20 rezultatų ieškant "apibarstyti"
Marinuota lašiša Sudėtingumas: 3 Ingridientai: agurko 4 gabaliukų (po 150 g) lašišos citrinos saujelės krapų 2 šaukštų vyno acto šaukšto alyvuogių aliejaus druskos, pipirų Gaminimas: Agurką nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į dubenį, apibarstyti drusk..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas su pyragu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 350 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 1 didelis svogūnas, 3 šaukštai sviesto arba margarino, 200 g sužiedėjusio pyrago, 1,5 stiklinės pieno arba sultinio, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, krapų arba petražolių lapelių..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su bulvėmis
Troškinta jautiena su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g lašinių, 300 g jautienos, svogūnas, pipirų, česnako, 2 pomidorai, 8 bulvės, krapų. Gaminimas: Lašinukus ir mėsą smulkiai supjaustyti ir apkepinti kartu su svogūnu. Apibarstyti druska, pipirais, česnaku, įpilti vande..
Recepto vertinimas:
Arbatoje troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 šauktai aliejaus, druskos, pipirų, skiltelė česnako, obuolys, 3 šaukšteliai arbatžolių, ½ stiklinės mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir pakepti. Tada apibarstyti prieskoniais, česnaku ir patro..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos suktinukai su inkstais
Kiaulienos suktinukai su inkstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kiaulienos, druskos, pipirų, inkstas, šaukštelis sviesto, garstyčių, riebalų, 2 stiklinės vandens, 2 šaukšteliai miltų, šaukštas grietinės, svogūnas. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apibarstyti druska, pipirais. In..
Recepto vertinimas:
Briedžiukai, kepti grietinės padaže
Briedžiukai, kepti grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių briedžiukų, druskos, 3 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 200 g grietinės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas petražolių lapelių, 2 šaukštai tarkuoto sūrio Gaminimas: Briedžiukus švariai nuplauti, supja..
Recepto vertinimas:
Apkepta grybų košė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, 3 šaukštai sviesto arba margarino, druskos, pipirų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, 50 g lieso karštai rūkyto kumpio, virtos arba keptos mėsos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 0,5 citrinos sultys, žalumynų. ..
Recepto vertinimas:
Apkeptos sparaginės pupelėsIngridientai: 500g šparaginių pupelių prieskonių (vegetos ar pan.) druskos miltų česnako baziliko aliejaus ar sviesto Šparagines pupeles apvirti pasūdytame vandenyje.Išvyrus, nupilti vandenį , nuvarvinti, apibarstyti prieskoniais (vegeta),apvoli..
Recepto vertinimas:
Vokeliai su rabarbaraisIngridientai: 500g šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos 250g rabarbarų 150g marcipano 2 šaukšteliai cinamono Kiaušinis patepti kapotų migdolų Gaminimas: Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių . Plačiai iškočioti tešlą ir supjaustyti kvadratiniais g..
Recepto vertinimas:
Šerniena, virta su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.600 g šernienos [gali būti su kaulais], 2.1 l vandens, 3.druskos, 4.acto, 5.1 svogūnas, 6.3 morkos, 7.1 petražolės šaknis arba gabalėlis saliero, 8.750 g kopūstų, 9.200 g pupelių, 10.6-8 bulvės, 11.žalumynų, 12.(miltų, ..
Recepto vertinimas:
Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše
Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g virtos arba keptos paukštienos, 300 g šviežių grybų, 2 šaukštai margarino arba sviesto, 1 stiklinė sultinio arba mėsos padažo, 2 šaukštai rūgšėių sulčių arba vyno, druskos, pipirų, 2 �..
Recepto vertinimas:
Jautiena troškinta su lašiniukais ir bulvėmis
Jautiena troškinta su lašiniukais ir bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.150 g lašiniukų arba rūkytos šoninės, 2.300 g jautienos,3.1 svogūnas, pipirų, česnako,4.2—3 pomidorai arba 1 šaukštas pomidorų tyrės, 5.8—10 bulvių, žalumynų Gaminimas: Lašiniukus ir mės�..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.400 g jautienos minkštimo, 2.50 g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, 4.druskos, 5.pipirų, 6.1 skiltelė česnako, 7.3—4 morkos, 8.2 svogūnai, 9.100—200 g virtų grybų, 10.10—12 bulvių, 11..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta arbatoje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.2—3 šaukštai aliejaus arba 30 g sviesto, 3.druskos, 4.pipirų, 5.1 skiltelė česnako, 6.1 didelis rūgštus obuolys,7. 3 šaukšteliai arbatžolių, 8.1/2 stiklinės mėsos sultinio arba vandens. ..
Recepto vertinimas:
Daržovių ir mėsos troškinys su kava
Daržovių ir mėsos troškinys su kava Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.400 g jautienos minkštimo,2. 50 g riebalų, 3.2 nedideli svogūnai, 4.1 šaukštas miltų, 5.1 stiklinė stiprios kavos, 6.1 stiklinė vandens, 7.4 morkos, 8.200 g ankštinių pupelių, 9.10—15 džiovintų slyvų, drusk..
Recepto vertinimas:
Plekšnės apkepėlės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g plekšnės filė, 2.svogūnas, 3.citrina, 4.sviesto, 5.stiklinė daržovių nuoviro, 6.2 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, 7.2 tryniai, 8.petražolių lapelių, 9.2 šaukštai miltų, 10.druskos, 11.pipirų. Gaminimas: Iš vienos..
Recepto vertinimas:
Pyragas su pomidorais (Jūratės)
Pyragas su pomidorais (Jūratės)Ingridientai:10 porcijų. Tešlai: 500g miltų, 42g šviežių mielių, 1/4 litro pieno, cukraus, druskos, 5v.š. alyvų aliejaus, 2 kiaušiniai. Aptepimui: 1kg nesultingų pomidorų, 200g kumpio riekelių, kelios skiltelės česnakų, bazilikų, druskos,..
Recepto vertinimas:
BREDŽIUKAI, KEPTI GRIETINĖS PADAŽE
BREDŽIUKAI, KEPTI GRIETINĖS PADAŽEIngridientai:600 g šviežių briedžiukųdruskos2-3 šaukštai sviesto arba margarino1 šaukštas miltų200 g grietinės1 kiaušinis1 šaukštas petražolių lapelių2 šaukš..
Recepto vertinimas:
TORTAS IŠKARTIngridientai:4 kiaušiniai4 obuoliai4 šaukštai cukraus100 g sviesto (galima margarino)4 šaukštai grietinėsšaukštelis sodos (nugesinti grietinėje)po šaukštą aguonų ir kakavos miltelių,po saują bet kokių r..
Recepto vertinimas:
OBUOLIŲ PYRAGASIngridientai:400 g miltų200 g cukraus pudros150 g margarino arba sviesto1 kiaušinis1,5 šaukšto grietinės2 šaukšteliai kepimo milteliųpakelis vanilinio cukraus (16 g)truputis druskos2 šaukštai cukraus pudros (pyragui apibarstyti)2 ..
Recepto vertinimas: