20 rezultatų ieškant "cukrus idaras"
Braškių salotos su vaniliniais ledais
Braškių salotos su vaniliniais ledais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g braškių, 2 šauktai grietinėlės, 2 šaukštai kefyro, 2 šaukštai cukraus, šaukštelis vanilinio cukraus, 200 g ledų. Gaminimas: Grietinėlė, kefyras, cukrus ir vanilinis cukrus sumaišomi ir plakami. Braškės su..
Recepto vertinimas:
Riešutų pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 300 gr. miltų, 150 gr. sviesto, 1 kiaušinis, 125 gr. cukraus, 1 žiupsnelis druskos. Įdarui: 300 gr. žemės riešutų, 20 gr. sviesto, 200 gr. cukraus, 250 ml. grietinėlės. Gaminimas: 1.Miltus, sviestą..
Recepto vertinimas:
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos
Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 cikorija 200 g nuvalytų krevečių 200 g moliuskų Be kiauto Arba 400 g nuvalytų krevečių Citrusinis padažas: 1 apelsino sultys, 1 cirtina su žieve ½ šaukšt..
Recepto vertinimas:
Kriaušės su šokoladine varške Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 didelės kriaušės, 2 šaukštai cukraus, 0,5 citrinos, 250 g. varškės, 1 šaukštas medaus, 50 g. šokolado, vanilininio cukraus. Gaminimas: Nuluptos kriaušės perpjaunamos išilgai ir išimamos sėklidės. Užvirinama 1..
Recepto vertinimas:
Avižinių dribsnių saldainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g sviesto ar margarino, 100 g cukraus, 150 g avižinių dribsnių, 5 šaukštai grietinėlės ar nesaldinto kondensuoto pieno, 1 arbatinis šaukštelis likerio. Glajui: 5 šaukštai miltinio cukraus, kondensuoto pieno, 2 šaukšta..
Recepto vertinimas:
Obuolių saldainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g obuolių, 1 stiklinė cukraus, 1 citrina, 1 apelsinas, 30 g riešutų branduolių. Glajui: 250 g miltinio cukraus, 2 šaukštai citrinos sulčių, 2—3 šaukštai verdančio vandens. Gaminimas: Nulupti obuoliai smulkiai supjaustomi, ..
Recepto vertinimas:
Kiaušininis apkepas su karamelės padažu
Kiaušininis apkepas su karamelės padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.Karamelei : Stiklinė cukraus 1/4 stiklinės vandens 2.Apkepui : 1/2 stiklinės cukraus 1l pašildyto pieno 6 kaiušiniai 1 1/2 šaukšteliai vanilės esencijos Gaminimas: Paruoškite karamelę : įkaitinkite or..
Recepto vertinimas:
„NUGA" su avižiniais dribsniais
„NUGA" su avižiniais dribsniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.70 g margarino, 2.25 g avižinių dribsnių, 3.50 g cukraus, 4.50 g miltinio cukraus, 5.20 g kakavos miltelių, vanilinio cukraus. Gaminimas: Ištirpinus l šaukštą margarino, jame paskrudinami avižiniai dribsniai. Užba..
Recepto vertinimas:
Makedoniška chalva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.125 g riešutų, 2.100 g sviesto,3.400 g cukraus, 4.3 tryniai, 5.25 g kakavos miltelių. Gaminimas: Paskrudinus keptuvėje l stiklinę cukraus, supilama į aliejumi išteptą skardą. Sustingęs cukrus susmulkinamas, riešutai sumalami. Tryniai ..
Recepto vertinimas:
Karamelinis kisielius Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 šaukštai cukraus, 0,5 litro pieno, 2 pilni šaukštai krakmolo. Gaminimas: Puode paskrudinami 2 šaukštai cukraus, užpilama 1,5 stiklinės pieno ir pavirinama, kol cukrus ištirpsta. Supilama piene išleistas krakmolas ir cukrus, mai�..
