SALIERŲ SRIŪBA

Ingridientai:
200 g salierų
maža svogūno galvutė
2 šaukštai sviesto arba margarino
3 šaukštai miltų
litras mėsos sultinio
trynys
1/2 stiklinės grietinės
80 g tarkuoto sūrio
druskos
truputis citrinos sulčių

Gaminimas
Salierus nuvalyti ir sutarkuoti burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti su margarinu; paskui įberti miltų, viską dar kiek pakepinti ir praskiesti sultiniu. Sriubą dar 10 min. pavirinti ir nukelti nuo ugnies. Trynys ir grietinė sumaišoma su trupučiu sultinio ir supilama į sriubą. Suberiamas sūris. Sriuba pagardinama druska ir citrinos sultimis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!