17 rezultatų ieškant "branduoliu"
Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)
Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė) Patiekalo šalis: Didžioji Britanija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 viščiukas, 100 g prieskoninių daržovių, 250 g kiaulienos, 250 g šviežių lašinių, 1 svogūnas, 1 trynys, 1 stikliukas degtinės, 1 stikliukas vyno, 1 šaukštas riešu..
Recepto vertinimas:
Salotos su krevetėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 200 g lukštentų krevečių 1 gūžė raudonų garbanotųjų salotų 1 gūžė „Icebcrg” salotų 4 kietai virti kiaušiniai 1 šaukštas garstyčių 1 šaukštas raudonojo vyno acto 3 šaukštai alyvų aliej..
Recepto vertinimas:
Obuolių ir slyvų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 obuoliai, 200 g slyvų, 100 g riešutų branduolių, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštas medaus, cinamonas, citrinos rūgštis. Gaminimas: Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, obuolius supjaustyti plonomis skiltelėmis arba sutarkuoti st..
Recepto vertinimas:
Mėlynųjų salotų lapų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 salotų gniūžtė; 1 mėlynasis svogūnas; 5 _ 6 ridikėliai; 5 _ 6 marinuoti pievagrybiai; 2 šaukštai saulėgrąžų branduolių; 1 šaukštas citrinų sulčių; 2 šaukštai aliejaus; 1 šaukštas vandens; truputis pipirų, dru..
Recepto vertinimas:
Amerikietiškas šokoladinis pyragas
Amerikietiškas šokoladinis pyragas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 125 g juodojo šokolado + 125 g juodojo šokolado 100 g nesūdyto sviesto 5 sutrinti sausainiai 350 ml kvietinių miltų 400 ml cukraus 1 arbatinis šaukštelis sodos 300 ml kefyro 4 kiaušiniai 100 g graikinių riešutų branduoli..
Recepto vertinimas:
Obuolių saldainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g obuolių, 1 stiklinė cukraus, 1 citrina, 1 apelsinas, 30 g riešutų branduolių. Glajui: 250 g miltinio cukraus, 2 šaukštai citrinos sulčių, 2—3 šaukštai verdančio vandens. Gaminimas: Nulupti obuoliai smulkiai supjaustomi, ..
Recepto vertinimas:
Salotos su riešutais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Po 100 g morkų ir obuolių, 2.30 g graikinių riešutų branduolių ir medaus, šaukštelis petražolių lapelių, šaukštas razinų. Gaminimas: Morkas sutarkuoti vidutine tarka, obuolius - stambiai, sudėti medų, suberti smulkintus pakepi..
Recepto vertinimas:
Vaisių mišinys su cukrumi Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.100 g obuolių, 2.100 g kriaušių, 3.100 g slyvų, 4.100 g agrastų, 5.100 g miltinio cukraus, 6.1 stiklelis vyno,7.50 g riešutų branduolių. Gaminimas: Nulupti obuoliai ir kriaušės supjaustomi šiaudeliais, slyvos perplaunamos p..
Recepto vertinimas:
Serbiška manų kruopų chalva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.50 g riešutų branduolių, 2.1 stiklinė manų kruopų, 3.400 g cukraus, 4.3 stiklinės vandens, 5.150 g sviesto. Gaminimas: Sumalti riešutai sumaišomi su manų kruopomis ir puode, nuolat maišant, paskrudinami. Kitame puode užvir..
Recepto vertinimas:
Riešutinis kisielius Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 litro pieno, 50 g krakmolo, 30 g riešutų branduolių, 2 šaukštai cukraus, 1 trynys, vanilinio cukraus. Gaminimas: Ištirpintas šaltame piene krakmolas supilamas į verdantį pieną, suberiamas cukrus, vanilinis cukrus, malti ..
Recepto vertinimas:
Vengriška bulvių mišrainėIngridientai:4-5 virtos bulvės, 4-5 obuoliai, virtas kiaušinis, 0,5 stiklinės riešutų branduolių, 3 šaukštai majonezo, šaukštas sauso vyno, šaukštas citrinos sulčių, šaukštelis 9% acto, šaukštelis aliejaus, 3-4 malti kalendros grūdeliai, drus..
Recepto vertinimas:
Sausainiai „Riešutiniai krepšeliai“ (Jūratės)
Sausainiai „Riešutiniai krepšeliai“ (Jūratės)Ingridientai:300g miltų, 100g maltų riešutų, 125g cukraus, truputis vanil. cukraus, druskos, 200g sviesto, 2 kiaušinio tryniai, 100g riešutų, 125g razinų, 100g tarkuoto šokolado, 1 kiaušinio baltymas, 3v.š. cukraus pud..
Recepto vertinimas:
Amerikietiškas šokoladinis pyragas
Amerikietiškas šokoladinis pyragasIngridientai:250 g juodojo šokolado, 100 g nesūdyto sviesto, 5 sutrinti sausainiai, 350 ml kvietinių miltų, 400 ml cukraus, 1 arbatinis šaukštelis sodos, 300 ml kefyro, 4 kiaušiniai, 100 g graikinių riešutų branduolių, sviesto ir džiūvėsėlių ..
Recepto vertinimas:
Žemės riešutų padažas (Salsa de cacahuate)
Žemės riešutų padažas (Salsa de cacahuate)Ingridientai:5-6 džiovintos aitriosios paprikos (3-4 chiles anchos ir 2 chiles pasillas); 2 česnako skiltelės; 175 g nesūdytų žemės riešutų branduolių; 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; Apie 375 ml vištienos sultinio; Druska; 1-2 kartus ant pe..
Recepto vertinimas:
Elizabetos tortas su vyšniomis
Elizabetos tortas su vyšniomisIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 125 g cukraus; 120 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių. 50 g maltų lazdyno riešutų; Riebalų formai patepti; Miltų formai pabarstyti. Įdarui: 4 valg. š. vyšnių likerio; Apie 450 g vyšnių uogienės. Glajui: 150 g cuk..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena su saulėgrąžomis
Troškinta veršiena su saulėgrąžomisIngridientai:150 g veršienos kumpio.50 g baltojo vyno,50 g grietinėlės,50 g vandens,2 šaukštai saulėgrąžų branduolių, 1/2 šaukšto prieskonių (paprikos, garstyčių grūdelių, pipirų, svogūnų), druskos, aliejaus.GaminimasMėsą truputi pamušam..
Recepto vertinimas:
Silkė su vyšniomis ir šokoladu
Silkė su vyšniomis ir šokoladuIngridientai:2 silkių filė, 0,5 stiklinės razinų, 2 svogūnai, saujelė saulėgrąžų branduolių, truputis vyšnių iš uogienės, tarkuoto šokolado.GaminimasSilkę supjaustome gabaliukais ir sudedame į silkinę. Svogūnus smulkiai supjaustome ir pakepame kep..
Recepto vertinimas: