4 rezultatų ieškant "pagrindinis"
Rudasis vyno padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio rudojo padažo, 1 mažas svogūnas, 0,5 stiklinės raudonojo vyno, cukraus, 1 šaukštas citrinos sulčių, truputis imbiero ar muskatinio riešuto, aštraus padažo. Gaminimas: Svogūną sutarkuoti ir sudėti į apkepintus mil..
Recepto vertinimas:
Pagrindinis rudasis padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai riebalų, 2 šaukštai miltų, 0,5 litro sultinio ar sulčių atsiradusių kepant mėsą, druskos, pipirų, 1 - 2 šaukšteliai sviesto, (1 - 2 šaukštai grietinės ar grietinėlės). Gaminimas: Įkaitintuose riebaluos..
Recepto vertinimas:
Pagrindinis baltasis padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 šaukštai margarino arba sviesto, 2 šaukštai miltų, 0,5 litro skysčio, 2 šaukštai grietinėlės arba grietinės, druskos, (1 šaukštelis sviesto). Gaminimas: Margariną arba sviestą ištirpinti, tada jame pakepinti miltu..
Recepto vertinimas:
Salotos vokiškaiIngridientai:2 vnt. vištienos krūtinėlės,6-8 bulvės,1 indelis konservuotų agurkų,1 šviežias ilgas agurkas,4 morkos,200 g majonezo,200 g grietinėlės,100 g garstyčių,50 g petražolių.GaminimasIšverdame ..
Recepto vertinimas: