20 rezultatų ieškant "batono"
Ungurys su grybų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ungurio (apie 1,5 kg) 6 šaukštų sviesto 2 pjaustytų morkų 3 porų pjaustytos baltosios dalies 12 marinuotų svogūnėlių 3 nuluptų česnako skiltelių 100 g pjaustytų sūdytų lašinukų salierų šakelės 2-3 petražolių stiebų lau..
Recepto vertinimas:
Picutės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50gr fermentinio sūrio 1kiaušinis kelios riekelės batono truputis aliejaus kepimui Gaminimas: Sūrį sutarkuoti “burokine” tarka,įmušti kiaušinį,gerai išmaišyti .Gautą masę užtepti nestoru sluoksniu ant batono riekelės.Įkaitinti kept..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir grybų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 7 pomidorai, 0,5 l virtų grybų, 1 svogūnas, 100 g lašinių, pusė batono, 2 šaukštai sviesto, 3 kiaušiniai, 6 šaukštai pieno, 1 šaukštas miltų, druskos, pipirų. Gaminimas: Pomidorus supjaustyti. Grybus susmulkinti, pakep..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniaiIngridientai : Pikantiškos mišrainės Batono 3 kiaušiniai 200g sūrio 3-4 skiltelės česnako 100g majonezo Krapų Gaminimas: Kiaušinius sūrį sutarkuoti ,susmulkinti česnaką ir visus produktus sumaišyti su majonezu. Mišrainę tepti ant batono ir kepti į..
Recepto vertinimas:
Cezario salotos Ingridientai: 1 galvutės traškių Iceberg (aisbergo) salotų, 2 skiltelių česnako, 6 šaukštų alyvuogių aliejaus, 3 riekių forminio batono, 2 šaukštų citrinų sulčių, 1 šaukšto Vorčesterio padažo (parduodamas parduotuvėse prie sojos padažų), 2 vieną mi..
Recepto vertinimas:
Sumuštiniai su avokadu Ingridientai : 1 avokadas (prinokęs, turi būti šiek tiek minkštokas) Batono Česnako Druskos Paruošimo būdas: Avokadas perpjaunamas perpusę, išimamas kaulas. Arbatiniu šaukšteliu gramdomas avokado minkštimas ir tepamas ant batono riekės. Iš vieno av..
Recepto vertinimas:
Sumuštinukai su žuvimiIngridientai: 12 riekelių batono 20g sviesto 60g sūdytos ar rūkytos lašišos 5 rūkyti šprotai 30g silkių filė (marinuotos) truputis petražolių agurkų paprikų majonezo Paruošimo būdas: Batono riekeles supjaustyti norima forma ir pakepinti su svie..
Recepto vertinimas:
Varškės užkandis su lašišaIngridientai: 300 ml grūdėtos varškės 300ml riebesnės grietinėles 2 pomidorai 200 g sūdytos lašišos 1,5 šaukšto želatinos krapų,svogūnų laiškų, kitų žalumynų,prieskonių pagal skonį (labai tinka Santa Marijos ''Prieskoninių žoleli..
Recepto vertinimas:
Batone keptas kiaušinis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 riekelės batono, 1 kiaušiniai, susmulkinti žali krapai, žiupsnelis "vegetos" Gaminimas: Iš batono riekeles išpjauname vidurį. Įdedame rekelę į įkaitusią keptuvę, ir į išpjautą vidurį �..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir maltos mėsos apkepas
Bulvių ir maltos mėsos apkepasIngridientai:7 bulvės 500 g maltos mėsos 2 riekelės batono 1 kiaušinis 1 vogūnas 1/2 stiklinės grietinės 50 g sviesto džiūvėsėlių džiovintų grybų malti pipirai druskaGaminimasBulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais, sudėti į v..
Recepto vertinimas:
Sumuštiniai su kiaušiniuIngridientai:duonos sviesto kiaušiniųGaminimasBatono riekelės pakepinamos su puse normos sviesto. Atvėsintos batono riekelės užtepamos sviestu, uždedama virto kiaušinio skiltelė ir puošiama svogūnų laiškais. Skanaus! ..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos vėrinukai su vaisiais
Kiaulienos vėrinukai su vaisiaisIngridientai:110 g batono trupinių, citrina, 450 g maltos kiaulienos, kiaušinis, druskos, maltų pipirų, 10 džiovintų abrikosų, 2 šaukštai baltojo vaisių vyno, 50 g skrudintų kedrų riešutų, 2 šaukštai susmulkintų čiobrelių, laurų lapelių, 200 g ku..
Recepto vertinimas:
Paryžietiška kiaušinienėIngridientai:8 kiaušiniai, 300 g šparagų, 200 g grietinės, 50 g aliejaus, 4 keptos batono riekelės, druskos, pipirų.Gaminimas Į puodą įpilti pusę porcijos aliejaus, šparagus surišti į ryšulėlį (kad šie verdami neišplauktų į paviršių) ir virti ..
Recepto vertinimas:
Svogūnų sriubaIngridientai:500 g svogūnų, 2-3 šaukštai sviesto arba margarino, 0,25l. mėsos sultinio arba vandens, 4-6 riekutės batono, 2-3 valgomieji šaukštai tarkuoto sūrio, druskos, pipirų.Gaminimas Svogūnų galvas supjaustyti plonais žiedeliais ir truputį apkepinti. Tuomet pa..
Recepto vertinimas:
Apkeptos slyvosIngridientai:1 kg. slyvų, 125 g. cukraus, pusė batono, 200ml. pieno, 30 g. sviesto, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai džiūvėsėlių, 40g. susmulkintų migdolų, žiupsnelis cinamono ir maltų gvazdikėlių.Gaminimas Slyvas nuplaukite, nusausinkite, išimkite kauliukus, sudėkite į ke..
Recepto vertinimas:
Pikantiška svogūnų sriubaIngridientai:500 g svogūnų, 3 šaukštai sviesto, 4 riekelės prancūziško batono, 1,5 l. daržovių arba mėsos sultinio, šaukštas miltų, 50 g tarkuoto parmezano sūrio, pagal skonį druskos, pipirų.Gaminimas Iš mėgstamų daržovių ar jautienos išvirkite sult..
Recepto vertinimas:
Pusryčių sumuštinis (Ryčio)Ingridientai:2 kiaušiniai (į kiaušinius galima įmaišyt ir sūrio arba ko nors kito pagal skonį); 2 mažos arba 1 didelė pieniška dešrelė; 2 riekės forminio batono; Trupučio pomidorų padažo. Gaminimas Iš pradžių dešreles supjaustome į keturias juoste..
Recepto vertinimas:
Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)
Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)Ingridientai:1 batonas; 1-1,5 pakeliai varškės; 0,5-1 stikl. grietinės ar grietinėlės; 1 stikl. mėlynių, žemuogių, smulkintų braškių ar vyšnių; 4-5 valg. š. pieno; 2 kupini valg. š. želatinos; Cukraus pagal skonį; 2 arb. š. vanilinio cukr..
Recepto vertinimas:
STUDENTIŠKAS PYRAGASIngridientai:2 batonai1 kg obuolių1 šaukštelis cinamono1 litras pieno 4 kiaušiniai1,5 stiklinės cukraus1 šaukštas aliejausGaminimasBatoną supjaustyti nedidelėmis riekelėmis. Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaust..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai ''hokdogai ''
Karšti sumuštiniai ''hokdogai ''Ingridientai:1 sumustiniui:2 batono riekės,1 gabaliukas sūrio,svogūno griezinelių pagal skonį,1 šaukštelis majonezo,1 šaukštelis pomidorų padažo,dešros.GaminimasAnt vienos batono rie..
Recepto vertinimas: