Žuvienė su ciberžole


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
600 g menkės filė,
2 morkos,
150 g saliero,
100 g poro,
3 bulvės,
svogūnas,
skiltelė česnako,
2 šaukštai sviesto,
4 šaukštai greitinės,
citrina,
krapų,
3 šaukšteliai ciberžolės,
pipirų,
druskos.
Gaminimas:
Žuvį supjaustyti. Svogūną ir česnaką sukapoti. Porą, morką, salierą, bulves supjaustyti. Išspausti citrinos sultis, o žievelę sutarkuoti.  Svogūnus ir česnaką pakepinti svieste, dėti susmulkintas daržoves ir kepti 5 minutes. Suberti citrinos žievelę, įpilti 4 stiklines vandens ir virti 30 minučių. Tada įdėti žuvį, pasūdyti. Pabarstyti pipirų ir dar pavirti. Tada žuvį išimti ir palaikyti šiltai. O sriubą pertrinti
ir įberti ciberžolės. Sudėti žuvį ir pakaitinti. Patiekti su batonu. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!