25 rezultatų ieškant "SULTINYS"
Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa
Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa Ingridientai: 500g margarino 500g grietinės 2 kiaušiniai iš akies miltų [apie 300-400g, kad išeitų minkoma tešla] Įdarui: geriausiai žinoma tiktų aviena, tačiau neblogai išeina ir su naminiu faršu [iš akies ]kmynai [pora arbatinių šaukš..
Recepto vertinimas:
Sultinys su makaronais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kaulų, 200 g jaučių šonkaulių, 1 šaukštelis pipirų grūdelių, 1 lauro lapelis, ryšelis prieskoninių žalumynų (petražolių, porų, salierų lapelių, šiek tiek čiobrelių), 1 morka, 1 petražolės šaknis, 100 g saliero, 1..
Recepto vertinimas:
Daniškas kumpis Patiekalo šalis: Danija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: plonos riekelės virto kumpio 8 vnt kapotas svogūnas 1 vnt kumpio sultinys 2 stiklinės sviestas 15 g pomidorų tyrė 2 šaukštai šviežiai malti pipirai grietinė 1 stiklinės smulkiai kapotos petražolės Gaminimas: 4 a..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiška žuvienėIngridientai: 1-2 kg žuvies 1-2 did. svogūnai Lauro lapų Pipirų Žuvies prieskonių 1-1,5L vandens sultinio virimui 1l pieno 1 stiklinė ryžių Krapų Morkų Gaminimas: Žuvis išvaloma, sudedama į šaltą vandenį ir užverdama. Virti apie 1,5 val...
Recepto vertinimas:
Agurkinė sriuba Ingridientai: 400 gramų jautienos ar vištienos sriubos rinkinio 1 svogūno 1 didelės morkos 4 raugintų agurkų 2 didelės bulvės 1/2 stiklinės ryžių ar perlinių kruopų lauro lapų česnaku petražolių pipirų Gaminimas Iš sriubos rinkinio, svogūno, lauro la..
Recepto vertinimas:
Armėniška sriubaIngridientai: 500-700g jautienos antrekoto arba avienos 1 baklažano 2 saldžių paprikų 1 didelių morkų 2-3 bulvės 2 galvos svogūnų 2 aitriosios paprikos (čili) 0,5l pomidorų pastos baziliko pipirų lauro lapų druskos 2,5 l vandens alyvų aliejaus Paruo..
Recepto vertinimas:
Pagrindinis rudasis padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai riebalų, 2 šaukštai miltų, 0,5 litro sultinio ar sulčių atsiradusių kepant mėsą, druskos, pipirų, 1 - 2 šaukšteliai sviesto, (1 - 2 šaukštai grietinės ar grietinėlės). Gaminimas: Įkaitintuose riebaluos..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais
Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500g. pomidorų, 100g. morkų, 100g. salierų, 100g. porų, 30g. sviesto, 1l žuvies sultinio, druskos ir pipirų, 200g. žuvies filė. Sultinys : 2l vandens, ryšelis šakniavaisių, 2 česnakų skilteles, 3 čiobrelių š..
Recepto vertinimas:
Ryžių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,2 kg vištienos 0,5 kg jautienos kaulų 2 morkos petražolė pusė saliero pusė stiklinės ryžių druskos krapų kvapiųjų pipirų lauro lapelių 2 l vandens Gaminimas: Iš paruoštos sukapotos vištienos, susmulkintų jautienos kaulų ir prieskon..
Recepto vertinimas:
Lietuviški barščiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė rūkyto kumpio sultinio pusė rauginto burokėlio griežinėlis rūkyto kumpio 1 svogūnas 1 morka 2 lauro lapai petražolių, pipirų Gaminimas: Rūkyto kumpio ar kitų rūkytų produktų sultinys iškoš..
Recepto vertinimas:
Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše
Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g virtos arba keptos paukštienos, 300 g šviežių grybų, 2 šaukštai margarino arba sviesto, 1 stiklinė sultinio arba mėsos padažo, 2 šaukštai rūgšėių sulčių arba vyno, druskos, pipirų, 2 �..
Recepto vertinimas:
Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais
Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Triušis (2kg), 2.1kg priekonių šakniavaisių (morkų, petražolių, saliero), po 3 juoduosius ir kvapniuosius pipirus, 3.2 lauro lapeliai, druskos, pipirų. Kukuliams: 4.0,5 stiklinės grietinės, kiau..
Recepto vertinimas:
Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė
Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g vandens, 20g karpių, 20g lynų arba lydekų, 20g ešerių, 20g kuojų, 10g ungurio, 12g morkų, 12g svogūnų, 3g česnakų, 3g krapų, 3g petražolių, 100g sterko filė, 2g druskos,..
Recepto vertinimas:
Grybų sultinysIngridientai:300 g džiovintų baravykų 100 g įvairių džiovintų grybų 2 morkos petražolių 1 poras (baltoji dalis) 1/2 saliero 75 ml sauso chereso 1 šaukštas sviesto pipirų druskosGaminimasIš įvairių grybų išvirkite sultinį, prieš tai juo..
Recepto vertinimas:
Veršienos sultinysIngridientai:250 g veršienos krūtininės 250 g veršienos kaulų 1 poras 1 morka 1 ropė 1 saliero stiebas 1 šviežia petražolė 1 ultinio kubelis 1 virtas šparagas 100 g konservuotų arba šaldytų žirnelių 100 g druskaGaminimasVeršien�..
Recepto vertinimas:
Jautienos sultinysIngridientai:250 g jautienos kaulų 375 g jautienos 1 poras 1 ropė 1 morka 1 svogūnas 1 saliero stiebas sviesto 20 g sultinio kubelis druskosGaminimasNuplaukite ir sukapokite jautienos kaulus (tai galėtų padaryti ir mėsininkas). Į puodą įpilkite 2 1 šalto vandens, pa..
Recepto vertinimas:
Vištienos sultinysIngridientai:250 g vištų šlaunelių 500 g vištos krūtinėlės 1 poras 1 morka 1 ropė 1 saliero stiebas 200 g virtų šparagų 100 g konservuotų arba šaldytų žirnelių 10 g šviežių petražolių druskosGaminimasĮ puodą įpilkit..
Recepto vertinimas:
SultinysIngridientai:1 kg jautienos su kaulais, 2 svogūnai, 1—2 morkos, saliero, porų, petražolių, 3 lauro lapeliai, 5—6 pipirai, druskos, 3,5l. vandens.Gaminimas Mėsa nuplaunama, sukapojama į 3—4 dalis, užpilama šaltu vandeniu ir verdama ant stiprios ugnies. Pri..
Recepto vertinimas:
Baršteliai su ausytėmisIngridientai:700 g jautienos, 300 g burokėlių, 150 g prieskoninių daržovių (1 svogūnas, petražolių, krapų, saliero), 6 pipirai, 1 lauro lapelis, 20 g cukraus, citrinos rūgšties, 1 šaukštelis krakmolo, 2—3 riekelės džiovintos duonos, 2—3 ..
Recepto vertinimas:
Perlinių kruopų sriubaIngridientai:0,5kg jautienos su kaulais, 4 šaukštai perlinių kruopų, 1 morka, 0,5 stiklinės grietinės, 2—3 džiovinti grybai, petražolių, 1 lauro lapelis, 10 g sviesto, druskos, 2l. vandens.Gaminimas Iš jautienos su kaulais, morkos, džiovintų, gerai..
Recepto vertinimas:
Ryžių sriubaIngridientai:0,5kg vištienos, 0,5kg jautienos kaulų, 2 morkos, 1 petražolė, 0,5 saliero, 120 g ryžių, druskos, krapų, kvepiančiųjų pipirų, lauro lapelių, 2l. vandens.Gaminimas Paruošta vištiena sukapojama, jautienos kaulai susmulkinami, ir kartu su prieskoninėm..
Recepto vertinimas:
Vištienos sultinys su virtinukais, įdarytais jautiena
Vištienos sultinys su virtinukais, įdarytais jautienaIngridientai:Sultinius: 1 kg. vištienos su kaulais, 1 morka, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis, kvapniųjų pipirų grūdelių, 3l. vandens, petražolių lapelių. Virtinukams: 400g. maltos jautienos, 1 svogūnas, 2 stiklinės miltų, 1 kiau..
Recepto vertinimas:
Madridietiškas mėsos sultinys su daržovėmis
Madridietiškas mėsos sultinys su daržovėmisIngridientai:350 g turkiškų žirnių, 500 g jautienos, 1 karka, 1 smegeninis kaulas, pusė vištos, 4-5 l vandens, 400 g bulvių, 150 g morkų, 60 g svogūnų, 200 g šparaginių pupelių, 200 g kopūsto, 300 g baltųjų runkelių, 250 g špinatų, dr..
Recepto vertinimas:
Argentinietiškas jautienos sultinys (Potaje de la pampa)
Argentinietiškas jautienos sultinys (Potaje de la pampa)Ingridientai:4-5 l šalto vandens, 1 kg 500 g jautienos (šlaunies), 200 g morkų, 125 g ropių, 250 g porų, 2 maži džiovinti ankštiniai pipirai, 60 g turkiškų žirnių, 400 g salierų šaknų, 150 g saldžių batatų, 400 g kukurūzų g..
Recepto vertinimas:
RYŽIŲ SRIUBAIngridientai:1,2 kg vištienos0,5 kg jautienos kaulų2 morkospetražolėpusė salieropusė stiklinės ryžiųdruskos krapųkvapiųjų pipirųlauro lapelių2 l vandensGaminimasIš paruoštos sukapotos vištienos..
Recepto vertinimas: