20 rezultatų ieškant "teslos rusys"
Spanguolių pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 770 g tešlos Įdarui: 200 g marmelado, 220 g spanguolių, 75 g medaus. Gaminimas: Paruoštą mielinę tešlą iškočioti 0,7 cm. storio sluoksniu, po to perdėti į išteptą sviestu skardą, išlyginti. Ant tešlos užteptą įdarą - vaisinį ..
Recepto vertinimas:
Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais
Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais Ingridientai: 1 kilogramas miltų, 2 stiklinės pieno, 4 tryniai, 200 gramų cukraus, 30 gramų mielių, 150 gramų riebalų, 7 gramai druskos, citrinos žievelių Varškės masei 1 kilogramas varškės, 3 kiaušiniai, 250 gramų ..
Recepto vertinimas:
Kalcioni su brokoliaisIngridientai:300g picos tešlos, šaukštelis džiovintų krapų, plaktas kiaušinis glazūravimui, šaukštas alyvuogių aliejaus, šviežių smulkintų krapų. Įdarui: 380g brokolio kopūstų, 250g tarkuoto sūrio, druskos, pipirų.Gaminimas Brokolius 2 min. palaikykite ve..
Recepto vertinimas:
Kalcioni su šviežiais kopūstų lapais
Kalcioni su šviežiais kopūstų lapaisIngridientai:300g picos tešlos, plakto kiaušinio glazūravimui, pomidorų, mairūno. Įdarui: 500g gūžinių kopūstų arba šviežių daržovių, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 smulkiai supjaustytos svogūnų galvos, 440g konservuotų pomidorų (be k..
Recepto vertinimas:
Kalcioni kaimiškaiIngridientai:300g picos tešlos, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, keletas grybų, čiobrelių. Įdarui: 4 kiaulienos dešrelės su prieskoniais, 300g ožkos sūrio, 6 – 8 džiovinti pomidorai, 130g šiaudeliais pjaustytų grybų, 2 susmulkinti džiovinti raudonieji ankšt..
Recepto vertinimas:
Kalcioni su vištienos kepenėlėmis
Kalcioni su vištienos kepenėlėmisIngridientai:300g picos tešlos, šaukštas aliejaus, plaktas kiaušinis glazūravimui, šalavijo lapų. Įdarui: 60g sviesto, 500g vištienos kepenėlių, 6 kiaulienos šoninės gabalėliai, šaukštas susmulkinto baziliko, 750g susmulkintų šviežių špinatų..
Recepto vertinimas:
Kalcioni su svogūnų įdaruIngridientai:300g picos tešlos, šaukštas alyvuogių aliejaus, 2 plakti kiaušiniai glazūravimui, 2 svogūnai arba porai, alyvuogių puselių. Įdarui: 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 nedideli šiaudeliais supjaustyti svogūnai arba porai, didelis šiaudeliais sup..
Recepto vertinimas:
Trapios tešlos pyragas su kriaušėmis
Trapios tešlos pyragas su kriaušėmisIngridientai:Tešlai: 200 g miltų, 1,5 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės, 1/4 šaukštelio malto muskato, žiupsnelis druskos, 75 g cukraus, kiaušinis, 125 g sviesto. Įdarui: 100 g kapotų migdolų, 4 kriaušės, 100 g cukraus, 4 šaukštai miltų,..
Recepto vertinimas:
Lakštinės tešlos obuolių vyniotinis
Lakštinės tešlos obuolių vyniotinisIngridientai:150 g sviesto arba margarino, 250 g miltų, žiupsnelis druskos, kiaušinis, 100 ml vandens, 750 g saldžiarūgščių obuolių, vienos citrinos sultys, sauja džiovintų vyšnių, sauja kapotų riešutų, 100 g cukraus, 0,5 šaukštelio cinamono, ..
Recepto vertinimas:
Pyragas "patalėliuose" (Jūratės)
Pyragas "patalėliuose" (Jūratės)Ingridientai:“Patalėlio“ trapiai tešlai: 100g sviesto, 3 tryniai, 2-3 v.š. cukraus, truputis vanil. cukraus, 1 v.š. manų kruopų, miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų, 1 v.š. grietinės, truputis sodos, 4-5 v.š. maltų riešutų. V..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su braškėmisIngridientai:10 pyragėlių: 500 g šaldytos (arba šviežios) bemielės sluoksniuotos tešlos (5 lakštai); 500 g braškių; 100 g cukraus; 375 ml grietinėlės; 2 pak. vanilinio cukraus; Cukraus pudros (pyragėliams pabarstyti); 1 trynys (tešlai patepti).Gaminimas Orka..
Recepto vertinimas:
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varške
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varškeIngridientai:Trapios tešlos pagrindui: 150 g miltų; 1 trynys; 3 valg. š. cukraus; 100 g sviesto; Druskos; ½ citrinos trinta žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; Riebalų tortui ištepti. Plikytai tešlai: 100 g sviesto; 150 g miltų; 2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos trikampiai su krabų kremu
Sluoksniuotos tešlos trikampiai su krabų kremuIngridientai:4 lakštai sluoksniuotos tešlos (šviežios arba šaldytos); 1 kiaušinio trynys; 500 g krabų mėsos; 1 valg. š. citrinų sulčių; 100 g majonezo; 100 g jogurto; 200 g grietinės; Druskos ir ką tik maltų baltųjų pipirų; Paprikos m..
Recepto vertinimas:
Spurgos su abrikosų džemuIngridientai:500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 40 g cukraus; 125 ml drungno pieno; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; Žiupsnelis malto kardamono; ½ citrinos trinta žievelė; 2 kiaušiniai; 1 trynys; 100 g sviesto; Miltų kočiojimui; 180 g abrikosų dže..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos tortas su avietėmis ir varške
Sluoksniuotos tešlos tortas su avietėmis ir varškeIngridientai:4 sluoksniuotos tešlos apskriti (26 cm skersmens) lakštai; 400 g varškės; 200 g grietinėlės; 80 g cukraus; 2 citrinų sultys; 5 valg. š. aviečių sirupo; 500 g aviečių; 4 arb. š. želatinos; 100 g cukraus pudros; 100 g avie..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su slyvomis
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su slyvomisIngridientai:450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 1 kiaušinis; 300 g trintų slyvų tyrės arba uogienės; 2 valg. š. kapotų migdolų; 2 valg. š. romo.Gaminimas Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą ..
Recepto vertinimas:
Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaru
Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaruIngridientai:10 pyragėlių: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 1 kiaušinis; 200 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 2 maži obuoliai; 50 g razinų; 40 g plokštelėmis pjaustytų ..
Recepto vertinimas:
Vyšnių ir bruknių tortas su trupiniais
Vyšnių ir bruknių tortas su trupiniaisIngridientai:Plikytai tešlai: 25 g sviesto; 75 g miltų; 15 g krakmolo; 3 kiaušiniai; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai patepti. Trapiai tešlai: 180 g miltų; 50 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 100 g sviesto; 1 kiaušinis; Rie..
Recepto vertinimas:
PYRAGAS SU ROŽIŲ VANDENIUIngridientai:30cl pieno 5 šaukštai konjako250g cukraus 5 šaukštai rožių vandens100g sviesto 100g razinų 400g maltų aguonų 125g varškės1 šaukštelis malto cinamono 5 šaukštai aliejaus1 kiau..
Recepto vertinimas:
Dviejų rūšių tešlų tortasIngridientai:Trapiai tešlai:200 g sviesto, 1 kiaušinis,100 g cukraus, 300 g miltų.Pagerintai (sviestinei) tešlai:150 g sviesto, 50 g cukraus,2 kiaušiniai, 100 g miltų,1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių.Glajui:1 baltymas, 1 stiklinė cukraus pudros.Konditer..
Recepto vertinimas: