20 rezultatų ieškant "sutrupinti"
Dešrelės tešloje Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300g. miltų, 35g. šlapių mielių, 50g. kepimo margarino, 1 stiklinė pieno, po 1 arbat. šaukštelį cukraus ir druskos, 8 hotdoginės dešrelės, 1 kiaušinis. Gaminimas: 16 porcijų Mieles sutrupinti į indą. Pieną truputį pašildyti ir..
Recepto vertinimas:
Česnakinė sriubaIngridientai: 6 baltos duonos riekės, 3 šaukštai alyvų aliejaus, šaukštelis raudonos saldžios paprikos miltelių, 4 skiltelės česnako, 0,5 šaukštelio juodų pipirų, kiaušinis, šaukštas pjaustytų petražolių. Gaminimas: Sutrupinti baltos duonos..
Recepto vertinimas:
Velykiniai zuikiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Produktai 10-čiai vienetų:500 g "Malsenos Ekstra" miltų,40 g mielių,225 ml pieno,80 g cukraus,100 g sviesto,30 šaukštai citrinų sulčių,1 citrinos tarkuota žievelė,2 šaukštai grietinėlės,1 kiaušinio trynys,10 razinų,druskos Gaminim..
Recepto vertinimas:
Velykiniai zuikiaiIngridientai 10-čiai vienetų: *500 g "Malsenos Ekstra" miltų, *40 g mielių, *225 ml pieno, *80 g cukraus, *100 g sviesto, *30 šaukštai citrinų sulčių, *1 citrinos tarkuota žievelė, *2 šaukštai grietinėlės, *1 kiaušinio trynys, *10 razinų, *druskos P..
Recepto vertinimas:
Plokštainis su uogiene Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 stiklinės miltų, 2.1 stiklinė pieno, 30g mielių, 3.2 kiaušiniai, 4.2 tryniai, pusė stiklinės cukraus, 5.3 šaukštai sviesto. Gaminimas: Mieles sutrupinti ir sudėti į drungną pieną. Įberti žiupsnelį cukraus. Kiaušinius ir ..
Recepto vertinimas:
Marcipaniniai trapus sausainiai
Marcipaniniai trapus sausainiai Ingridientai: 300 g miltų 80 g žalios marcipanines masės (rimi ir maximose yra) 50 g cukraus 1 žiuspnelis druskos 200 g atsaldyto sviesto miltai tešlai iškočioti cukrus pabarstymui sviestas kepimo skardai ištepti. Miltus išsijoti, ant vir..
Recepto vertinimas:
Tortas su migdolais ir riešutais
Tortas su migdolais ir riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 1.5 kiaušinių tryniai 2.5 šaukštai šilto vandens 3.175 g cukraus 4.5 kiaušinių baltymai žiupsnelis druskos 5.150 g miltų 6.2 šaukšteliai kepimo miltelių 7.100 g maltų graikinių riešutų sviesto ar ma..
Recepto vertinimas:
Tinginys Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2-5 pakeliai susainiu 1 pakelis sviesto 3-4 šaukštai kakavos 1 indelis kondensuoto pieno Gaminimas: Sausainius sutrupinti, sviesta išlyditi-išmaisyti kakava ir kondensuota piena. kiek pravesus užpilti gauta mase sausainiu. ..
Recepto vertinimas:
Jogurtinis tortasIngridientai:180 g biskvitinių sausainių, 1 l. abrikosinio jogurto, 150 g šokoladinio glajaus, šiek liek aliejaus, 8 šaukšteliai želatinos, 1 citrinos sultys, 250 g cukraus, indelis konservuotų abrikosų, 250 g grietinėlės.Gaminimas Tortinės dugną iškloti svies..
Recepto vertinimas:
Tortas su žaliąja citrinaIngridientai:40 g sviesto, 130 g biskvitinių sausainiu, citrinų želė (sausa), 1 pakelis vanilinio cukraus, 250 g tyrės pavidalo varškės, 4 šaukštas žaliosios citrinos sulčių, 100 g cukraus, melisų, 250 g grietinėlės, žaliosios citrinos griežinėli�..
Recepto vertinimas:
Sūrūs riestainėliaiIngridientai:500g. miltų, 200g. sviesto, 3 tryniai, kiaušinis, 40g. mielių, šaukštelis sodos, 1/2 stiklinės grietinės, aguonų arba kmynų, druskos.Gaminimas Mieles sutrupinti, sumaišyti su miltais ir kapoti su sviestu bei tryniais. Sudėti grietinę, sodą, truputį d..
Recepto vertinimas:
Paprasčiausios mielinės tešlos pyragas
Paprasčiausios mielinės tešlos pyragasIngridientai:500 g miltų, 250 g pieno, 30 g mielių, 120 g cukraus, 4 kiaušinių tryniai, 120 g margarino, 3 g druskos, citrinos žievelė, vanilinis cukrus, kiaušinis.Gaminimas Į dubenį išsijoti miltus, viduryje padaryti duobutę. Pieną paši..
Recepto vertinimas:
Bandelės su citrinų žievelėmis
Bandelės su citrinų žievelėmisIngridientai:2 citrinos, 50 g sviesto, stiklinė pieno, 40 g mielių, 0,5 šaukštelio druskos, stiklinė cukraus, 4 stiklinės kvietinių miltų, šaukštas cukraus pudros.Gaminimas Citrinas nuplikyti, nusausinti ir specialiu įrankiu nuskusti žieveles. Jas suber..
Recepto vertinimas:
Bandelės su žemės riešutų įdaru
Bandelės su žemės riešutų įdaruIngridientai:Tešlai: 75 g sviesto arba margarino, 1,5 stiklinės pieno, 50 g mielių, 0,5 šaukštelio druskos, 0,5 stiklinės cukraus, 4,5 stiklinės kvietinių miltų, kiaušinis (aptepti). Įdarui: stiklinė žemės riešutų, 50 g sviesto arba margarino, 0,..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolais
Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolaisIngridientai:100 ml pieno, 20 g mielių, šaukštas cukraus, 350 g miltų, kiaušinis, 75 g sviesto, citrina, 100 g migdolų, 100 g maltų migdolų, 100 ml citrinų marmelado, 100 ml mėlynių marmelado sviesto (aptepti).Gaminimas Pieną pašildyti ir į j..
Recepto vertinimas:
Cinamoniniai keksiukaiIngridientai:Tešlai: 120 g sviesto, 80 g cukraus, pakelis vanilinio cukraus, žiupsnelis druskos, 3 kiaušiniai, 250 g miltų, šaukštelis kepimo miltelių, 2 šaukšteliai cinamono, 80 ml pieno, glazūruotų migdolų. Kremui: 150 g juodojo šokolado, 70 g sviesto, žiupsne..
Recepto vertinimas:
Šaltas bananų tortas (Justės) (foto)
Šaltas bananų tortas (Justės) (foto)Ingridientai:Skardinė kondensuoto pieno, 2 pakeliai sausainių, 4 bananai, 300ml grietinėlės, pusė citrinos sulčių, 4 šaukštai lydyto sviesto, vaisiai papuošimui (mandarinai, melionai, ananasai ir pan.) arba 50g šokolado.Gaminimas Karamelizuoti..
Recepto vertinimas:
Tinginys (Skirmantės) (foto)Ingridientai:800 g sausainių; 1,5 st. pieno; 200 g sviesto ar margarino; 1 st. cukraus; 8 š. kakavos.Gaminimas Sutrupinti sausainius. Sviestą (ar margariną) puode ištirpinti, suberti cukrų, užpilti pienu, sudėti kakavą (beriant maišyti) ir užvirti. Galima kak..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su svogūnais ir tunu
Spagečiai su svogūnais ir tunuIngridientai:4-6 porcijos: 2 valgomieji šaukštai pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 2 vidutinio dydžio baltieji svogūnai, plonai supjaustyti griežinėliais, 60ml vandens, 1-2 daržovių sultinio kubeliai, 250g konservuoto tuno, nusausinti ir sutrupinti, 2 valgom..
Recepto vertinimas:
Persikų tortas su maskarponės (arba rikotos) sūriu
Persikų tortas su maskarponės (arba rikotos) sūriu Ingridientai: 200 gramų sviestinių sausainių, 80 gramų sviesto, 30 gramų želatinos, 350 gramų maskarponės sūrio (kaip grietinėlė, labai kaloringas ir gana brangus) arba 350 gramų rikotos sūrio (primena varškės-grietinėlės ..
Recepto vertinimas: