25 rezultatų ieškant "kepta m"
Lašiša su greipfrutų salotomis
Lašiša su greipfrutų salotomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio greipfrutų 2 guželių įvairių salotų 150 g salierų stiebų 4 šaukštų balzaminio acto 6 šaukštų vynuogių sėklų aliejaus druskos pipirų 240 g lašišos filė šaukšto alyvuogių aliejaus 4 šau..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas su džiovintomis slyvomis
Keptas kalakutas su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Kalakutas (4-5 kg) Šaukštas druskos 0,5 šaukštelio pipirų 0,5 kg džiovintų slyvų be kauliukų stiklinė vandens 4 stiklinės pjaustytų obuolių stiklinė džiūvėsėlių 2 šaukšteliai citrinų sulčių šauk..
Recepto vertinimas:
Kepta višta arba gaidys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 50 g rūkytų lašinių, 1 šaukštas taukų, 1 šaukštas sviesto, petražolių, druskos, citrinos sulčių. Gaminimas: Vištą nuvalykite, įtrinkite druska. Krūtinę ir šlauneles prismaigstykite supjaustytų lašinukų. Vištą..
Recepto vertinimas:
Kepta menkė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 4 gabalai menkės po 200 g; 2 citrinų sultys; 2 citrinos; 6 šaukštai alyvų aliejaus; 1 ryšelis petražolių; 1 šaukštelis rozmarinų; 1 šaukštelis čiobrelių; maltų pipirų, druskos. Gaminimas: 1.Žuvį nuplaunama..
Recepto vertinimas:
Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas
Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 145 g žuvies, 150 g bulvių, 5 g džiuvėsėlių, 15 g sviesto, 150 g padažo, pipirų, žalumynų, druskos Gaminimas: Išdarinėtos žuvies gabalėlius dėkite ant sviestu pateptos keptuvės, apdėkite žaliu bulvių g..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis marinate Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 100 g daržovių, 5 g augalinio aliejaus, 5 g miltų, 75 g marinato, 10 g žalumynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Žuvį supjaustykite, apibarstykite druska, pipirais, apvoliokite miltais ir kepkite aliejuje. Ataušintą dėkite ..
Recepto vertinimas:
Jautiena kepta ant iešmo Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g jautienos, svogūnas, 100 g vyno, druskos, pipirų, džiovintų raugerškio uogų, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į indą kartu su prieskoniais, įpilti vyno ir palaikyti 3 dienas šaltai. Paskui suverti ant iešmo i..
Recepto vertinimas:
Kepta jautiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, 400 g riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir pamušti. Apibarstyti druska, pipirais ir kepti. Galima prieš patiekiant apipilti vynu ir patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Kepti avienos griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2 šaukštai riebalų, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Tada pabarstyti druska, pipirais ir kepti keptuvėje 12 minučių. Patiekti su kepta duona arba bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Kepta aviena su ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos, 3 obuoliai, 2 šaukštai sviesto, ½ šaukto miltų, druskos, pipirų. Garnyrui: ½ stiklinės ryžių, 600 g morkų, indelis konservuotų žirnelių, 2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti ir sudėt..
Recepto vertinimas:
Aviena, kepta riebaluose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, šaukštas miltų, kiaušinis, 3 šaukštai džiūvėsėlių, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pavolioti miltuose, kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepti. Patiekti su keptomis bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Kiauliena tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 kiaulienos griežinėliai, druskos, pipirų, riebalų. Tešlai: 0,5 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės pieno, kiaušinis, druskos, cukraus, šaukštelis citrinos sulčių. Gaminimas: Mėsą pamušti, pakepinti, apibarstyti druska ir pipirais. Milt..
Recepto vertinimas:
Kepta vištiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g vištienos, druskos, citrinos sulčių, 3 šaukštai miltų, riebalų, petražolės šaknis, 2 morkos, poras, pomidorų padažo, 6 bulvės, aštraus padažo, 2 stiklinės sultinio, obuolys. Gaminimas: Minkštimą supjaustyti gaba..
Recepto vertinimas:
Ant iešmo kepta kalakutiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg kalakuto, druskos, citrinos sulčių, 2 šaukštai sviesto, 2 obuoliai, 6 pomidorai. Gaminimas: Paukštieną supjaustyti, įtrinti druska, citrinos sultimis ir palaikyti 30 minučių šaltai. Mėsą suverti ant iešmo ir kepti palais..
