20 rezultatų ieškant "apkepo"
Makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 ml makaronų (bet kokios rūšies) 2 kiaušiniai 300 ml pieno ½ arbatinio šaukštelio picos prieskonių ½ arbatinio šaukštelio druskos 4 pomidorai apie 125 g ančiuvių (filė) 300 ml tarkuoto sūrio Gaminimas: Makaronus išvirkite, nup..
Recepto vertinimas:
Varškės apkepėlis vasarai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 pakeliu norimo riebumo varskes (600 g.) 2 kiausiniu 4 saukstu cukraus (kas megsta saldziai, galit deti 6) 150 g. grietineles (arba pieno) 1/2 stiklines kuskuso kruopu (stambiu kvieciu kruopos, panasios i soru kruopas, tokios gelsvos) a..
Recepto vertinimas:
Varškės apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5kg varškės 4 kiaušiniai 3 šaukštai sviesto 3 šaukštai cukraus 3 šaukštai manų kruopų 0,5 stiklinės pieno truputi druskos Gaminimas: Manų kruopos užpilamos pienu ir pusvalandžiui paliekama, kad šiek tiek išbrinktų. Kiaušinių tr..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir kumpio apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 pomidorai, 300 g virto rūkyto kumpio, 3 virtos bulvės, 2 – 3 šaukštai sviesto, 3 kiaušiniai, 6 šaukštai pieno, 1 šaukštas miltų, druskos, pipirų, džiūvėsėlių. Gaminimas: Pomidorus supjaustyti ir pabarstyti druska, pip..
Recepto vertinimas:
Makaronų apkepas su obuoliaisIngridientai: 300g makaronų 0,5kg obuolių 3-4 kiaušiniai stiklinė cukraus 3 stiklinės pieno vanilinio cukraus graikinių riešutų Paruošimo būdas: Makaronus išvirti , nuvarvinti vandenį . Pusę makaronų dėti į keptuvę , ant jų - sluoksnį t..
Recepto vertinimas:
Ryžių apkepas su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.3 stiklinės virtų ryžių 2.3 obuoliai 3.3 kiaušiniai 4.2 šaukštai sviesto 5.0,5 stiklinės džiūvėsėlių cukraus, cinamono Gaminimas: Obuolius nulupti, pašalinti sėklalizdžius, supjaustyti plonais griežinėliais. Kiaušini..
Recepto vertinimas:
Purus kiškienos arba triušienos apkepas
Purus kiškienos arba triušienos apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g žalios arba 300 g virtos mėsos, 2.250 g liesos arba sluoksniuotos kiaulienos, 3.2 dideli svogūnai, 4.1 petražolės šaknis, 5.1 morka, 6.3 šaukštai žalumynų, 7.2 šaukštai sviesto, 8.2 šaukštai grieti..
Recepto vertinimas:
Kopūstų apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g mišinio Naturalis, 210 ml šalto virinto vandens, 130 g šutintų kopūstų, 1 kiaušinis, sviesto, džiuvesėlių Gaminimas: 100 g mišinio „Naturalis“ užpilame 210 ml šalto virinto vandens (kad būtų minkštesni, galima b..
Recepto vertinimas:
Mėsos apkepas Ingridientai: Kiauliena: 0.8-1 kg Svogūnai: 2-3 vnt Česnakai: 6 skiltelės Obuoliai: 3-4 vnt Morkos: 2 vnt Fermentinis sūris: 150 g Majonezas: 100 g Prieskoniai Pipirai Druska Gaminimas: Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Pagardinti druska, pipirais, prieskoniai..
Recepto vertinimas:
Bulvių apkepas su svogūnaisIngridientai:400 g bulvių 500 g svogūnų 2 šaukštai sviesto petražolių lapeliaų pipiraų druskosGaminimasŽalias bulves ir svogūnus supjaustyti griežinėliais ir, barstant druska, pipirais bei petražolių lapeliais, sluoksniuoti riebalais išt..
Recepto vertinimas:
Bulvių apkepas su šonine ir sūriu
Bulvių apkepas su šonine ir sūriuIngridientai:600 g bulvių 400 g saldžių svogūnų 100 g šoninės 100 g sūrio 2 kiaušiniai 500 ml pieno 125 ml grietinės 1/2 šaukštelio druskos 1/4 šaukštelio pipirų 4 šaukštai susmulkintų petražolių ..
Recepto vertinimas:
Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažas
Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažasIngridientai:500 g avienos kumpio arba maltos avienos 100 g tamsiojo „Švyturio“ BALTIJOS alaus1 kiaušinisdruskos pagal skonį (KOTANYI)juodųjų pipirų pagal skonį (KOTANYI)mėtų pagal sko..
Recepto vertinimas:
Varškės apkepasIngridientai:500 g varškės, 4 kiaušiniai, 50—100g sviesto, 2—3 valg. š. cukraus, 2—3 valg. š. manų kruopų, 1/2 stiklinės grietinėlės ar pieno, truputis druskos; džiūvėsėlių kepimo formai pabarstyti.Gaminimas Manų kruopos užpilamos grietinėl..
Recepto vertinimas:
Varškės ir morkų apkepasIngridientai:1/2kg varškės, 3 morkos, 3 kiaušiniai, 75 g sviesto, 3—4 obuoliai, 2—3 šaukštai cukraus, 3—4 šaukštai manų kruopų, kmynų, kalendros, druskos.Gaminimas Kiaušiniai išsukami su cukrumi, sudedama ištrinta varškė, sviest..
Recepto vertinimas:
Varškės ir makaronų apkepas 2Ingridientai:1/2kg varškės, 250 g makaronų, 3 kiaušiniai, 100 g sviesto, 2—3 šaukštai cukraus, cinamono ar vanilės, 1 šaukštas pyrago džiūvėsėlių, druskos, 2—3 šaukštai grietinės.Gaminimas Kiaušiniai išsukami su cukrumi, suberi..
Recepto vertinimas:
Kiaušinių apkepas su kumpiuIngridientai:4 kiaušiniai, 150—200g virto rūkyta kumpio ar liesos mėsos, 200 g duonos, petražolių lapelių, pipirų, 1 šaukštas taukų, druskos.Gaminimas Duona supjaustoma nedideliais gabalėliais ir pakepinama riebaluose. Į riebalais išteptą apkep..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su bulvėmisIngridientai:6 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 4 bulvės, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Kiaušiniai išplakami su druska. Nuskustos, nuplautos bulvės sutarkuojamos, sukrečiamos į kiaušinius, supilamas pienas ir išmaišoma. Emaliuotas dubenėlis ar apkepo indas st..
Recepto vertinimas:
Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)
Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)Ingridientai:300 g žalių šparaginių pupelių, 300 g bulvių, 1 svogūno, 2 česnako skiltelių, 200 g jautienos faršo, 1 šaukšto aliejaus, pipirų, druskos, cinamono, 100 g baltųjų pupelių, 1 dėžutės konservuotų pomidorų, 100 g a..
Recepto vertinimas:
Rizotas su kumpiu ir gorgonzola
Rizotas su kumpiu ir gorgonzolaIngridientai:4 porcijoms: 6 valg. š. sviesto; 1 didelis smulkiai supjaustytas svogūnas; 400 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 4 stiklinės (1 l) verdančio jautienos sultinio; Žiupsnelis šafrano; 50 g ką tik sutarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) s�..
Recepto vertinimas:
Daržovių ir vištienos apkepas su šaldyta tešla
Daržovių ir vištienos apkepas su šaldyta tešlaIngridientai:1 kg įvairių šaldytų daržovių (žirnelių, kukurūzų, morkų),2 vištienos filė gabaliukai, 1 stiklinė grietinėlės,3 šaukštai milt&..
Recepto vertinimas: