Krepšeliai su silkės kremu

Ingridientai:
Krepšeliams:
200 g sviesto,
1 kiaušinis,
350 g miltų,
truputis druskos.

Silkės kremui:
200 g graikinių riešutų,
6 silkių filė juostelės,
5-6 kietai virti kiaušiniai,
4 šaukštai citrinų sulčių,
žalių krapų šakelių,
4 šaukštai majonezo.

Papuošimui:
2 silkių filė juostelės,
1 citrina,
alyvų,
petražolių šakelių.
Gaminimas
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame trapią tešlą ir 30 min. laikome šaltai. Formuojame krepšelius ir kepame 170° C temperatūroje. Įdarui sukapojame riešutus ir kiaušinius. Smulkiai supjaustome silkę. Viską dubenyje sumaišome su citrinų sultimis, majonezu ir susmulkintais krapais. ĮĮdaro pripildome krepšelius ir papuoššiame citrinos skiltelėmis, silkės gabalėliais, alyvų juostelėmis ir petražžolių ššakelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!