Recepto vertinimas:
Kepta antis su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g virtos antienos, 4 svogūnai, 8 pomidorai, aliejus, 2 obuoliai, aštraus padažo, druskos, pipirų, pomidorų padažo. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, svogūnus apvirti. Mėsą, svogūnus ir pomidorus pakaitomis suverti ant iešmo. Al..
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba su kepta mėsa Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 - 400 g. minkštos jautienos, 1 šaukštas riebalų arba sviesto, 1 salieras ar petražolė, 8 - 10 bulvių, 200 g. šviežių ar 30 g. džiovintų grybų, 2 nedideli rauginti agurkai, druskos, pipirų, (žalumynų), grietinės Gamini..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis su sezamo sėklom Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijos 1/4 stiklinės miltų 1 šaukštelis druskos žiupsnelis pipirų 1/4 stiklinės sezamo sėklų 1 kiaušinis 1 šaukštas pieno 4 bet kokios baltos žuvies muštiniai (apie 900 g) 2 šaukštai sviesto 2 šaukštai aliejaus 1/3 ..
Recepto vertinimas:
Keptas kumpis su garstyčiomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 85 g virto kumpio, 10 g kiaulės taukų, 100 g pomidorų arba svogūnų, 15 g paruoštų stalo garstyčių, 150 g priedo. Gaminimas: Virtą kumpį supjaustykite plonais, plačiais griežinėliais, iš abiejų pusių aptepkite stalo gars..
Recepto vertinimas:
Kepta jūros lydeka marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg jūros lydekos, stiklinė miltų, pipirų, druskos, aliejaus. Marinatui: svogūnas, petražolės šaknis, gabaliukas saliero, juodųjų pipirų, 3 lauro lapeliai, kvapniųjų pipirų, 0,5 stiklinės acto, cukraus, druskos. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Keptas kiaulienos vyniotinis su slyvomis
Keptas kiaulienos vyniotinis su slyvomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg kiaulienos nugarinės, 100 g džiovintų slyvų, druskos, garstyčių, vandens arba sultinio, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis, 2 šaukšteliai miltų , grietinės. Gaminimas: Mėsą, išėmus šonkaulius, įtrinti dru..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos šoninė, kepta su daržovėmis
Kiaulienos šoninė, kepta su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg šviežios, šiek tiek pasūdytos arba rūkytos šoninės, vandens, druskos, 1 didelis griežtis, 8-10 bulvių , 1/2 kopūsto, 4-5 morkos, 2 dideli arba 4-5 maži svogūnai. Gaminimas: Šviežią mėsą įtrinti druska ..
Recepto vertinimas:
Kepta žąsis su garstyčiomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Žąsis, 300 g garstyčių, 5 šaukštai džiūvėsėlių, 3 šaukštai sojos padažo, 5 šaukštai aliejaus, šaukštas čiobrelių, druskos, pipirų. Gaminimas: Žąsį nuvalyti ir supjaustyti porcijomis. Tada įtrinti druska, pipirai..
Recepto vertinimas:
Ant iešmo kepta vištiena su daržovėmis
Ant iešmo kepta vištiena su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, citrinos sulčių, druskos, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas supjaustytų žalumynų, 2 obuoliai ar 1 apelsinas, 8 maži pomidorai, vaisių padažo. Gaminimas: Paukštieną kartu su kaulais supjaustyti gabalais, ..
Recepto vertinimas:
Vištiena, kepta ant iešmo Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g vištienos, 0,5 stiklinės citrinos sulčių ar baltojo vyno, 1 stiklinė tarkuotų svogūnų, 1,5 šaukštelio druskos, 1 tarkuota petražolė, 4 šaukštai ištirpinto sviesto, 1 šaukštelis aštraus padažo. Gaminimas: Vištieną..
Recepto vertinimas:
Keptas kumpis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g kiaulienos kumpio, 2.100 g lašinių, 3.pipirų, 4.lauro lapelis, 5.gvazdikėlių, 6.česnako, 7.druskos. Gaminimas: Kumpyje pradurti skylutes ir įdėti česnako, lašinukų, gvazdikėlių, pipirų. Tada įtrinti druska. Į indą įpilti 3 šau..
Recepto vertinimas: