22 rezultatų ieškant "zievele"
Kiniškai paruošti agurkai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2-3 švieži agurkai, 2-3 skiltelės česnako, 1 šaukštas acto (9%), 1/2 šaukštelio cukraus, 1 šaukštas sojos padažo, 4 šaukštai saulėgražų aliejaus, kario prieskonių, imbiero, druskos, pipirų. Gaminimas: Agurką perpjauti i�..
Recepto vertinimas:
Laimo-citrinų ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: (2 litrai - 16 porcijų) 4 puodeliai pieno 1,5 puodelio cukraus 1 puodelis grietinėlės 1 šaukštelis susmulkintos citrinos žievelės 0,3 puodelio citrinų sulčių 1 šaukštelis susmulkintos laimo žievelės 3 šaukštai laimo sulčių Gamin..
Recepto vertinimas:
Itališkas velykinis pyragas su makaronais
Itališkas velykinis pyragas su makaronais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 250 gr. miltų, 125 gr. sviesto, 1 kiaušinis, 65 gr. cukraus, žiupsnelis druskos. Įdarui: 300 gr. pieno 100 gr. labai plonų vermišelių, pusė arbatinio šaukštelio cinamono, 150..
Recepto vertinimas:
Motušės velykų pyragasMus reikės: 1 stiklinės kvietinių miltų 1/2 stiklinės bulvių krakmolo 250 g margarino 1 stiklinė cukraus 4-5 kiaušiniai šaukštelis kepimo miltelių vanilinio cukraus citrinos žievelė razinų Pagaminimo būdas: Kiaušinius išplakti su cukrumi iki p..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su ciberžole Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 600 g menkės filė, 2 morkos, 150 g saliero, 100 g poro, 3 bulvės, svogūnas, skiltelė česnako, 2 šaukštai sviesto, 4 šaukštai greitinės, citrina, krapų, 3 šaukšteliai ciberžolės, pipirų, druskos. Gaminimas: Žuvį supjaustyti. ..
Recepto vertinimas:
Obuoliai apelsinų žievelių padaže
Obuoliai apelsinų žievelių padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g obuolių, 1 stiklinė vandens, 2 šaukštai cukraus. Padažui: 1 stiklinė vandens, 3 šaukštai-cukraus, 10 g bulvių krakmolo, 30 g apelsinų žievelių, l trynys. Gaminimas: Džiovinta apelsino žievelė išverdamą ir s..
Recepto vertinimas:
Bordžio kava Sudėtingumas: 1 Ingridientai: (4 asmenims) 2 puodeliai karšto šokolado, 2 puodeliai stiprios karštos kavos, 1/2 puodelio plaktos grietinėlės, sutarkuota apelsino žievelė. Gaminimas: Karštas šokoladas sumaišomas su karšta kava, išpilstoma į keturis šiltus puodelius. A..
Recepto vertinimas:
Pyragas prie kavos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 kiaušiniai, 2.400g cukraus, 3.1 citrinos žievelė, 4.2 stiklinės miltų, 5.3 šaukštai kapotų migdolų. Gaminimas: Kiaušinius, cukrų ir tarkuotą citrinos žievelę išplakti mikseriu. Sudėti persijotus miltus ir gerai išmaišyti. Kepi..
Recepto vertinimas:
Ispaniškosios krevečių salotos
Ispaniškosios krevečių salotos Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500g. vidutinio didumo virtų krevečių; 2.2 dideli apelsinai; mažas salotų ryšulėlis, nedidelis smulkiai supjaustytas svogūnas; 3.2 šaukštai raudonojo vyno acto; 4.1/4 stiklinės alyvų aliejaus..
Recepto vertinimas:
Anties paštetas su greipfrutų ir aviečių padažu
Anties paštetas su greipfrutų ir aviečių padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600g anties kepenėlių, 400g anties krūtinėlės, 300g lašinukų, 400g sviesto, 3 kiaušiniai, druskos,pipirų. Marinatui: 5 šaukštai porto, 2 šaukštai konjako, nutarkuota apelsino žievelė. Padažui: 500g a..
Recepto vertinimas:
Veršienos muštiniai su citrinų ir apelsinų padažu
Veršienos muštiniai su citrinų ir apelsinų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g veršienos, aliejaus, druskos, pipirų. Padažui: 2.0,5 stiklinė vermuto, 3.1 citrinos žievelė, 4.3 citrinos gabalėliai, 5.3 apelsino gabalėliai, šaukštas sviesto, druskos, pipirų. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Tortas „Žemuogių pievelė“ Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai 2 stiklinės miltų (1 stiklinė – 250 ml) ⅔ stiklinės medaus ⅔ stiklinės cukraus 2 kiaušiniai 1 nubrauktas arbat. šaukštelis sodos 1 citrinos nutarkuota žievelė M..
Recepto vertinimas:
Trešnių sriubaIngridientai:750 g trešnių, 1-2 cinamono lazdelės, 1 citrinos žievele, 1 stiklinė sauso raudonojo vyno, 1-2 šaukštai krakmolo, 1/2 stiklinės cukraus, 5 stiklinės vandens.Gaminimas Trešnes nuplauname, nuvarviname ir išimame kauliukus. Į puodą įpilame 5 stiklines vanden..
Recepto vertinimas:
Bandelės su citrinų žievelėmis
Bandelės su citrinų žievelėmisIngridientai:2 citrinos, 50 g sviesto, stiklinė pieno, 40 g mielių, 0,5 šaukštelio druskos, stiklinė cukraus, 4 stiklinės kvietinių miltų, šaukštas cukraus pudros.Gaminimas Citrinas nuplikyti, nusausinti ir specialiu įrankiu nuskusti žieveles. Jas suber..
Recepto vertinimas:
Rizotas su porais, citrina ir rozmarinais
Rizotas su porais, citrina ir rozmarinaisIngridientai:4 porcijoms: 90 g sviesto; 2 plonais griežinėliais supjaustyti nedideli porai; 90 ml vandens; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai; 2 valg. š. pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus; 1 smulkiai sukapotas laiškinis svogūnėlis; 350 g riz..
Recepto vertinimas:
Rizotas su krevetėmis ir apelsino žievele
Rizotas su krevetėmis ir apelsino žieveleIngridientai:4 porcijoms: 36 didelės šviežios krevetės; 90 g sviesto; 1 smulkiai sukapotas nedidelis svogūnas; 350 g rizotas ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 3 stiklinės (750 ml) verdančio daržovių sultinio; Ką tik sutarkuota 1 apelsino žievel..
Recepto vertinimas:
Varškės ir grietinėlės tortasIngridientai:Tešlai: 200 g miltų; 120 g sviesto; 60 g cukraus; 1 trynys; Žiupsnelis druskos; 1 arb. š. tarkuotos citrinos žievelės; Miltų kočiojimui. Įdarui: 250 ml pieno; 180 g cukraus; Žiupsnelis druskos; Tarkuota citrinos žievelė; 4 tryniai; 8 arb...
Recepto vertinimas:
Šveicariškas citrinų tortasIngridientai:250 g miltų; 200 g sviesto; 4 valg. š. cukraus pudros; 1 kiaušinis; ¼ tarkuotos citrinos žievelės; 4 citrinos; 150 g cukraus; 200 g nuluptų maltų migdolų; 3 valg. š. kapotų migdolų; 3 tryniai; Riebalų formai ištepti.Gaminimas Iš miltų, 15..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai „Petit fours“Ingridientai:Apie 80 nedidelių pyragėlių: 6 kiaušiniai; 150 g cukraus; 200 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; 100 g krakmolo; 2 valg. š. kakavos miltelių; 3 valg. š. romo; 1 citrinos tarkuota žievelė; 1 apelsino tarkuota žievelė; 250 g serbentų d..
Recepto vertinimas:
Tortas su apelsinais ir sviestiniu kremu
Tortas su apelsinais ir sviestiniu kremuIngridientai:Tešlai: 4 kiaušiniai; 175 g cukraus; ½ apelsino tarkuota žievelė; 100 g miltų; 100 g krakmolo; 1 arb. š. kepimo miltelių; Sviesto formai ištepti. Kremui: 250 ml pieno; Tarkuota apelsino žievelė; 250 ml apelsinų sulčių; 150 g cuk..
Recepto vertinimas:
Mielinis vainikas su aguonomis
Mielinis vainikas su aguonomisIngridientai:Tešlai: 500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 250 ml pieno; 1 kiaušinis; 75 g sviesto arba margarino; 80 g cukraus; Trinta citrinos žievelė; ¼ arb. š. druskos; Riebalų formai ištepti. Įdarui: 250 ml pieno; 75 g cukraus; 250 g aguonų; Trinta cit..
Recepto vertinimas:
Marinuotos slyvos su cinamono žievele
Marinuotos slyvos su cinamono žieveleIngridientai:1kg. vengrinių slyvų, stiklinė 6% acto, stiklinė vandens, 250g. cukraus, keletas gvazdikėlių, cinamono žievelė. Gaminimas Slyvas nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles ir sudėti į stiklainius. Actą sumaišyti su vandeniu, įb..
Recepto vertinimas: