21 rezultatų ieškant "ankstiniu"
Viščiukas kiniškai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: apie 400 g viščiukų broilerių filė 1 svogūnas 10 mažų kukurūzų burbuolių 1 cukinija 1 raudonoji paprika 1 poras 100 g pievagrybių 2 valgomieji šaukštai aliejaus Padažas: 1 valgomasis šaukštas kario ¼ arbatinio šaukštelio smu..
Recepto vertinimas:
Cukinijos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g cukinijos, 50 g ankštinių pipirų, 10 g brokolių, šaukstas aliejaus. Gaminimas: Sutarkuoti 200 g cukinijos, supjaustyti 50 g ankštinių pipirų, 10 g brokolių, įpilti šaukštą aliejaus ir sumaišyti, skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Baklažanų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 60 g baklažanų, 15 g morkų, 10 g pastarnokų, 15 g svogūnų, 5 g ankštiniu pipirų, 40 g bulvių, šaukštas manų kruopų, aliejus. Gaminimas: Vidutinio dydžio baklažanus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti aliejuje, apvoliojus miltuos..
Recepto vertinimas:
Ankštinių daržovių apkepas su varške
Ankštinių daržovių apkepas su varške Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g ankštinių daržovių, 50 g pieno, 25 g manų, 5 g sviesto, 5 g džiūvėsėlių, 50 g varškės, 10 g cukraus, 35 g grietinės, druskos. Gaminimas: Ankštines daržoves išvirkite ir sumalkite. Piene išvirkite tiršt..
Recepto vertinimas:
Su pupelėmis troškinta aviena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 3 svogūnai, 500 g ankštinių pupelių, 4 pomidorai, 5 bulvės, druskos, kmynų, petražolės lapelių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepti. Sudėti supjaustytus svogūnus, druskos, įpilti vandens ir troškinti. T..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena su daržovėmis
Troškinta veršiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g veršienos, riebalų, svogūnas, petražolė, 4 morkos, stiklinė žirnelių, 1,5 stiklinės supjaustytų ankštinių pupelių, 2 stiklinės vandens. Druskos, 5 bulvės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti. Kartu pake..
Recepto vertinimas:
Kalakutiena su ankštiniais pipirais
Kalakutiena su ankštiniais pipirais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g kalakutienos, 2 šaukštai taukų, 2 stiklinės sultinio, 0,5 svogūno, morka, saliero gabalėlis, 250 g saldžiųjų ankštinių pipirų, druskos, pipirų, lauro lapas, šaukštas miltų, grietinės. Gaminimas: Paukštieną..
Recepto vertinimas:
Vištiena su ankštiniais pipirais
Vištiena su ankštiniais pipirais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g vištienos, 2 šaukštai taukų, 2 stiklinės sultinio, 0,5 svogūno, morka, saliero gabalėlis, 250 g saldžiųjų ankštinių pipirų, druskos, pipirų, lauro lapas, šaukštas miltų, grietinės. Gaminimas: Paukštieną sup..
Recepto vertinimas:
Natūralūs kiaulienos maltiniai su svogūnais
Natūralūs kiaulienos maltiniai su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 110 g kiaulienos, 10 g vandens, 15 g kiaulės taukų, 50 g mėsos sulčių, 10 g svogūnų, 100 - 150 g priedo, pipirų, druskos. Gaminimas: Į maltą kiaulieną pridėkite pipirų, druskos, įpilkite šalto sultinio arb..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 didelio ilgo agurko;1-2 didelių žalių ankštinių pipirų;50-100 g (pagal skonį) žalių alyvuogių;1 šaukšto šviežios smulkintos kalendos (galite pakeisti petražolėmis);2 šaukštų smulkintos šviežios mėtos lap..
Recepto vertinimas:
Kepti džiovinti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 didelių grybų, vandens, 1 stiklinė pieno, 1 kiaušinis, 5 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos, pipirų, 3 šaukštai sviesto. Gaminimas: Grybus švariai nuplauti, 4 valandas mirkyti vandeniu atskiestame piene ir jame išvirti. I�..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 skardinių konservuoto tuno savo sultyse, 5 bulvių, išvirtų su lupenomis, 1 stambios svogūno galvutės, 4 pomidorų, 200 g ankštinių pupelių, druskos, 8 ančiuvių filė, 0,5 gūžės žal..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: skardinė konservuoto tuno savo sultyse, 100 g ankštinių pupelių, 3-4 bulvės, virtos su lupenomis, 1 stambi svogūno galvutė, 2 pomidorai, druskos, 4 ančiuvių filė, žaliųjų salotų, 2 kietai išvirti kiaušin..
Recepto vertinimas:
Vištiena ir pastos sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g vištienos filė 1 raudona paprika 1 geltona paprika 1 poras maistiniai riebalai 888 ml vandens 2 kubeliai buljono 50 g pastos 1 žiupsnelis baltųjų pipirų 1 arbatinis šaukštelis geltonojo cukraus 1 žiupsnelis raudonųjų ankšti..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su sūriu ir riešutais
Šviežių daržovių salotos su sūriu ir riešutais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g. salotų lapų,30 g. graikinių riešutų, 25 g. garstyčių, 200 g. ankštinių pipirų, 50 g. aliejaus, 150 g. konservoutų kukurūzų, 20 g. cukraus, 200g šviežių pomidorų, žiupsnelis druskos, 50 g. f..
Recepto vertinimas:
Ankštinių pipirų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Svogūnų padažo 2.2 šaukštai kapotų konservuotų ankštinių pipirų truputis maltų raudonųjų arba juodųjų pipirų Gaminimas: Į svogūnų padažą (virimui įpusėjus) suberti smulkiai kapotus anktšinius pipirus, viską api..
Recepto vertinimas:
Daržovių ir mėsos troškinys su kava
Daržovių ir mėsos troškinys su kava Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.400 g jautienos minkštimo,2. 50 g riebalų, 3.2 nedideli svogūnai, 4.1 šaukštas miltų, 5.1 stiklinė stiprios kavos, 6.1 stiklinė vandens, 7.4 morkos, 8.200 g ankštinių pupelių, 9.10—15 džiovintų slyvų, drusk..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su rūkyta silke ir obuoliais
Karšti sumuštiniai su rūkyta silke ir obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės baltos duonos, 50 g margarino, 1 rūkyta silkė, 1 valg. šaukštas miltų, 1/2 stiklinės žuvies sultinio, vandens, 2-3 rūgštūs obuoliai, 1 svogūnas, druskos, pomidorų tyrės arba ankštinių pipir�..
Recepto vertinimas:
Ankštinių pupelių salotosIngridientai:500 g pupelių ankščių, 60 g alyvuogių aliejaus, raudonųjų pipirų, koriandro, druskos.Gaminimas Išlukštentos pupelių ankštys supjaustomos siauromis juostelėmis ir verdamos pasūdytame vandenyje. Visiškai išvirtas sudėti į sietelį, ir neat..
Recepto vertinimas:
Kubietiška kapota mėsa (Picadillo)
Kubietiška kapota mėsa (Picadillo)Ingridientai:800 g jautienos arba avienos, 300 g raudonųjų ankštinių pipirų (saldžiųjų), druskos, pipirų, 70 g sviesto, 250 g pomidorų, 2 kiaušiniai, chereso vyno.Gaminimas Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais. Keptuve pašildykite 30 g sviesto, su..
Recepto vertinimas:
Madagaskaro mėsos sklindžiai (Sambos)
Madagaskaro mėsos sklindžiai (Sambos)Ingridientai:200 g miltų, 100 g sviesto, druskos, vandens, 1 arbatinis šaukštelis kari (indiškų šafranų, raudonųjų pipirų ir kitų trintų prieskonių mišinys), aliejaus kepimui, 30 g aliejaus, 200 g maltos jautienos, 100 g svogūnų arba svogūnų l..
Recepto vertinimas: