20 rezultatų ieškant "avietes 3Dhttp"
Vaisių salotos su mango padažu
Vaisių salotos su mango padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 prinokę mango vaisiai 2 apelsinai 2 persikai 1 mažas melionas 1 nektarinas 2 slyvos 50 g aviečių 50 g mėlynių 4 šaukštai smulkiojo cukraus 1 citrinos sultys (plastikinės plėvelės) Gaminimas: 1. Mango vaisius nulupame, i�..
Recepto vertinimas:
Karalienės pyragasIngridientai : Tešla: 2,5 stiklinės kefyro 2,5 stiklinės cukraus 4 stiklinės miltų 1 šaukštelis sodos 200g sviesto 2 šaukšteliai vanilinio cukraus žiupsnelis druskos Įdaras: uogų mišinys (mėlynės , avietės , braškės , gervuogės , serbentai) 3..
Recepto vertinimas:
Didysis uogų plokštainisIngridientai: 3,5 stiklinės miltų 1,8 stiklinės cukraus 1 šaukštelio sodos 1 šaukštelio kepimo miltelių 200g sviesto 1 stiklinė negardinto jogurto 1 kiaušinis 1,5 litro uogų (braškės , avietės , avietės , serbentai) Gaminimas: Sumaišyti milt..
Recepto vertinimas:
Ledai karšta meilė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Ledai: 100 ml pieno 75 ml plakamos grietinėlės 2 kiaušinių tryniai 1 šaukštas gliukozės 50 g cukraus 1 šaukštelis vanilės cukraus (su tikrąja vanile). Neturėdami laiko galite naudoti ir pirktus vanilinius ledus. Padažas:100 g šaldyt�..
Recepto vertinimas:
Ledų desertas su uogomisIngridientai: 400g ledų ( galima plombyro ar šokoladinių ) 175g raudonųjų serbentų 175g aviečių 50g cukraus pudros 30-40 ml grietinėlės 500g įvairių uogų (braškių , mėlynių aviečių , žemuogių) Gaminimas: Į dubenį suberti nuplautus raudonu..
Recepto vertinimas:
Avietės su kremu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g aviečių, 1 šaukštas cukraus, 2 tryniai, 1 stiklinė pieno, 0,5 stiklinės cukraus, 20 g želatinos, vanilės. Gaminimas: Avietės pabarstomos šaukštu cukraus ir palaikomos l valandą, kol išsiskiria sultys. Pienas su vanile užvirinamas..
Recepto vertinimas:
Braškės varškės kreme Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g braškių, 3 šaukštai cukraus, 250 g varškės, 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai vanilinio pudingo miltelių. Gaminimas: Nuvalytos ir nuplautos braškės pabarstomos cukrumi. Pu-dingo milteliai atskiedžiami su 0,5 stiklinės pieno ir..
Recepto vertinimas:
Uogos su pienu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.500 g uogų, 2.100—200 g miltinio cukraus,3.0,5 litro pieno ar grietinėlės. Gaminimas: Uogos perrenkamos, nuplaunamos, sudedamos į stiklinį pusdubenį, pabarstomos miltiniu cukrumi ir užpilamos pienu arba grietinėle. Taip paruošiamos bra�..
Recepto vertinimas:
Anties paštetas su greipfrutų ir aviečių padažu
Anties paštetas su greipfrutų ir aviečių padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600g anties kepenėlių, 400g anties krūtinėlės, 300g lašinukų, 400g sviesto, 3 kiaušiniai, druskos,pipirų. Marinatui: 5 šaukštai porto, 2 šaukštai konjako, nutarkuota apelsino žievelė. Padažui: 500g a..
Recepto vertinimas:
Rabarbarų ir uogų sriubaIngridientai:500 g rabarbarų 140 g cukraus pudros 250 ml balto vyno 250 g aviečių 500 g braškių 1 kiaušinio baltymas 10 g malto cinamono 50 g cukraus pudrosGaminimasRabarbarus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Prikaistuvyje ant mažos ugnies pakaitinkit..
Recepto vertinimas:
Citrininis pudingas su uogomis
Citrininis pudingas su uogomisIngridientai:225g mėlynių, 25g minkšto sviesto, 100g rudojo cukraus, tarkuota citrinos žievelė ir sultys, šaukštas miltų, 2 kiaušiniai, 150ml pieno.Gaminimas 1. Uogas nuplauname, nusausiname ir lygių sluoksniu suberiame į 600ml talpos kepimo formą. Keletą ..
Recepto vertinimas:
Tortas "Barbė"Ingridientai:250 g aviečių, 4 kiaušiniai, 90 g cukraus, 1 pakelis vanilinio cukraus, po 50 g kvietinių miltų ir krakmolo, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 5 šaukštai želatinos, 250 g baltojo šokolado glajaus, 150 g grietinėlės, 1 šaukštas cukraus pudros.Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
Tortas su Bezė apvalkaluIngridientai:4 kiaušiniai, 250 g cukraus, 60 g miltu, 70 g krakmolo, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 1 citrinos žievelė, 6 šaukšteliai želatinos, 250 g tepamo varškės sūrelio, 250 g jogurto, 1 citrinos sultys, 3 šaukštai degtinės, 350 g grietinėlės, ..
Recepto vertinimas:
Aviečių ir grietinėlės kokteilis
Aviečių ir grietinėlės kokteilisIngridientai:2 porcijoms: 1 stiklinė šaldytų aviečių, 1 stiklinė pasukų, 2 šaukštai medaus, 1 šaukštas klevų sirupo, 4 gabaliukai ledo.Gaminimas Avietes suberti į pasukas, įpilti sirupo, sudėti medų ir ledą. Viską gerai suplakti. ..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis pyragasIngridientai:300 g šaldytos trapios tešlos, atšildytos, 500 ml tirštos grietinėlės, 500 g pusiau kapoto saldaus (juodojo) šokolado, 200 ml pieno, 3 dideli kiaušiniai, lengvai suplakti, 125 ml plaktos grietinėlės, Šviežios avietės, papuošti.Gaminimas Įkaitinkite o..
Recepto vertinimas:
Citrininis varškės pyragas (foto)
Citrininis varškės pyragas (foto)Ingridientai:220g Philadelphia ar panašaus tepamo sūrio, 90g cukraus, 2 kiaušinių, 3 kiaušinių trynių, 2 citrinų tarkuotos žievelės, 100ml citrinos sulčių, 200ml riebios grietinėlės, 100 gramų sausainių, 50g sviesto, 100g šaldytų ar šviežių a..
Recepto vertinimas:
Aviečių kremo tortasIngridientai:800 g grietinėlės (35 proc.riebumo), 200 g cukraus, 40 g želatinos, 600 g aviečių, mėtų lapelių.Gaminimas Grietinėlė išplakama su cukrumi, sudedama išbrinkinta ir ištirpinta želatina, sutrintos avietės (dalis paliekama papuošimui). Viskas sumaišo..
Recepto vertinimas:
Vyniotinis su avietėmis ir grietinėle
Vyniotinis su avietėmis ir grietinėleIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 180 g cukraus; 70 g miltų; 70 g krakmolo; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių; 70 g maltų migdolų; Sviesto skardai ištepti; Cukraus pabarstyti. Įdarui: 700 g aviečių; 50 g cukraus; 6 arb. š. želatinos; 500 ml ..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai su avietėmis ir šampano kremu
Pyragaičiai su avietėmis ir šampano kremuIngridientai:8 pyragėlių: 250 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 135 ml pieno; 250 ml grietinėlės; 100 g cukraus; 2 vanilės lazdelės; 3 tryniai; 40 g krakmolo; 400 g aviečių; 125 g grietinės; 60 g cukraus pudros; 50 ml sauso šamp..
Recepto vertinimas:
karstas ir saltas Vaisiu fondiu
karstas ir saltas Vaisiu fondiuIngridientai:karstam fondiu: balto/juodo sokolado ( 200g);70g sviesto;70g grietineles;saltam fondiu: desertines plaktos grietineles;vanilinio cukraus pudros;Vaisius ir uogas renkames pagal sezona ir megiamuma:braskes, avietes, apelsinai (lupti; isdalinti skiltelemis);a..
Recepto vertinimas: