20 rezultatų ieškant "budu"
Daržovių ikra su obuoliais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 kilogramui baklažanų - 500 g saldžiųjų ankštpipirių, 500 g svogūnų galvelių, 1 kg gerai prinokusių pomidorų, 150 g obuolių, arbatinis šaukštelis cukraus ir druskos pagal skonį. Gaminimas: Plačiame negiliame puode ..
Recepto vertinimas:
Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje
Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 30 g krienų, 150 g sultinio, 10 g 3 % acto, 30 g grietinėlės, 5 g miltų, 5 g sviesto arba margarino, 150 g priedo, pipirų, lauro lapelių, žalumynų, druskos. Gaminimas: Keptuvą ištepkite sviestu, p..
Recepto vertinimas:
Želė skanumėlis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 spalvų ir skonių želė pakeliuose 2 šaukštų želatinos 1 indelio saldaus kondensuoto pieno šaukštelio vanilinio cukraus Geltonos želė užpilui – 0,3 kg konservuotų persikų, mangų, kriaušių, pjaustytų apelsinų ar mandarinų..
Recepto vertinimas:
Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..
Recepto vertinimas:
Trupintas plokštainis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g miltų, 250 g miltinio cukraus, 3 kiaušiniai, 150 g sviesto, 7 g sodos, vanilinio cukraus. Gaminimas: Iš visų produktų paprastu būdu paruoškite minkomą tešlą, ir ją 1 valandą palaikykite šaltai. Prieš kepant skardą išklokit..
Recepto vertinimas:
Margučiai dažyti svogūnų lukštais
Margučiai dažyti svogūnų lukštais Ingridientai: Svogūnų lukštai, Aliejus, Siūlai, Skudurėlis apvyniojimui, Žalumynai Gaminimas Tai mano vienas mėgstamiausių marginimo būdų. Kelios savaitės prieš velykas pradedu rinkti svogūnų lukštus. Sušlapintą kiaušinį vynioju į l..
Recepto vertinimas:
Kuskusas su glazūruotais baklažanais
Kuskusas su glazūruotais baklažanais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½-1 baklažanas, supjaustytas 2x2 cm kubeliais (galima naudoti ir šparagines pupeles ar pievagrybių griežinėlius) 2 smulkiai pjaustyti askaloniniai česnakai arba 1 dl smulkiai pjaustyto svogūno 1-2 pjaustytos skiltelės ..
Recepto vertinimas:
Virtų bulvių kotletai Ingridientai: 1 kg bulvių 400g varškės 2 kiaušiniai 5-6 šaukštai miltų druskos aliejaus kepimui Padažui: 250 g lašinukų 1 didelis svogūnas 2 šaukštai grietinės mairūno Paruošimo būdas: Bulves su lupenomis išvirti. Atvėsinti , nulupti. ..
Recepto vertinimas:
Linų sėmenų užtepėlė Ingridientai: 9 šaukšteliai sėmenų 1 šaukštelis druskos baziliko, čiobrelių, raudonėlių , mėtų ir kt.prieskonių linų sėmenys ir šaukštelis druskos sumalama kavamale. Tokiu pat būdu sumalama įvairių džiovintų prieskoninių žalumynų (bazil..
Recepto vertinimas:
Viščiukas tanduri greituoju būdu
Viščiukas tanduri greituoju būdu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 asmenims reikės 1.500gr vištos galūnių (šlauneles, blauzdeles, sparneliai - kas ką mėgstat). 2.1 citrina nedidele. 3.125ml natūralaus jogurto. 4.4 skilteles česnako. išspaustos 5.2 šaukšteliai su kaupu tanduri pastos...
Recepto vertinimas:
Naminiai žagarėliai Ingridientai: Tešlai 250 gramų miltų, 50 gramų sviesto, 3 kiaušinių tryniai, 100 mililitrai grietinės, šaukštelis degtinės, šaukstelis cukraus, žiupsnelis druskos Virimui 500 gramų riebalų (aliejaus) ir šaukštas degtinės Puošimui cukraus pudra Ga..
Recepto vertinimas:
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Agurkai, kornišonai, vynuogių lapai, česnakai, prieskoniai marinavimui, 1L vandens, 5 šaukštai cukraus, 1 šaukštas druskos, 100m acto. Gaminimas: Vynuogių lapus blanširuo..
Recepto vertinimas:
OBUOLINIS SŪRIS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 7 kg pjaustytų antaninių obuolių, 1,5 kg cukraus, riešutai (graikiniai, lazdyno, žemės riešutai, anakardžiai) Gaminimas: Ant supjaustytų obuolių supilti 1,5 kg. cukraus, išmaišyti mediniu šaukštu ir palikti v..
Recepto vertinimas:
Apelsinų suflė su mangaisIngridientai:8 apskriti 7-8cm skersmens biskvito gabalėliai, šaukštas miltų, romo esencijos, 70 ml apelsinų sulčių, 4 kiaušiniai, mangas, 8 konservuotos vyšnaitės (be kauliukų), malta džiovinta apelsino žievelė, 2 šaukštai medaus, 100g cukraus, šaukštelis..
Recepto vertinimas:
ŠakotisIngridientai:60 kiaušinių, 1200g cukraus, 1200g miltų, 1200g sviesto, 2 stiklinės grietinėlės, citrinos žievelių, 150g sviesto volui ištepti, 100g miltinio cukraus gaminiui apibarstyti.Gaminimas Dideliame moliniame dubenyje sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, mušama..
Recepto vertinimas:
Velykinis ąsotis (Boba)Ingridientai:1kg. miltų, 1,5 stiklinės pieno, 200g. sviesto, 4 kiaušiniai, 150g. cukraus, 50-60g. mielių, pakelis vanilinio cukraus, 0,5kg. razinų, druskos.Gaminimas Į pašildytą pieną sudedamos mielės, įberiama šiek tiek cukraus ir paliekama, kol pakyla. Išsijot..
Recepto vertinimas:
Midijos belgiškaiIngridientai:šviežios midijos, morkos, svogūnai, porai, salierų stiebai, pusė taurės balto vyno, truputis sviesto.Gaminimas Daržoves patroškinti svieste. Supilti vyną ir sumesti gerai nuplautas midijas. Virti, puodą kartais sukrečiant, kad midijos apsiverstų, tol..
Recepto vertinimas:
Jogurto ir krienų padažasIngridientai:0,5 stikl. natūralaus jogurto, 1 šaukštelis krienų,Gaminimas Ingredientus sumaišyti. Šitokiu būdu sutaupoma, kai reikia patiekalui daugiau krienų padažo. ..
Recepto vertinimas:
Paprasčiausias sluoksniuotos tešlos paplotis
Paprasčiausias sluoksniuotos tešlos paplotisIngridientai:500 g miltų, 0,5 šaukštelio druskos, 250 ml (stiklinės) vandens, 550 g sviesto.Gaminimas Miltus persijoti ir išmaišyti su druska, ant jų supjaustyti 50 g sviesto ir viską sutrinti į trupinius. Pamažu supilti vandenį ir užminkyti..
Recepto vertinimas:
Gaivios vištienos salotos su kariu
Gaivios vištienos salotos su kariuIngridientai:500 g vištienos file,2-3 apelsinai,2-3 obuoliai,poras,karis,druskyte.(galima majonezo)GaminimasVištienos file supjaustome kubeliais ir sumarinuojame su kariu (marinuojam savo pamėgtu būdu, svarbu įdėt kario). Išmarinuotą vištieną pakepame ke..
Recepto vertinimas: