Upėtakis, įdarytas kepenėlėmis (Ramunės)
Ingridientai:Upėtakio,
keptų morkų su svogūnais,
kepenėlių,
druskos,
pipirų,
sviesto.
Gaminimas
Kepenėles troškinti 5 - 7 minutes. Susmulkinti, įdėti keptas morkas su svogūnais, druskytės, pipiriukų ir kapoti, kol pasidarys vientisa masė. Upėtakiui išimti pagrindinį kaulą ( stuburkaulį ), papipirinti, trupučiuką druskytės. Tada sudėti kepenėlių faršą ir kepti keptuvėje svieste. Tinka ryžiai, bulvytės fri, košė....
Pastabos.
Jei darau Kūčiom, nededu kepenėlių, o dedu virtus džiovintus baravykus. Bet man su kepenėlėm skaniau.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!