20 rezultatų ieškant "aliejus"
Kūčiukai II Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0.5 kg miltų ne pilna stiklinė pieno (vandens) 50 g aliejaus žiupsnelis druskos 20-30 g mielių ketvirtis stiklinės aguonų 100 g cukraus Aguonų pienui: stiklinė aguonų 2 l vandens cukraus pagal skonį Gaminimas: 2/3 mi..
Recepto vertinimas:
Ispaniška (vegetariška) sriuba Gaspacho
Ispaniška (vegetariška) sriuba Gaspacho Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 pomidorai, 2 agurkai, 4 skilteles česnako, petražolė, pipirai, alyvų aliejus, 2 šaukstai vyno acto, 1 litras vandens, 1 salždi paprika, 2 svogūnai. Gaminimas: Verdančiu vandeniu nupl..
Recepto vertinimas:
Levante Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5 l Pienas0,5 l Vaisių sultys (apelsinų, obuolių)Saulėgrąžų aliejus200-300 gr. degtinė arba spiritas200 gr. (stiklinė) Rasalas (agurkų, pomidorų)Tomatų pastaKrapų nuoviras (2 pundeliai + 0.5 l)100 gr. CukrusPlakta grie..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g žiedinių kopūstų ( arba brokolių), svogūnas, obuolys, 2 šaukštai supjaustytų krapų, šaukštas petražolių lapų, aliejus. Gaminimas: Kopūstus nuplauname ir verdame iš pradžių atidengtame, po to - uždengtame puode, k..
Recepto vertinimas:
Baklažanų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 60 g baklažanų, 15 g morkų, 10 g pastarnokų, 15 g svogūnų, 5 g ankštiniu pipirų, 40 g bulvių, šaukštas manų kruopų, aliejus. Gaminimas: Vidutinio dydžio baklažanus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti aliejuje, apvoliojus miltuos..
Recepto vertinimas:
Morkų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 morkos su lapais, 2 vidutinės bulvės, svogūnas, krapai, petražolės, aliejus. Gaminimas: Bulves ir morkas švariai nuplaukite su šepetėliu. Bulves smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite stambia tarka. Dėkite į puodą bulves, morkas, supja..
Recepto vertinimas:
Salotos Jūros miškas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Virti jūros kopūstai, džiovinti grybai, rauginti agurkai, svogūnai, augalinis aliejus, citrinos sultys arba actas, prieskoniai. Gaminimas: Viską sumaišome Skanaus ..
Recepto vertinimas:
Salotos Žiema Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros kopūstai, agurkai (rauginti ar marinuoti) arba žali pomidorai, ridikas, svogūnas, virtas kiaušinis, augalinis aliejus arba majonezas. Gaminimas: Viską gerai sumaišome. Skanaus ! ..
Recepto vertinimas:
Silkė kopūstuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Silkė, virti jūros kopūstai, kvietinė duona, svogūnas, obuoliai, kiaušiniai, aliejus, actas. Gaminimas: Viską sumaišome. Skanaus ..
Recepto vertinimas:
Jūrų velnias Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros velnias Sviestas Aliejus virimui (neutralus) Miltai Pakepintos sezamo sėklos Sezamo aliejus ½ stiklinės balto vyno ½ citrinos kmynai druska salotos pomidorai Gaminimas: Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskri..
Recepto vertinimas:
Pomidorų padažas su česnakais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio pomidorai, 2 skiltelės česnako, žiupsnelis cukraus, 40 g alyvų aliejaus, druskos, pipirų. Gaminimas: Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupama odelė, išimamos sėklos. Gauta masė pagardinama k..
Recepto vertinimas:
Ryžių kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,5 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, 2 kiaušiniai, miltai, aliejus, sausainiai, grybų padažas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilki..
Recepto vertinimas:
Ryžių kotletai su šokoladiniu padažu
Ryžių kotletai su šokoladiniu padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1,5 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, kiaušiniai, miltai, aliejus, sausainiai, cukrus, vanilė, šokoladas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, n..
Recepto vertinimas:
Žuvis su varškės padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600g. žuvies 100 g. varškės sūrio 1 valgomas šaukštas grietinės 1 citrina 30 g. sviesto arba margarino 1 valgomas šaukštas pyrago džiuvėsėlių druska pipirai aliejus Padažui : 150 g. pieno 30 g. miltų 150 g. grietinėlės 40 g..
Recepto vertinimas:
Krokodiliena migdolu ir kivi padaze
Krokodiliena migdolu ir kivi padaze Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Krokodilienos file Druska Malta paprika Uogine paprika Cukrus Actas Aliejus Dziovintas bazilikas Skaldyti migdolai Kivi Apelsinai Baltas sausas vynas Anakardzio riesutai Ananasu sultys Krakmolas Gaminimas: Krokodilienos file pam..
Recepto vertinimas:
Grybai tešloje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g grybų, aliejaus, petražolių lapelių. Tešlai: 1 stiklinė miltų, 2 kiaušiniai, stiklinė pieno, 3 šaukštai aliejus, šaukštas tarkuoto sūrio. Gaminimas: Iš miltų, kiaušinių, aliejus, druskos ir tarkuoto sūrio išmaišyti tešlą. ..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g veršienos, 2 šaukštai citrinos sulčių, 0,5 stiklinės alyvų aliejus, svogūnas, pipirų, lauro lapas, druskos, marinuotų obuolių griežinėlių. Gaminimas: Veršieną supjaustyti ir pamušti. Tada apšlakstyti sultimis. Alyvų aliej�..
Recepto vertinimas:
Buviniai blynai su mesos idaru
Buviniai blynai su mesos idaru Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.Bulviu tarkiai, farsas, svogunas, druska, aliejus, kiausinis, aliejus, grietine. Gaminimas: bulves sutarkuojam, svoguna irgi,prieskoniai pagal poreiki, I ikaitinta keptuve, dedama tarkuota mase ir i viduri..
Recepto vertinimas:
Aliejus su priekoniniais augalais salotoms
Aliejus su priekoniniais augalais salotomsIngridientai:Išeiga-750 ml aliejaus 1 ryšelis šviežio pelerūno arba baziliko, arba 5-7 šakelės šviežio razmarino arba čiobrelio, 750 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus.Gaminimas Sudėkite prieskoninius augalus ant pjaustymo lentelės ir pako..
Recepto vertinimas:
Salotos VAIVORYKŠTĖIngridientai:2-3 bulvės, 2 raudonosios paprikos, 2-3 pomidorai, 2 svogūnai, indelis šprotų, 2 morkos, 1 burokas, švieži krapai, majonezas, aliejus (kepimui).GaminimasBuroką išvirti ir sutarkuoti, bulves nulupti, supjaustyti lazdelėmis ir iškepti. Morkas sutarkuoti, pap..
Recepto vertinimas: