VIŠTIENA ''VILNIUS''
Ingridientai:1 porcija
1 vištienos šlaunelė iš dviejų dalių,
1 skiltelė česnako,
20 g rūkytos šoninės,
30 g vištienos faršo,
1 g kmynų,
vištienos prieskonių.
Padažui:
40 g majonezo,
40 g grietinėlės,
30 g tarkuoto fermentinio sūrio,
smulkintų petražolių.
Gaminimas
Iš šlaunelės išimame pirmutini kaulą, ištriname prieskoniais bei kapotu česnaku, marinuojame 2 valandas. Ruošiame įdarą: šoninę supjaustome kubeliais, sumaišome su vištienos faršu ir kmynais. Į vištienos šlaunelės ertmę prikemšame įdaro, apvyniojame siūlu ir kepame orkaitėje 170 °C temperatūroje 15 minučių. Išimame siūlus. Tiekiame užpyię šaltu majonezo, grietinės, sūrio, majonezo ir smulkintų petražolių padažžu.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!