SALIERŲ SRIŪBA
Ingridientai:200 g salierų
maža svogūno galvutė
2 šaukštai sviesto arba margarino
3 šaukštai miltų
litras mėsos sultinio
trynys
1/2 stiklinės grietinės
80 g tarkuoto sūrio
druskos
truputis citrinos sulčių
Gaminimas
Salierus nuvalyti ir sutarkuoti burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti su margarinu; paskui įberti miltų, viską dar kiek pakepinti ir praskiesti sultiniu. Sriubą dar 10 min. pavirinti ir nukelti nuo ugnies. Trynys ir grietinė sumaišoma su trupučiu sultinio ir supilama į sriubą. Suberiamas sūris. Sriuba pagardinama druska ir citrinos sultimis.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!