Recepto vertinimas:
Riešutinis kisielius Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 litro pieno, 50 g krakmolo, 30 g riešutų branduolių, 2 šaukštai cukraus, 1 trynys, vanilinio cukraus. Gaminimas: Ištirpintas šaltame piene krakmolas supilamas į verdantį pieną, suberiamas cukrus, vanilinis cukrus, malti ..
Recepto vertinimas:
Karamelinis punšas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 citrina, 150 g gabalinio cukraus, 1 stiklinė romo, 0,3 litro balto vyno, 0,3 litro virinto vandens. Gaminimas: Citrinų žievelė sutrinama su gabaliniu cukrumi. Cukrus sudedamas į puodą, paskrudinamas ir, užpylus vynu, maišant verd..
Recepto vertinimas:
Braškių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Braškės - 1 kilogramas, Cukrus - Cukrus1 kilogramas, Vanduo - vandens 1 stiklinė Gaminimas: Uogienei geriau tinka smulkesnės, apvalios, rūgštokos, tamsiai raudonos uogos, nes jų minkštimas tankesnis ir dė..
Recepto vertinimas:
Greitas obuolių pyragas Ingridientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Cukrus - 1 stiklinė, Aliejus - 6 šaukštai, Kepimo milteliai - 1 šaukštelis, Miltai - 2.5 stiklinės, Obuoliai - 1 kilogramas, Vanilinis cukrus - 1 pakelis Gaminimas Plakimo ąsotyje kiaušinius išsukti su cukrumi, įdė..
Recepto vertinimas:
Gogel mogel 2 Patiekalo šalis: Olandija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Kiaušiniai 1 vntKakava 1 šaukštelis Cukrus 2 šaukšteliaiGrietinė 1 šaukštelis Gaminimas: Į stiklinę �..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos su daržovėmis
Vištienos salotos su daržovėmisIngridientai:os salotos su daržovėmis Ketvirtadienis, 03 liepos 2008 Ingredientai Trumpai Mėsos patiekalai Vištiena Gaminimo būdas Virimas Maišym..
Recepto vertinimas:
LaužiukaiIngridientai:Tešlai: 300g miltų, 50g sviesto arba aliejaus, 50g cukraus, šaukštelis kėlimo miltelių ir pieno. Aguonų tyrei: 200g aguonų, 150g cukraus, 1 stiklinė pieno, vanilinio cukraus.Gaminimas Iš visų tešlai skirtų produktų su pienu užminkoma tešla tokio kietum..
Recepto vertinimas:
Grietinėlės (grietinės) kremas
Grietinėlės (grietinės) kremasIngridientai:400 g grietinėlės arba grietinės (30% riebumo), 100g miltinio cukraus, vanilinio cukraus, 100g uogienės.Gaminimas Grietinėlė ar grietinė turi būti šviežia ir gerai atšaldyta. Moliniame dubenyje (arba mikseryje) ji plakama, kol pasidaro put..
Recepto vertinimas:
Citrinų gėrimasIngridientai:3 citrinos, 4 stiklinės vandens, 1/2 stiklinės cukraus.Gaminimas Vanduo užvirinamas, atšaldomas ir supilamas į ąsotį. Paskui į jį supilamos iš dviejų citrinų išspaustos sultys, suberiama nuo pusės citrinos nutarkuota geltonoji žievelė, cukrus, sumetami..
Recepto vertinimas:
Degantys karameliniai lietiniai
Degantys karameliniai lietiniai Ingridientai:4 kepti lietiniai 2 šaukštai cukrus pudros 1 apelsinas 3 šaukštai brendžio 40 g aliejaus kepti GaminimasNulupkite apelsino žievelę. Apelsiną įpjaukite taip, kad galėtumėte išpjaustyti skilteles, palikdami jas skiriančias luobeles. Iš apelsin..
Recepto vertinimas: