Šokoladiniai putėsiai

Ingridientai:
150 g juodojo šokolado mažais gabaliukais,
3 šaukštai stiprios ekspreso kavos,
2 šaukštai SPLENDA granulių, ištirpintų kavoje,
100 g nesūdyto sviesto kubeliais,
3 kiaušiniai (atskirai baltymai ir tryniai).
Gaminimas
Ištirpinkite šokoladą, kavą (kartu su SPLENDA granulėmis) ir sviestą ant silpnos ugnies karščiui atspariame inde, įstatytame į verdantį vandenį. Leiskite truputį atvėsti.
Sudėkite vieną po kito trynius, reikia visą laiką maišyti,kol masė taps vientisa.
Išplakite baltymus iki standžių putų. Atsargiai įmaišykite baltymus į šokolado masę, stenkitės išlaikyti jų purumą ir nepalikite nemaišytų baltų dėmių.
Atsargiai išdėliokite šaukštu į 4 desertines taures ar indelius. Leiskite atvėsti, po to įdėkite į šaldytuvą mažiausiai valandai iki valgymo.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!