18 rezultatų ieškant "atsaldytu"
Kūčiukai II Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0.5 kg miltų ne pilna stiklinė pieno (vandens) 50 g aliejaus žiupsnelis druskos 20-30 g mielių ketvirtis stiklinės aguonų 100 g cukraus Aguonų pienui: stiklinė aguonų 2 l vandens cukraus pagal skonį Gaminimas: 2/3 mi..
Recepto vertinimas:
Nevirtas uogų kompotas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g žemuogių, 100 g braškių, 100 g konservuotų slyvų, 0,5 stiklinės cukraus, 0,5 litro vandens, 1 stiklelis vyno. Gaminimas: Vanduo su cukrumi užvirinamas ir atšaldomas. Uogos nuvalomos, nuplaunamos ir apdžiovinamos. Braškės ir s..
Recepto vertinimas:
Braškių gėrimas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 kg braškių 50g cukraus 0,5 l pienos 0,5 pakelio vanilės cukraus Gaminimas: Pieną užvirinti su cukrumi ir vanile, atšaldyto. Nuplautas braškes pertrinti ir sumaišyti su atšaldytu pienu. ..
Recepto vertinimas:
Jogurtas su agurkais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 maži, stambiai tarkuoti agurkai 500g tiršto, be priedų jogurto 3 grūstos česnako skiltelės šaukštelis smulkintų šviežių krapų šaukštas alyvų aliejaus druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipir..
Recepto vertinimas:
Gimtadienio tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.200 g grietinės, 2.200 g kondensuoto pieno, 3.1 stiklinė cukraus, 4.3 kiaušiniai, 5.1,5 stiklinės miltų, 6.0,5 šaukštelio sodos ar kepimo miltelių. Kremui: 7.0,5 kg varškės (9%), 8.0,5 stiklinės pieno, 9.10 g želatinos, 10.125 g cukr..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės plaktame padaže
Marinuotos silkės plaktame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 silkės, 2.3 svogūnai, 4.2 morkos,5.2 stiklinės vandens, 6.1 šaukštas aliejaus, 7.0,5 stiklinės acto, pipirų, gvazdikėlių, lauro lapų, cukraus. Gaminimas: Silkės nulupamos, kaulai išimami, sudedamos į pailgą indą..
Recepto vertinimas:
Ant grotelių kepta lašiša su sojų padažu
Ant grotelių kepta lašiša su sojų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.3 šaukštai tamsaus sojų padažo, 2.1 maža, plonai supjaustyta aitrioji paprika, 3.3 šaukštai skaidraus skysto medaus, 4.350 g nuvalytos ir gabalėliais supjaustytos lašišos filė. Gaminimas: Į puodą supilame s..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Rūgusio pieno (kefyro) drebučiai
Rūgusio pieno (kefyro) drebučiaiIngridientai:1/2l. rūgusio pieno, 100 g grietinės, 100 g cukraus, vanilės ir kitokių kvapiųjų prieskonių, 1 kupinas šaukštas želatinos, 1/2 stiklinės vandens želatinai ištirpdyti), 1/2 stiklinės uogienės.Gaminimas Želatina emaliuotame dubenėl..
Recepto vertinimas:
Aviečių gėrimasIngridientai:1/2l. aviečių sulčių, 1l. vandens, l/2 citrinos, cukraus pagal skonį. Gaminimas Išspaustos aviečių sultys sumaišomos su virintu ir atšaldytu vandeniu, spaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama. Pastabos: Gėrimas labiausiai mėgstamas karštomis vasaros di..
Recepto vertinimas:
Serbentų gėrimasIngridientai:1l. raudonųjų ir baltųjų serbentų sulčių, 1l. vandens, 50g cukraus, 2—3 griežinėliai citrinos.Gaminimas Lygios dalys raudonųjų ir baltųjų serbentų sulčių sumaišoma su virintu ir atšaldytu vandeniu, suberiamas cukrus, išmaišoma, sumetami cit..
Recepto vertinimas:
Morkų gėrimasIngridientai:1/2kg morkų, 1 stiklinė vandens, 1/2 stiklinės spanguolių sulčių, cukraus pagal skonį.Gaminimas Morkos sutarkuojamos, užpilamos virintu atšaldytu vandeniu ir palaikomos 2—3 val. Po to nusunkiama, sumaišoma su spanguolių sultimis ir pasaldinama. ..
Recepto vertinimas:
Burokėlių gėrimasIngridientai:1 kg burokėlių, 1 šaukštelis druskos, 2l. vandens, duonos plutelių.Gaminimas Burokėliai nuplaunami, nuskutami, supjaustomi griežinėliais, užpilami virintu atšaldytu vandeniu, įmetama duonos plutelių ir parauginama 3 dienas. Prieš vartojant perkošiama..
Recepto vertinimas:
Kaimiškas tortasIngridientai:Pusiau sluoksniuotai tešlai: 900 g miltų, 500 g sviesto, 200 g grietinės, druskos. Sviestiniam vaisiniam kremui: 50O g sviesto, 200 g serbentų, spanguolių uogienės arba drebučių, 1 nepilnas indelis kondensuoto pieno (300 g), 1 citrinos sultys ir žieve..
Recepto vertinimas:
Krevečių, ananasų ir cukinijų salotos
Krevečių, ananasų ir cukinijų salotosIngridientai:0,5 kg šaldytų krevečių, 1 indelis konservuotų ananasų, 1 nedidelė cukinija, 50 g. kokoso drožlių, 50 g. smulkiai supjaustytų žalių svogūnų laiškų. Padažui: 1 indelis natūralaus jogurto, 2 šaukštai medaus, 0,5 arbatinio šauk..
Recepto vertinimas:
Trisluoksnis rauginto pieno gėrimas (Jūratės)
Trisluoksnis rauginto pieno gėrimas (Jūratės)Ingridientai:1 stikl. rūgpienio/kefyro/pasukų, 0,5 stikl. šviežių apelsinų sučių, 1 v.š. su kaupu kakavos, dubenėlis atšaldytų braškių ar aviečių, cukraus ar medaus pagal skonį.Gaminimas I sluoksnis: 0,5 stikl. rūgpienio išplakti ..
Recepto vertinimas:
Aguonų pienasIngridientai:stiklinė aguonų, 2 l vandens, cukraus pagal skonį.Gaminimas Aguonų pienui skirtos aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu ir pabrinkinamos. Nupylus vandenį dukart permalomos mėsmale smulkiais peiliu kais arba gerai sugrūdamos grūstuve. Sugrūstos aguonos užpilamo..
Recepto vertinimas:
Šližikai - Kūčiukai Ingridientai: 0.5 kilogramo miltų, ne pilna stiklinė pieno (vandens), 50 gramų aliejaus, žiupsnelis druskos, 20 - 30 gramų mielių, ketvirtis stiklinės aguonų, 100 gramų cukraus Aguonų pienui Stiklinė aguonų, 2 litrai vandens, cukraus pagal skonį Gami..
Recepto vertinimas: