Libanietiški moliūgų kukuliai
Ingridientai:6 nedideli moliūgai,
100-200 g tarkuotų džiūvėsėlių,
aliejaus kepimui,
100 g Parmos arba Balkanų sūrio,
2 kiaušiniai,
druskos,
pipirų.
Gaminimas
Moliųgus nulupkite, supjaustykite riekelėmis ir 10 minučių pavirinkite sūdytame vandenyje. Tada sugrūskite. Į gautą košę suberkite 100 g tarkuoto sūrio, supilkite 2 išplaktus kiaušinius, kad tešla būtų reikiamo tirštumo, įberkite tarkuotų džiūvėsėlių. Padarykite mažo kiaušinio dydžio rutuliukus, pavoliokite džiūvėsėliuose ir iškepkite karštame aliejuje.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!