20 rezultatų ieškant "aliejuje skrudinta vistiena"
Trumpai virta daržovių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 smulkiai supjaustyti, aliejuje pakepinti svogūnaismulkiai supjaustytas kopūstas2 šiaudeliais sutarkuotos morkoskonservuotų žalių žirnelių arba kukurūzų,2 skiltelės smulkiai supjaustytų česnakųžalių arba džiovintų pri..
Recepto vertinimas:
Spurgos su marmeladu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 150 g miltų, 60 margarino, 3 kiaušiniai, žiupsnelis druskos, aliejaus virimui, 250 g slyvų marmelado, stiklinė vandens. Gaminimas: Į puodą supilti vandenį, sudėti margariną ir kaitinti, kol margarinas ištirps, suberti druską ir už..
Recepto vertinimas:
Lietuviški baklažanai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: vidutiniai baklažanai 4 skiltelės česnako 2 svogūnai 2 šaukšteliai aštrių garstyčių 1 šaukštelis druskos 8 šaukštai džiūvėsėlių 2 šaukštai sviesto 3 šaukštai aliejaus Gaminimas: Baklažanai nuplaunami, išilgai perpjauna..
Recepto vertinimas:
Baklažanai aliejuje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų reikia 200 g svogūnų, 400 g morkų, 200 g salierų šaknų, petražolių lapelių ir krapų 800 ml aliejaus. Gaminimas: Jauni, švieži baklažanai nuplaunami, nupjaunami vaiskočiai kartu su dalimi vaisiaus ir dalimis..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su kumpiu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: 600g su lupenomis virtų bulvių, 200g rūkytos šoninės, maltos paprikos, 1/2 galvutės gūžinės salotos, česnako skiltelės, 200g silkių aliejuje, druskos, 3 šaukštų aliejaus. Gaminimas: Bulves nulupkite, šonin..
Recepto vertinimas:
Krekeriai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg bulvių, stiklinės aliejaus, druskos. Gaminimas: Skustas bulves pjaustome 3-4 cm storio griežinėliais.Kepame dalimis - pirmiausiai ant silpnos ugnies aliejuje, paskui antrą sykį - vėl aliejuje, bet ant stiprios liepsnos.Bulvės išsipučia, pasid..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g veršienos, 2 šaukštai citrinos sulčių, 0,5 stiklinės alyvų aliejus, svogūnas, pipirų, lauro lapas, druskos, marinuotų obuolių griežinėlių. Gaminimas: Veršieną supjaustyti ir pamušti. Tada apšlakstyti sultimis. Alyvų aliej�..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su Savojos kopūstu
Balandėliai su Savojos kopūstuIngridientai: Savojos kopūsto gūžė (nedidelė), 100 g cukinijos, po pusę raudonosios ir geltonosios paprikos, raudonasis svogūnas, 15 g sojų padažo, 0,5 stiklinės apvaliųjų ryžių, alyvuogių aliejaus, druskos, prieskonių. Padažui: pusė..
Recepto vertinimas:
Pomidorų sriubaIngridientai : 4-5 prinokusių pomidorų 1 svogūno pusės stiklinės ryžių petražolių salierų pipirų saldžios paprikos miltelių alyvų aliejaus 1.5 l vandens česnakų Gaminimas: Pomidorus supjaustyti ir pakepinti alyvų aliejuje kol suminkštės, po to pe..
Recepto vertinimas:
Aliejuje kepta plekšnė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 plekšnės pienas 0,5 citrinos sultys 30 g miltų 50 g aliejaus druskos pipirų Gaminimas: Žuvis nuvalome, išimame vidurius, nupjaustome galvas, gerai išplaun..
Recepto vertinimas:
Mėsos faršo kepsneliaiIngridientai: 500g mėsos faršo 2 svogūnų 1 didelės morkos 1 kiaušinio 4 didelių vaflių lakštų pipirų ir kt.prieskonių druskos džiūvesėlių apvoliojimui 4 kiaušinių kepsnelių mirkymui aliejaus kepimui Gaminimas: Morkas sutarkuotis per burok..
Recepto vertinimas:
Plekšnė atlanto padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g plekšnės, aliejaus. Padažui: paprika, skardinė ananasų, šaukštas razinų, 50 g pomidorų tyrės, kečupo, gvazdikėlis, druskos, aliejaus, aitriosios paprikos. Gaminimas: Paruošti padažą: papriką supjaustyti ir pakepinti ali..
Recepto vertinimas:
Saldi silkėIngridientai: Silkės Svogūno morkos majonezo cukraus Silkę pamirkyti kelias valandas, kad nebūtų sūri. Morkas išverdame nesūdytame vandenyje. Svogūnus kepame aliejuje taip pat be jokių prieskonių.Į silkinę dedame mažais gabalėliais supjaustyta silkę, ant silkių..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su kumpiu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: 600g su lupenomis virtų bulvių, 200g rūkytos šoninės, maltos paprikos, 1/2 galvutės gūžinės salotos, česnako skiltelės, 200g silkių aliejuje, druskos, 3 šaukštų aliejaus. Gaminimas: Bulves nulupkite..
Recepto vertinimas:
Šalta nugarinė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg nugarinės, 2.aliejaus, 3.2 svogūnai, 4.3 gvazdikėliai, 5.0,5 šaukštelio čiobrelių, 6.lauro lapelis, 7.2 šakelės petražolių, 8.8 juodieji pipirai, 9.druskos. Gaminimas: Puode užvirinti į marlę sudėtus prieskonius, svogūnus. Mės..
Recepto vertinimas:
Citrinos marinatas vištienai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 didelės česnako skiltelės 2.100 ml alyvų aliejaus 3.3 šaukšteliai tamsaus rudo cukraus 4.2 šaukšteliai švelnaus acto 5.1 - 2 šaukšteliai garstyčių 6.50 ml šviežių citrinos sulčių 7.50 ml šviežių apelsinų ar laimo..
Recepto vertinimas:
Žuvis daržovių marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg menkės, karoso ar kitos žuvies, 2.0.5 stiklinės miltų, 3.2 morkos, 4.1 petražolė, 5.3 svogūnai, 6.0.5 stiklinės pomidorų košės 7.0.5 stiklinės aliejaus, 8.1 lauro lapelis, 9.5 pipirai, druskos, acto pagal skonį, 10.1 arb..
Recepto vertinimas:
Žuvies kukuliai pomidorų padaže
Žuvies kukuliai pomidorų padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1kg žuvies(menkės, ešerių ar kt) 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.1 kiaušinis, 4.2 svogūnai, 5.1/3 stiklinės aliejaus, 6.2 šaukštai grietinės, 7.3 šaukštai pomidorų košės, maltų pipirų, druskos, ..
Recepto vertinimas:
Jautienos "šmotų" sriubaIngridientai:400 g. jautienos, 200 g. perlinių kruopų, 4-5 morkos, 5 svogūnai, 6 šaukštai grietinės, maltų juodųjų pipirų, druskos, aliejaus kepti, žiupsnelis bazilikų ir čiobrelių.Gaminimas Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome dideliais gabalais. Pa..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas sluoksniuotas varškės tešlos pyragas
Pikantiškas sluoksniuotas varškės tešlos pyragasIngridientai:Tešlai: 300 g liesos varškės; 9 kiaušiniai; 200 ml pieno; 120 g kvietinių miltų; Druskos; Aliejaus; 100 g fermentinio sūrio. Pirmam įdarui: 6 pomidorai; 100 g lašinukų; Druskos ir maltų pipirų. Antram įdarui: 1 svogū..
Recepto vertinimas: