Ukrainietiški barščiai (Natalijos)

Ingridientai:
Marinuoti burokėliai;
Rauginti kopūstai (gali būti ir švieži);
Morkos;
Bulvės;
Rūkyti šonkauliukai;
Prieskoniai (lauro lapas, druska, pipirai).
Gaminimas
Apverdame šonkauliukus, į vandenį įdedame 1 lauro lapą, druskos, pipirų. Kai mėsa suminkštėja, sudedame daržoves: burokėlius, morkas, bulves, kopūstus (daržovių nepagailėkite, nes sriuba turi būti tiršta). Verdame kol išvirs šonkauliukai ir daržovės. Patiekiame su grietine. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Rasa 2011-06-30 16:38:48
Cia ne ukrainietiski barsciai, o paprasciausia sriuba.