15 rezultatų ieškant "biri"

Apkepas su šviežiais vaisiais

Apkepas su šviežiais vaisiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 65 g kruopų, 170 g pieno ar vandens, 10 g cukraus, 5 g sviesto, 0,5 kiaušinio, 60 g šviežių obuolių, 5 g grietinės, 5 g džiūvėsėlių, 75 g vaisių padažo, druskos. Gaminimas: Piene arba vandenyje išvirta biri ryžių, sor..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu

Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 vidutiniai žali ankštpipiriai, 1 šaukštelis saldžių raudonųjų pipirų 1 sužiedėjusi bandelė 1 svogūnas 1 šaukštelis druskos 350 g maltos kiaulienos ir jautienos 2 kartus ant peilio galo baltųjų pipirų 2 kia..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis

Keptas karpis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 5 g miltų, 15 g saulėgrąžų aliejaus, 15 g sviesto, 150 g daržovių, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Žuvį išvalykite, supjaustykite gabalais, apvoliokite miltuose ir kepkite gerai įkaitintame, mažame riebalų kiekyje. �..

Recepto vertinimas: 1

Makaronai su malta mėsa ir daržovėmis

Makaronai su malta mėsa ir daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 didelis svogūnas, 2 morkos, 4 šaukštai aliejaus, 400 g maltos mėsos (faršo), 2 česnakų skiltelės, 530 g konservuotų pomidorų be odelių, 150 g šaldytų žaliųjų žirnelių, druskos, juodųjų pipirų, žiupsnelis..

Recepto vertinimas: 0

Biri ryžių košė

Biri ryžių košė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 345 g ryžių, 725 g vandens. 35 g sviesto, druskos. Gaminimas: Kruopos beriamos į verdantį pasūdyta vandenį ir verdamos ant nekarštos viryklės. Išvirusios pilamos ant rėčio ir plaunamos karštu vandeniu, nuvarvinamos. Paskui dedamos į k..

Recepto vertinimas: 3

Ryžių salotos su mėsa

Ryžių salotos su mėsa Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g. maltos jautienos, 150 g. maltos kiaulienos, 4 šaukštai aliejaus, 0,5 stiklinės ryžių, 1 stiklinė kefyro, 100 g. marinuotų agurkų, 1 poras, 50 g. riešutų, 1 stiklinė obuolių vyno, truputis druskos, cukraus, pipirų, česnako...

Recepto vertinimas: 0

Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais

Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g veršienos krūtininės be kaulų, druskos, česnako, 2.3 šaukštai margarino ar kitų riebalų, 3.300 g grybų, l šaukštelis petražolių lapelių, 4.3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 5.1 kiaušinis, druskos..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių apkepas su obuoliais

Ryžių apkepas su obuoliaisIngridientai:1 stiklinė ryžių, 3 stiklinės pieno, atskiesto perpus su vandeniu, 100 g sviesto, 2—3 kiaušiniai, 2—3 šaukštai cukraus, 6—8 obuoliai, cinamono, citrinos nutarkuotos žievelės, druskos.Gaminimas Išverdama tiršta biri ryž..

Recepto vertinimas: 5

Grybai su grikių koše

Grybai su grikių košeIngridientai:l/2 kg grybų, 1 stiklinė grikių kruopų, 100 g sviesto, 100 g grietjnės, 1 svogūnas, druskos.Gaminimas I verdantį pasūdytą vandenį (1,5 stiklinės) įdedama 40 g sviesto, suberiamos kruopos ir išverdama biri košė. Paruošti grybai patroškinami s..

Recepto vertinimas: 2

Ryžių apkepas su obuoliais

Ryžių apkepas su obuoliaisIngridientai:1 stiklinė ryžių, 3 stiklinės pieno, atskiesto perpus su vandeniu, 100g sviesto, 2-3 kiaušiniai, 2-3 valgomieji šaukštai cukraus, 6-8 obuoliai, cinamono, citrinos žievelės, druskos.Gaminimas Išverdama biri ryžių košė. Obuoliai supjaustom..

Recepto vertinimas: 0

ŽĄSIS SU SLYVOMIS

ŽĄSIS SU SLYVOMISIngridientai:Žąsisapie 80 g riebalų600 g džiovintų (arba šviežių) slyvų3-4 kiaušinių baltymaistiklinė stiprios juodosios arbatospagal skonį druskos, cukraus, pipirųcitrinos sulčiųpaukštien..

Recepto vertinimas: 0

BIRŪS BLYNELIAI

BIRŪS BLYNELIAIIngridientai:125g birių ryžių (1 pakelis)2 kiaušiniai3 valgomieji šaukštai "Obelių" karotino aliejaus ( galima vartoti bet kokį. Tiesiog nuo jo blyneliai įgauna labai gražią spalvą) Aromatinė druska, prieskoniai spa..

Recepto vertinimas: 0

GRIKIŲ APKEPAS

GRIKIŲ APKEPASIngridientai:1,5 stiklinės grikių2,5 stiklinės vandens5,5 šaukšto sviestokiaušinis4 šaukštai miltinio cuktaus400 g varškės3 šaukštai razunųtruputis druskosapelsinų žievelių arba cukatų, dži&#..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ - GRIETINĖS PADAŽAS

RYŽIŲ - GRIETINĖS PADAŽASIngridientai:---GaminimasBirių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų.Paduodant padažą prie m&..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių apkepas su varške

Ryžių apkepas su varškeIngridientai:1. 200 gr. ryžių (2maži pakeliai) 2. 80 gr. razinų 3. 160 gr. varškės 4. 1-2 kiaušinius 5. 60 gr. cukraus 6. 20 gr. sviesto arba margarino7. aliejaus (skardai patepti) ..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: biri