21 rezultatų ieškant "actu"
Ledjūrio menkių kepsneliai Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 4 ledjūrio menkių filė druskos pipirų saujelės krapų 8 šaukštų aliejaus 600 g virtų bulvių agurko svogūno šaukštelio garstyčių 2 šaukštų vyno acto 100 ml mėsos sultinio šaukšto smulkintų svogūnų laiškų Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Marinuotos strimėlės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 šaukštų alyvuogių aliejaus 12 mažų strimėlių druskos, pipirų šaukšto citrinų sulčių 50 g miltų saujelės raudonėlių 3 mažų aitriųjų paprikų 2 raudonųjų svogūnų skiltelės česnako 50 g vyno acto šaukštelio cuk..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir obuolių salotos su grietinėle
Bulvių ir obuolių salotos su grietinėle Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 2 salierai, 3 rūgštūs obuoliai, 2 šaukštai acto, 2 šaukštai aliejaus, druska. Padažui: 1 citrinos sultys, 0,5 šaukštelio garstyčių, druska, pipirai, 0,5 stiklinės plaktos grietinėlės, 0,5 sti..
Recepto vertinimas:
Maltos vištienos kepsniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Pusė vištos, 1 stiklinė grietinėlės, 250 g slyvų, 1 šaukštas sviesto, druskos, pipirų, salotų lapų, acto, aliejaus. Gaminimas: Vištą nuvalykite nuo kaulų ir tris kartus permalkite. Į masę įberkite prieskonių iš maišant ..
Recepto vertinimas:
Jautiena su kilkėmis ir citrina
Jautiena su kilkėmis ir citrina Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 50 g lašinių, 30 g riebalų, 5 kilkės, tarkuotos citrinos žievelės, 0,5 citrinos, petražolių lapelių, 4 šaukštai acto, 0,5 stiklinės sauso vyno, 0,5 šaukštai miltų. Gaminimas: Į mėsa prismaigstyti plon..
Recepto vertinimas:
Salotos su bananais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 lapinės salotos 2 morkos 2 bananai 1 obuolys 1 citrinos sultys 1 kiaušinio trynys 1/3 stiklinės alyvų aliejaus 1 šaukštas acto druskos,cukraus, pipirų Gaminimas: Nuplautas salotas suplėšyti, bet nesuspausti. Morkas nuplauti, nuskusti ir..
Recepto vertinimas:
Žuvis, troškinta su grybais ir daržovėmis
Žuvis, troškinta su grybais ir daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g žuvies filė, druskos, citrinos sulčių arba acto, 1 svogūnas, sviesto, 1 morka, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, 1 raugintas agurkas, 1 obuolys, 1 stiklinė marinuotų grybų, 0,5 stiklinės sultinio, 3 šv..
Recepto vertinimas:
Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai
Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 šaukšteliai maltų džiovintų peletrūnų (estragonų) 1 stiklinė sauso baltojo vyno 3 šaukštai aliejaus 1 šaukštas kaparėlių (arba aštriai marinuotų smulkintų agurkų) 3 šaukštai baltojo vyno acto ..
Recepto vertinimas:
Įvairių daržovių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g. įvairių daržovių (morkų, petražolių, salierų, porų, žaliųjų žirnelių, agurkų, pomidorų), 2 obuoliai, 4 šaukštai aliejaus, acto, druskos, cukraus. Gaminimas: Obuoliai, morkos, salierai ir petražolės nuvalom..
Recepto vertinimas:
Naminis medaus tortasIngridientai: 1 stiklinė medaus, 1 stiklinė cukraus, 3 kiaušiniai, 1 pakelis sviesto, 5 stiklinės miltų, 1 šaukštelis kepimo miltelių arba sodos Gaminimas: Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kait..
Recepto vertinimas:
Japoniškos ryžių salotos Patiekalo šalis: Japonija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 stiklinė ryžių, 250g jautienos, 1 apelsinas. Padažui: 1 kiaušinio trynys, 1 šaukštelis garstyčių, 1 šaukštelis cukraus, 1 šaukštas acto, 130g aliejaus, 1 apelsinas, 1 šaukštas miltų, 1/2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Bandelės su svogūnais ir kiaušiniais
Bandelės su svogūnais ir kiaušiniais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200g svogūnų aliejaus 2 šaukštai cukraus 1/4 šaukštelio druskos 1 šaukštas vyno acto žiupsnelis maltos aitriosios paprikos 4 bandelės 8 kiaušiniai Gaminimas: Nuluptą svogūną supjaustyti griežinėliais ir 10 mi..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir dešrelių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g. dešrelių, 30 g. pomidorų, 100 g. svogūnų, 1 stiklinė majonezo, acto, druslos, cukraus, pipirų, salotų lapelių. Gaminimas: Pomidorai ir dešrelės supjaustomi plonais griežinėliais ir susluoksniuojami salotinėje..
Recepto vertinimas:
Jautienos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g. liesos jautienos krūtininės, 400 g. virtų bulvių, 0,5 stiklinės sauso balto vyno, 5 šaukštai aliejaus, 150 g. pomidorų, 2 svogūnai, druskos, pipirų, acto, petražolų lapelių. Gaminimas: Virta mėsa plonai supjaustoma, o bulv..
Recepto vertinimas:
Agurkų ir pomidorų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 20 g. pomidorų, 250 g. agurkų, svogūnų laiškų, krapų, acto, druskos, cukraus. Gaminimas: Pomidorai ir nulupti agurkai supjaustomi plonais griežinėliais ir, pabarstant druska, susluoksniuojami salotinėje. Salotos pašlaksto..
Recepto vertinimas:
Orinis žuvies pyragas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg žuvies filė, 2.50 g pieniškų dešrelių, 3.50 g lašinių, 4.2 riekelės baltos duonos, didelis svogūnas, 5.5 valgomieji šaukštai pieno, 6.1-2 arbatiniai šaukšteliai kapotų kaparių, 7.0,5 stiklinės smulkiai sukapotų petražo..
Recepto vertinimas:
Silkė daržovių rinkinyje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 silkės, 2.4 bulvės, 3.3 morkos, 4.1 burokėlis, 5.1 stiklinė žalių žirnelių, 6.0.5 stiklinės pupelių, 7.2 svogūnai ar svogūnų laiškų, acto, aliejaus, cukraus. Gaminimas: Bulves, morkas, burokėlius, pupeles ir žirnel..
Recepto vertinimas:
Rizotas su pupomis ir balzaminiu actu
Rizotas su pupomis ir balzaminiu actuIngridientai:4 porcijoms: 90 g gabalėliais supjaustytos mėsos ar kumpio; 60 g sviesto; 2 smulkiai supjaustyti nedideli svogūnai; 1 kg šviežių arba šaldytų pupų; 3 stiklinės (750 ml) verdančio daržovių sultinio; Druska; 350 g rizoto ryžių; 90 ml sa..
Recepto vertinimas:
JAUTIENOS ŠAŠLYKAIIngridientai:200g jautienos1 svogūnas30g vyno acto20g citrinos sulčių7g bazilikodruskos, pipirųGaminimasMėsą supjaustyti gabaliukais po 30-40g. Smulkiai supjaustome svogūną ir sudedame su mėsa į vieną indą. M..
Recepto vertinimas:
Su actu marinuoti žalieji žirneliai
Su actu marinuoti žalieji žirneliaiIngridientai:1 l vandens, 250 ml 9% acto, 1 šaukštas druskos, 3 šaukštai cukrausGaminimasIšgliaudytus žirnelius suberti į puodą, virti 3-5 min., priklausomai nuo jų subrendimo. Išgriebus iš vandens, p..
Recepto vertinimas:
Varškės pyragasIngridientai:100 g margarino kepiniams 150 g cukraus migdolų esencijos ~250 g miltų (gali prireikti ir šiek tiek daugiau) 3 kiaušinių 1/2 šaukšto sodos acto nugęsinimui VIRŠUI: 600 g varškės 2 kiaušinių cukraus, pagal skonį (~150 g) vanilės esencijos džiovintų vaisi..
Recepto vertinimas: