Aliejus su priekoniniais augalais salotoms

Ingridientai:
Išeiga-750 ml aliejaus
1 ryšelis šviežio pelerūno
arba baziliko,
arba 5-7 šakelės šviežio razmarino
arba čiobrelio,
750 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus.
Gaminimas
Sudėkite prieskoninius augalus ant pjaustymo lentelės ir pakočiokite kočėlu. Sudėkite žalumynus į stiklinį butelį arba hermetiškai uždaromą stiklainį.

Supilkite aliejų į stiklainį, uždarykite ir palaikykite vėsioje vietoje 1-2 savaites, kad aliejus prisitrauktų prieskonių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!