Kepti viščiukai su vermutu
Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
2 viščiukai arba 1 jauna višta
1/2 stiklinės miltų
druskos
pipirų
3 šaukštai sviesto
1 1/2 stiklinės baltojo vermuto
8-10 mažų svogūnų
žalumynų
1 šaukštas krakmolo
Gaminimas:
Viščiukas kartu su kaulais sukapoti gabalais, apvolioti miltų, druskos ir pipirų mišiniu ir iki rausvumo pakepinti svieste. Įpilti vyno, sudėti svogūnus, žalumynus ir 20-30 minučių troškinti. Kad padažas būtų tirštesnis, įdėti krakmolo. Patiekti su virtais ryžiais arba keptimis bulvėmis
Tinka vartoti su: Dar tiktu patiekti ru ryžių ir džiovintų slyvų mišiniu.Skanaus
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!