25 rezultatų ieškant "gali"
Šokoladiniai irisai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: (25 saldainiai) 125g grietinėlės 100g cukraus 50g švelniai kartaus šokolado Šaukštelis kakavos miltelių plėvelės formai iškloti arba beskonio aliejaus jai ištepti Gaminimas: Grietinėlė įkaitinama 18-20 cm skersmens puode. Šokolada..
Recepto vertinimas:
Kopūstų kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Nedidelė galva kopūsto 2 kiaušiniai 0,5 stukinės manų kruopų 2-3 v.šaukštai miltų 1 svogūnas 1-2 skiltelės česnako druskos, pipirų ,kitokių prieskonių pagal skonį. Gaminimas: Kopūstą sutarkuoti,jei labai sultingas,truputį nusp..
Recepto vertinimas:
Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI)
Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 180 g viščiuko, 4 g miltų, 0,1 kiaušinio, 20 g pyrago, 12 g riebalų, 7 g sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Virtą viščiuką sukapokite gabalais, apvoliokite miltais, suvilgykite kiaušinio-pieno mišinyj..
Recepto vertinimas:
Grybų ir mėsos apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g savo sultyse virtų grybų, 150 g virtos arba keptos mėsos, 200 g makaronų arba 8 — 10 bulvių, 2 šaukštai sviesto, 2 stiklinės pieno, 3 kiaušiniai, druskos, tarkuoto sūrio arba maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Makaronus i..
Recepto vertinimas:
Viščiukas su imbieru ir vynuogėmis
Viščiukas su imbieru ir vynuogėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 viščiukas 1 kg (gali būti tik blauzdelės),2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus,200 g imbiero šaknies,2 apelsinų sultys,1 skiltelė česnako,200 g žaliųjų vynuogių be kauliukų,pundelis petražolių,1 šaukštas svies..
Recepto vertinimas:
Baklažano suktinukaiIngridientai: 1 baklažanas miltų apvoliojimui prieskonių , gali būti vegeta 2 kietai virti kiaušiniai 200g fermentinio sūrio 2-3 galvutės česnako 100g. majonezo Aliejaus kepimui Medinių smeigtukų Gaminimas: Baklažaną supjaustyti plonais žiedeliais ..
Recepto vertinimas:
OmletasIngridientai: * 3 kiaušiniai * gali būti įdaras: daržovės, sūris, kumpis ir t.t. * druskos, prieskonių pagal skonį * pieno Gaminimas: Kiaušinius įmušti į indą ir išplakti , kad būtų vientisa masė. Įpilti pieno [iš akies]. Galima į omletą dėti..
Recepto vertinimas:
Žuvies užkepėlėIngridientai: 300-500g žuvies filė (gali būti jūros lydeka, menkė ar lašiša) 250g ryžių 1 didelis poras 1 didelė morka 200 ml grietinėlės 200 g fermentinio sūrio trupinių pipirų druskos žuvies prieskonių Krapų Gaminimas: Žuvį supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Garsusis Šilutės šokoladinis pyragaitis
Garsusis Šilutės šokoladinis pyragaitis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Biskvitui reikia: 90 g cukraus, 30 g maltų migdolų, 30 g kvietinių miltų D500, 2 kiaušinių, 2 šaukštų alyvų aliejaus Drėkinimui reikia: 100 g cukraus, 100 g vandens, 30 ml Krupniko, ..
Recepto vertinimas:
Sausainiai "Pinigėliai"Ingridientai: 2 po 250 g indelių grietinės (tikros o ne riebalų mišinio) 500g margarino, lietuviškas margarinas netinka, geriau "Eve" arba koks nors kitas kietas margarinas 1 l miltų 1 kiaušinis aptepimui cukraus pabarstymui Gaminimas: Iš milt�..
Recepto vertinimas:
Grybų salotosIngridientai: 300g sūdytų grybų 0,5 stiklinės aliejaus 2 šaukštai pomidorų tyrės 4 svogūnai prieskoniai (gali būti pipirai, raudonėlis, krapai ir kt.) Gaminimas: Sūdytus grybus numirkyti. Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti aliejuje, į juos sude..
Recepto vertinimas:
Vafliai su slyvomis raudonajame vyne
Vafliai su slyvomis raudonajame vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.125g smulkaus malimo rupių miltų 2.1/2 l pieno žiupsnelis druskos 3.1šaukštas sirupo [sirupą gali pakeisti medus] 4.2 tryniai 5.50g ištirpinto sviesto 6.100g varškės 7.50g sezamų [sezamų sėklas gali pakeisti malti ..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su karšta kalakutienos filė ir avietiniu alyvų aliejaus užpilu
Šviežių daržovių salotos su karšta kalakutienos filė ir avietiniu alyvų aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), 10g morkų, apdėliokite 40g agurkų gab..
Recepto vertinimas:
Obuolių salotos su grybais (Jūratės)
Obuolių salotos su grybais (Jūratės)Ingridientai:1 antaninis obuolys, marinuotų grybų ( gali būti ir švieži, apvirti), virtų morkų, pomidorų, šviežių agurkų, svogūnų, petražolių, obuolių acto, majonezo/pomidorų padažo/grietinės.Gaminimas Visų komponentų imti po lygiai..
Recepto vertinimas:
Portugališka džiovintų pupelių sriuba
Portugališka džiovintų pupelių sriubaIngridientai:300 g džiovintų pupelių, 60 g nevirto kumpio, 80 g svogūnų, 2,25 l vandens, 60 g lašinių, 60 g truputį parūkytų kiaulienos dešrelių, druskos, 200 g bulvių.Gaminimas Pupeles užmerkite iš vakaro. Rytojaus dieną pupeles, kumpį, de..
Recepto vertinimas:
Portugališkas jautienos bifšteksas
Portugališkas jautienos bifšteksasIngridientai:750 g jautienos (6 bifšteksai), 30 g sviesto, 30 g alyvuogių aliejaus, 50 g portveino, 10 g grūstų česnakų, druskos, pipirų, lauro lapų.Gaminimas 10 min učių prieš pradedant kepti, mėsos gabaliukus pabarstykite druska ir pipirais. Sviest�..
Recepto vertinimas:
Senegalietiški kokoso riešutų pyragėliai
Senegalietiški kokoso riešutų pyragėliaiIngridientai:500 g miltų, ¼ tarkuoto kokoso riešuto, 1 indelis koncentruoto pieno, 1 arbatinis šaukštelis trintos vanilės, 250 g cukraus pudros, 5 kiaušiniai, 125 g sviesto, ½ šaukštelio Elzaso mielių, aliejaus kepimui.Gaminimas Sutarkuokit..
Recepto vertinimas:
Portugališka žuvienė (Caldeirada a Pescador)
Portugališka žuvienė (Caldeirada a Pescador)Ingridientai:1 kg įvairių žuvų, 36 kiaukutiniai moliuskai, 100 g alyvuogių aliejaus, 1 arbatinis šaukštelis saldžiųjų ankštinių pipirų, 1,5 l vandens, 120 g svogūnų, 10 g česnakų, druskos, pipirų, smulkintų petražolių, 6 orkaitėje..
Recepto vertinimas:
Portugališkas kiaulienos ragu Ingridientai:800 g kiaulienos nugarinės, 30 moliuskų, druskos, pipirų, 60 g alyvuogių aliejaus, 120 g svogūnų, 150 g baltojo vyno, 30 g koncentruoto pomidorų padažo.Gaminimas Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Puode pakaitinkite aliej�..
Recepto vertinimas:
Portugališkai troškintos menkės (Bacalhau a congregado)
Portugališkai troškintos menkės (Bacalhau a congregado)Ingridientai:500 g menkių, 500 g bulvių, 300 g aliejaus, petražolių, 100 g svogūnų, 10 g česnakų, druskos, pipirų, 4-5 gvazdikėliai arba žiupsnelis trintų gvazdikėlių.Gaminimas Visus produktus paruoškite atskirai. Menkes išm..
Recepto vertinimas:
SALDI VIŠTIENA SU VAISIAISIngridientai:1 višta (apie 1 kg)30 g riebalų200 g obuolių200 g kriaušių200 g agrastų (gali būti iš kompoto, tada nereikia virti)200 g persikų (gali būti iš kompoto, tada nereikia virti)150 g cukrausdruskosGaminimas..
Recepto vertinimas:
Portugalietiškai kepta jautiena su pomidorais
Portugalietiškai kepta jautiena su pomidoraisIngridientai:Jautienos filė išpjova,200g pomidorų,bulvės,svogūnas,grietinėlė,1-2 skiltelės česnako,vyno actas,alyvuogių aliejus,raudonėlio, druskos,juodų pipirų,prieskonių mės..
Recepto vertinimas:
Trešnių sultys su minkštimuIngridientai:***GaminimasNuplautas trešnes, geriau be kauliukų, kaitinti 60-70° C temperatūroje, kol suminkštės. Tuomet pertrinti per ašutinį ar plastmasinį tinklelį. Sultis su minkštimu reikia gaminti greit..
Recepto vertinimas:
Aktinidijų džemasIngridientai:1 kg uogų imama 400-500 g cukraus. Džemas gali būti gaminamas iš nepakankamai ir iš gerai išsirpusių uogų.GaminimasNuplautas uogas, pašalinus žiedsosčius ir kotelius, užpilti cukraus sirupu ir kaitint..
Recepto vertinimas:
Moliūgų ir svarainių kompotasIngridientai:500 g moliūgų, 100 g svarainių, 200-300 g cukraus, 3-3,51 vandensGaminimasMoliūgus supjaustyti kubeliais, svarainius - griežinėliais. Moliūgus ir svarainius sudėti į verdantį pasaldintą va..
Recepto vertinimas: