Krepšeliai ''Vasaros ilgesys''

Ingridientai:
Tešlai:
200 g sviesto,
1 kiaušinis,
100 g cukraus,
350 g miltų.
100 g pieniško šokolado,
2 šaukštai pieno.

Kremui:
200 g grietinėlės,
1,5 stiklinės aviečių uogienės ar džemo,
1 šaukštas želatinos.

Papuošimui:
susmulkintų pistacijų riešutų.
Gaminimas
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame trapią tešlą. Jos pripildome kepimo formeles
ir 180° C temperatūroje iškepame krepšelius. Atvėsusių krepšelių vidų patepame ištirpintu su pienu šokoladu. Kremui suplakame grietinėlę, sumaišome su aviečių uogiene ir išbrinkinta bei
ištirpinta želatina. Krepšelius pripildome kremo, papuošiame pistacijų riešutais ir 15 min. paliekame šaltai.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!