolių, 4.1 citrina, 5.1 svogūno galva, krapai, lauro lapeliai, pipirai, druska, didelė stiklinė baltojo vyno Gaminimas: Karpį ištrinkite prieskoniais, druska ir palikite por..
Recepto vertinimas:
Silkė majoneze Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 silkės, 2.2/3 stiklinės majonezo, Svogūno laiškų ar petražolių lapelių. Gaminimas: Silkę išmirkyti, išskrosti, nulupti, pašalinti kaulus, supjaustyti įstrižais gabalėliais ir sudėti į silkinę, sudarant vieną didesnę silkę. J�..
Recepto vertinimas:
Užkepėlė su kopūstaisIngridientai:Kopūsto galva, 350 g veršienos arba kiaulienos faršo, 150 g lašinių, druskos, pipirų, džiūvėsių.Gaminimas Kopūsto galvą įmerkti į pasūdytą verdantį vandenį. Kai ji suminkštės, išimti, atvėsinti ir smulkiai supjaustyti. Nedideliame rieb..
Recepto vertinimas:
Karpis drebučiuoseIngridientai:Karpis, 30g želatino, baziliko, druskos, pipirų, balto vyno.Gaminimas Paruoštą žuvį supjaustyti gabaliukais. Galvą, uodegą ir pienius atidėti. Žuvies gabaliukus sudėti į šiltą kur-bujon nuovirą ir virti 45 minutes. Tuomet žuvį išimti, pašalint..
Recepto vertinimas:
Įdaryta kiaulės galvaIngridientai:Kiaulės galva, 4 kojelės, 1 kg maltos mėsos, 3 svogūnai, 10 skiltelių česnakų,2 bandelės, 2 kiaušiniai, 3 morkos, 3 šaukštai želatinos, laurų lapelių,5-10 kvapiųjų pipirų,..
Recepto vertinimas:
Chašlama Ingridientai: avienos arba jautienos - geriau su kaulu, bus skaniau, šviežių pomidorų, didesnė svogūno galva, prieskoniai - juodieji, raudonieji pipirai, lauro lapai, druskos Gaminimas Mėsą supjaustyti gabalais, svogūną perpjauti. Į katilo, dugną dėti pomidorus ant vir..
Recepto vertinimas: