20 rezultatų ieškant "uzminkyti"
Dešrelės tešloje Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300g. miltų, 35g. šlapių mielių, 50g. kepimo margarino, 1 stiklinė pieno, po 1 arbat. šaukštelį cukraus ir druskos, 8 hotdoginės dešrelės, 1 kiaušinis. Gaminimas: 16 porcijų Mieles sutrupinti į indą. Pieną truputį pašildyti ir..
Recepto vertinimas:
Tortas "Kalėdinė eglutė" Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Paplotėliams reikia: 500 g “Malsenos” miltų, 300 g cukraus, 300 g sviesto, 10 kiaušinių, pakelio van. cukraus, 2 st. tirštos uogienės. Pieno glajui: 200 g cukraus, 200 ml pieno, pakelio van. cukraus. Gaminimas: Išs..
Recepto vertinimas:
pyragas "Valensos ašaros" Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 stiklines miltu,6 kiausiniai 250 g margarino 1,5 arbat.saukst.kepimo milteliu,4pokeliai riebios varskes,0,5litro pieno,vanilinio pudingo 1 pok.1 citrina 0,5 siklines aliejaus,2,5 stiklines cukraus. Gaminimas: Uzminkyti tesla ..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru
Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 15 didelių žalių bulvių 5 didelės su lupenomis virtos bulvės druskos Įdaras: 500 g jautienos nugarinės 1 šaukštas jautienos taukų 1 šaukštas sutrinto mairūno 2-3 skiltelės česnako, ištrintos su druska pipir..
Recepto vertinimas:
Velykų boba Ingridientai: 1 kilogramas miltų, 50 gramų mielių, 600 gramų pieno, 100 gramų susmulkintų migdolų, 6 - 8 kardamono grūdeliai, 5 tryniai, 1 kiaušinis, 200 gramų sviesto, 200 gramų cukraus, 200 gramų razinų, 1 citrina, 2 arbatiniai šaukšteliai druskos Gaminim..
Recepto vertinimas:
Džiovintų grybų kotletai Ingridientai: 3 stiklinės dž.grybų svogūno 2 š.krakmolo pipirų druskos Gaminimas: Grybus išmirkyti, sumalti, sudėti kitus produktus, užminkyti tešlą. Palaikyti šaltai. Lipdyti kotletukus ir kepti..
Recepto vertinimas:
Imbieriniai sausainiaiIngridientai: 1 gab. imbiero šaknies ( apie 2 cm.) 125 g. sviesto 125 g. miltų 50 g. krakmolo 50 g. smulkaus cukraus žiupsnelis vanilės, malto imbiero Iš nurodytų produktų užminkyti tešlą, įdėt į šaldytuvą 0,5 val , kad atšaltų. Kai atšals fo..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai su aguonų įdaru Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 15 didelių žalių bulvių 5 didelės su lupenomis virtos bulvės druskos Įdaras: 2 stiklinės aguonų 1 kiaušinis 3 šaukštai medaus Gaminimas: Žalias bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, sud..
Recepto vertinimas:
Smėlinis pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400g miltų, 2.50g sviesto, 3.1 stiklinė grietinės, 4.4 tryniai, 5.1 stiklinė obuolių košės, pusė stiklinės cukraus pudros. Gaminimas: Persijotus miltus sumaišyti su cukraus pudra, sudėti kiek paplakus trynius, sviestą, grietinę ir u..
Recepto vertinimas:
Trapios tešlos obuolių plokštainis
Trapios tešlos obuolių plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.250g sviesto, 150g cukraus, 2.4 kiaušiniai, 3.350-450g miltų (miltų tiek, kad lengvai kočiotųsi), pusė šaukštelio kepimo miltelių, 4.0,5-1 kg obuolių, truputis cinamono, cukraus. Gaminimas: Sviestą išsukti iki bal..
Recepto vertinimas:
Pasnikiniai žagarėliaiIngridientai: 2 šaukštai aliejaus 6 šaukštai vandens 1 šaukštas degtinės ar romo 2 šaukštai cukraus miltų tiek kie reiki, kad išminkyti tešlą aliejaus virimui Gaminimas: Iš nurodytų produktų užminkyti tešlą, iškočioti ir daryti žagarėlius...
Recepto vertinimas:
Preskučiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.3 stiklinės miltų, 2.1 stiklinė aguonų, 3.2 kiaušinių tryniai, 4.2 šaukštai cukraus, 5.1 šaukštas sviesto, 6.4 šaukštai grietinės, 7.1 pakelis vanilinio cukraus, truputis cinamono, druskos. Gaminimas: Trynius ištrinti su cukrumi, supilt..
Recepto vertinimas:
Rageliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 stiklinė grietinės, 2.100 g sviesto, 3.3 kiaušiniai, 1 pakelis vanilinio cukraus, miltų, 4.2 šaukštai aguonų. Įdarui: 5.200 g varskės, 6.1 kiaušinis. 7.1 šaukštas cukraus, 8.1 šaukštas sutarkuotų apelsinų žievelių. Gaminimas: Į išs..
Recepto vertinimas:
Vaniliniai rageliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 tryniai, 2.150 g cukraus, 3.3 stiklinės miltų, 4.2 pakeliai vanilinio cukraus, 5.200 g sviesto, 6.125 g lazdyno riešutų, 7.200 g varškės. Gaminimas: Sukapotus riešutus sumaišyti su varške. 3 trynius išsukti su cukrumi, dėti vanilin�..
Recepto vertinimas:
Sausainėliai "Mėnesiena " Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.640g miltų, 2.200g sviesto arba margarino, 3.2 kiaušinių, 4.270g cukraus, 5.5g druskos, 6.5g sodos ir 0,15g vanilino. Gaminimas: Užminkyti smėlinę tešlą. Ją iškočioti 0.8 cm storio lakštu, patepti kiaušiniu ir išs..
Recepto vertinimas:
Ruginiai sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 stiklines rupių ruginių miltų, 2.100g sviesto, 3.3 šaukštai pieno, druskos,kmynų. Gaminimas: Visus produktus sumaišyti, užminkyti tešlą. Ją plonai iškočioti ir supjaustyti mažais trikampėliais. Sudėti į kepimo skardą, subady..
Recepto vertinimas:
Močiutės meduolis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.250 g medaus, 2.1 stiklinė cukraus, 3.25 g margarino, 4.3 kiaušiniai, 5.0,5 kg miltų, 6.1 pakelis vanilinio cukraus, riešutų. Kremui: 7.0,5 kg sviesto, 8.0,5 l be cukraus išvirtos obuolių košės, 9.2 kiaušinio baltymai, 10.1 pakelis vani..
Recepto vertinimas:
Trapi tešla picai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0.5 kg miltų, 1 pakelis sausų mielių, pusė stiklinės gazuoto mineralinio vandens (trapumui), druskos, pora šaukštų aliejaus. Gaminimas: Užminkyti mielių tešlą, palikti 30-60 minučių, kad pakiltų, dar kartą suminkyti, iškočioti ..
Recepto vertinimas:
Skryliukai su mėlynėmisIngridientai:2 stiklinės miltų, 1/2 kiaušinio, vandens tešlai užminkyti, l/2l. mėlynių, 100 g cukraus arba 1 stiklinė konservuotų mėlynių šaltanosiams, 50 g grietinės.Gaminimas Iš miltų, kiaušinio ir vandens užminkoma tešla. Plonai iškočiojama ir su..
Recepto vertinimas: